LEGO® City Arctic

60190 Poolijsglijder     UITVERKOCHT                                                                                 

5 - 12 jaar

 

Kleed je warm aan en ga op onderzoek uit in de LEGO City 60190 Poolijsglider! Laad de glider vol met je computerpad, je lichtbakens en ander gereedschap en ga het ijs op. Wat is er in die vallei op de kaart te zien? 

Zet lichtbakens neer zodat de verkenners in het kamp je kunnen vinden en ontdek daarna wat er onder de sneeuw verborgen ligt. Er valt altijd van alles te ontdekken tijdens een LEGO City poolexpeditie!

 

60191 Poolonderzoeksteam     € 10,00                                                                                    

5 - 12 jaar

 

Pak de camera erbij en ga naar het opgravingsgebied met het LEGO City 60191 Poolonderzoekersteam! Het team heeft iets bijzonders gevonden en er moeten foto's van worden gemaakt voordat ze het naar de basis kunnen brengen. 

Laad de sneeuwscooter vol en rijd naar het ijsblok. Zaag de vondst los en berg hem veilig op in de kist op de aanhanger. Roep de hond voordat deze te ver uit de buurt wandelt en ga dan terug naar het kamp om weer op te warmen en te onderzoeken wat jullie hebben gevonden!

 

 

60192 Poolijscrawler     UITVERKOCHT                                                                                     

6 - 12 jaar


Doe bijzondere ontdekkingen in het opgravingsgebied met de set LEGO City 60192 Poolijscrawler! Wandel over lastig terrein en laat de grijparm zakken om de bevroren monsters te verzamelen. 

Wacht eens, pak dat grote stuk. Daar zit iets in... Wauw, wat een vondst! Laten we het zo snel mogelijk terugbrengen naar het basiskamp! Er is alweer iets interessants gevonden op de Noordpool!

60193 Poolluchttransport     UITVERKOCHT                                                                                     

6 - 12 jaar

Bel de piloot! We moeten iets groots vervoeren met het LEGO City 60193 Poolluchttransport! Klim naar de rand van het ravijn en wijs de quadrocopter de juiste plek zodat de piloot de haak kan laten zakken. 

Pak de haak, bevestig deze aan het ijsblok en geef het teken dat alles klaar is voor vertrek. Race op de quad terug naar het basiskamp om de zeldzame vondst te kunnen analyseren!

60194 Poolonderzoekstruck     GERESERVEERD                                                            

7 - 12 jaar

Laad de LEGO City 60194 Poolonderzoekstruck vol spullen en ga op pad om onderzoek te doen in het ijs! Verzamel tijdens het verkennen van de locatie monsters om in het lab van de truck te analyseren. 

Ooh, kijk de coole ijswand en die mysterieuze grot eens... wat zou er in die grot te zien zijn? Pas op, een ijsbeer! Fluit om de sledehond te roepen. Het is tijd om terug naar het basiskamp te gaan!

Extra aanvulling/uitbreiding:

De LEGO® BOOST 17101 Creatieve gereedschapskist,welke u vindt op mijn homepage, brengt de LEGO City 60194 Poolonderzoekstruck tot leven en geeft hem echt werkende functies. Met de gerasterde speelmat die bij de BOOST set hoort, kunnen kinderen hun voertuig volledig interactief maken met behulp van de gratis LEGO BOOST app. Ze kunnen het programmeren om de vorkheftruck te besturen, om monsters te onderzoeken met de kleurensensor en nog veel meer – net als in het echt! 

www.lego.com/nl-nl/themes/boost/products/city-arctic-scout-truck

60195 Mobiele onderzoeksbasis op De Noordpool     € 100,00

7 - 12 jaar

Waarschuw het poolonderzoekersteam en bereid de LEGO City 60195 Mobiele onderzoeksbasis op de Noordpool voor op vertrek! Wanneer je eenmaal bij het opgravingsgebied bent aangekomen, zet je de basis op en ga je aan de slag. 

Analyseer monsters in het mobiele laboratorium terwijl de onderzoekers op hun sneeuwscooter in de omgeving zoeken naar andere interessante spullen. Hé, wat zit er in dat ijsblok? Wow, die mammoet is enorm! Kom op, mensen. Het is tijd om een stukje geschiedenis op te graven!

60196 Bevoorradingsvliegtuig van de noordpool    UITVERKOCHT                                                        

7 - 12 jaar

Vervoer prachtige vondsten door de lucht met het LEGO® City 60196 Bevoorradingsvliegtuig voor de Noordpool met een te openen achterkant en een landingsgestel met ski's, plus een ijssnijdvoertuig met draaiende cabine, verstelbare zaagarm en draaiend zaagblad, een sneeuwscooter en een 'bevroren' sabeltandtijger opgesloten in een ijsblok met doorschijnend-blauwe stenen. Deze poolexpeditieset is inclusief 4 LEGO minifiguren.

  • Inclusief 4 minifiguren: een poolonderzoeker, een poolpiloot, een expeditieleider en een chauffeur, plus een figuur van een sabeltandtijger.

  • De set bestaat uit een vrachtvliegtuig met een te openen achterkant en een landingsgestel met ski's, een ijssnijdvoertuig met een draaiende cabine die open kan, een verstelbare zaagarm met draaiend zaagblad en 4 rupsbanden, plus een sneeuwscooter.

  • Ook inclusief een 'bevroren' sabeltandtijger in een ijsblok met doorschijnend-blauwe blokken.

  • Accessoires: een zaag, 2 bakens, 2 bevoorradingskisten, een radio, een laptop en sneeuwschoenen.

  • Laat het zaagblad van de ijssnijder zakken en snijd in de ijsberg om de prehistorische tijger te bevrijden.

  • Help het vrachtvliegtuig een veilige landing e maken op het ijs met behulp van de radio en de handbakens.

  • Breng het prehistorische dier naar het vliegtuig met de sneeuwscooter.