top of page

Algemene voorwaarden

Hieronder vind u de Algemene voorwaarden van SJOV

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

 

Bestellen dient te geschieden per mail, waarin u uw bestelling aangeeft en of u het per post wilt ontvangen of af komt halen. Alle artikelen die op de site staan zijn uit voorraad leverbaar. Mocht een artikel uitverkocht zijn, dan wordt deze zo snel mogelijk van de site gehaald. Met uitzondering van gereserveerde artikelen.

 

Afhalen is kosteloos en dient binnen 7 kalender dagen te worden afgehaald. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Niet afgehaalde artikelen worden door ons weer in de verkoop gedaan. Afhaaladres is: P.K.Pelstraat 16, 9203 NL te Drachten

 

Per post dient altijd vooraf betaald te worden en geschiedt op risico van de koper. Het bedrag kan overgemaakt worden op IBAN: NL56INGB0005113919 ten name van J.A.Kamans te Drachten. Indien er niet binnen 7 kalenderdagen betaald wordt mag de verkoper de lego aan een ander aanbieden.

 

Verzenden is mogelijk op meerdere manieren. Te weten;

  • DHL optie 1 (www.dhlforyou.nl): uw bestelling wordt op een door u aangegeven DHL punt bezorgt, waar u het vervolgens zelf afhaalt. Voor adressen van DHL afhaalpunten kunt u de site van DHL raadplegen. Verzenden via DHL optie 1 kost slechts € 5,50 incl. BTW. Voor deze optie heb ik wel een e-mail adres of mobiel telefoonnummer nodig waarop DHL een bericht heen kan sturen zodra het pakket op het servicepunt ligt.

  • DHL optie 2: uw bestelling wordt via DHL verstuurd en wordt bij u aan de deur afgeleverd. Verzenden via DHL optie 2 kost slechts € 6,50 incl. BTW.

  • Post-NL: uw bestelling wordt via Post-NL verstuurd en wordt bij u aan de deur afgeleverd. Verzenden via Post-NL kost € 7,25 incl. BTW.

Verzending geschiedt binnen 2 dagen na betaling.

 

Retourzendingen: De koper heeft de gelegenheid om de bestelde/gekochte artikelen, of een deel hiervan, hele dozen, zonder opgaaf van reden, binnen 7 kalenderdagen na aankoop van de artikel(en) retour aan te bieden. De artikel(en) dienen in onbeschadigde/ongeopende verpakking retour te worden gestuurd/gebracht. met orginele stickers/verzegelingen. Het is alleen mogelijk een artikel retour te zenden/brengen na een mail aan sjov.web@outlook.com U ontvangt hier een bevestingsmail van. Na het ontvangst van de retourzending zal het orderbedrag terug worden gestort, verminderd met de verzendkosten. Alle verzendkosten en risico zijn voor de koper. Terugbetalingen vinden alleen plaats als de zending onbeschadigd retour wordt ontvangen.

 

SJOV is niet aansprakelijk voor afwijkingen in tekst of afbeelding.

 

SJOV is ten alle tijde bevoegd prijzen te wijzigen. Aan foutieve prijzen op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

SJOV staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 56271794

 

bottom of page