top of page

LEGO® City Arctic

60195 Mobiele onderzoeksbasis op De Noordpool     € 100,00

7 - 12 jaar

Waarschuw het poolonderzoekersteam en bereid de LEGO City 60195 Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool voor op vertrek! Wanneer je eenmaal bij het opgravingsgebied bent aangekomen, zet je de basis op en ga je aan de slag. 

Analyseer monsters in het mobiele laboratorium terwijl de onderzoekers op hun sneeuwscooter in de omgeving zoeken naar andere interessante spullen. Hé, wat zit er in dat ijsblok? Wow, die mammoet is enorm! Kom op, mensen. Het is tijd om een stukje geschiedenis op te graven!

60196 Bevoorradingsvliegtuig van de noordpool    UITVERKOCHT                                                        

7 - 12 jaar

Vervoer prachtige vondsten door de lucht met het LEGO® City 60196 Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool met een te openen achterkant en een landingsgestel met ski's, plus een ijssnijdvoertuig met draaiende cabine, verstelbare zaagarm en draaiend zaagblad, een sneeuwscooter en een 'bevroren' sabeltandtijger opgesloten in een ijsblok met doorschijnend-blauwe stenen. Deze poolexpeditieset is inclusief 4 LEGO minifiguren.

  • Inclusief 4 minifiguren: een poolonderzoeker, een poolpiloot, een expeditieleider en een chauffeur, plus een figuur van een sabeltandtijger.

  • De set bestaat uit een vrachtvliegtuig met een te openen achterkant en een landingsgestel met ski's, een ijssnijdvoertuig met een draaiende cabine die open kan, een verstelbare zaagarm met draaiend zaagblad en 4 rupsbanden, plus een sneeuwscooter.

  • Ook inclusief een 'bevroren' sabeltandtijger in een ijsblok met doorschijnend-blauwe blokken.

  • Accessoires: een zaag, 2 bakens, 2 bevoorradingskisten, een radio, een laptop en sneeuwschoenen.

  • Laat het zaagblad van de ijssnijder zakken en snijd in de ijsberg om de prehistorische tijger te bevrijden.

  • Help het vrachtvliegtuig een veilige landing e maken op het ijs met behulp van de radio en de handbakens.

  • Breng het prehistorische dier naar het vliegtuig met de sneeuwscooter.

bottom of page