top of page

Voordat u verder kijkt op onze website wil ik graag eerst even uw aandacht vragen voor Oekraïne.

Frieserijders.jpg

Wij, van Legoconcurrent, steunen de actie Friese Rijders voor Oekraïne (www.frieserijders.nl). En we zijn daarom een inzamelpunt van hulpgoederen begonnen.

 

Hieronder een lijst met in te zamelen goederen. U kunt bijvoorbeeld bij het afhalen van uw lego iets extra's meenemen voor deze actie, ook kunt u natuurlijk altijd iets brengen.

Zoals het nu lijkt staat in november mijn volgende rit op de planning. Dit keer gaan we met een grotere bus alleen goederen heen brengen om de winter door te komen. Aangezien de winters daar behoorlijk streng kunnen zijn is er grote behoefte aan dekens en dekbedden. En winterkleding en generatoren. Natuurlijke blijven andere eerste levensbehoeftes ook nog steeds nodig.

De Ritten van 17 juni, 8 juli, 14 oktober, 9 december, 10 februari en 12 mei zijn inmiddels geweest en ik kijk terug op een zeer bewogen reis. We mochten de hulpgoederen afleveren. Maar bovenal mochten, deze ritten samen,  21 gasten en 2 honden mee terug nemen die in Nederland goed onderdak hebben gekregen. Onder hen een 6 maanden oude baby die al sinds 6 april 3x binnen de grenzen van Oekraïne moesten vluchten voor rakket-aanvallen. Totdat ze uiteindelijk besloten om voor de veiligheid van de baby het land te verlaten.

Wij blijven nog steeds inzamelpunt voor de Friese Rijders. En ik ben zeker van plan om nog eens zo een rit te maken, dus alle steun is nog welkom.

 

flyer.jpg
goederenlijst.PNG

Klik op een afbeelding voor een vergroting.

bottom of page