top of page

LEGO® Harry Potter 

Harry Potter.jpeg

30628 Het monsterboek der monsters     € 65,00

Leeftijd: 10+

Kinderen kunnen een van de bekendste scènes uit Harry Potter™ en de Gevangene van Azkaban™ naspelen met het coole LEGO® Harry Potter Het monsterboek der monsters (30628) verzamelspeelgoed. Als Harry zijn nieuwe schoolboeken voor het derde jaar op Zweinstein™ krijgt, schiet het Monsterboek door de kamer en probeert hem te bijten! Wanneer je dit LEGO model over een vlak oppervlak trekt, klapt de mond ook in het echt open en dicht. De set is inclusief een LEGO minifiguur van Draco Malfidus™ in zijn schooluniform.

40560 BrickHeadz Leraren van Zweinstein      € 60,00

Dit is een betoverende verrassing voor fans van de Harry Potter™ films van 10 jaar en ouder. De set LEGO® BrickHeadz™ Leraren van Zweinstein™ (40560) bevat 4 leuke verzamelmodellen van beroemde leraren in BrickHeadz vorm. De figuren zijn ideaal om mee te spelen en neer te zetten en zijn voorzien van allerlei authentieke details: professor Sneep™ draagt een zwarte mantel, professor Anderling™ heeft een groene jurk, een heksenhoed en goudkleurige veren, de figuur van professor Dolleman heeft een vreemd, bijzonder oog en professor Zwamdrift heeft een kleurige hoofdband om.

40577 Zweinstein Trappenhuis      € 95,00

Deze Harry Potter Zweinstein Trappenhuis bestaat uit twee muren van Hogwarts Castle (Zweinstein), die in een hoek van 90 graden ten opzichte van elkaar staan. De trap is beweegbaar en er hangen portretten van verschillende tovenaars aan de muren, net als in de films. De set bevat ook een minifiguur van Hermelien Granger.

40598 Kluis in Goudgrijp      UITVERKOCHT

Inspireer kinderen om magische Harry Potter™ scènes na te spelen en zakgeld te sparen met deze LEGO® Kluis in Goudgrijp™ (40598). De set bestaat uit een bankkluis om zelf te bouwen met een deur die open kan, een afneembare achterkant en een muntgleuf bovenop. Inclusief een minifiguur van een kobold die met het kluiskarretje over de rails kan rijden. Dit magische cadeau voor Harry Potter fans van 8 jaar en ouder kan worden gekoppeld aan de 76417 Goudgrijp Tovenaarsbank – Verzameleditie (apart verkrijgbaar) voor extra speelmogelijkheden.

 • LEGO® Harry Potter™ Kluis in Goudgrijp™ (40598) – bouw een LEGO versie van een kluis in de bank Goudgrijp, compleet met een deur die open kan en een afneembare achterkant, plus een kluiskarretje, een railsgedeelte en een minifiguur van een kobold

 • Cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar – deze 212-delige LEGO® set kan worden gekoppeld aan de 76417 Goudgrijp™ Tovenaarsbank – Verzameleditie (apart verkrijgbaar) en is een leuk cadeau voor Harry Potter™ fans

 • Bouwen, spelen en sparen – dit bouwspeelgoed is ca. 12 cm hoog, 13 cm breed en 13 cm diep. De kluis heeft een muntgleuf aan de bovenkant, zodat kinderen hem ook als spaarpot kunnen gebruiken

40616 Harry Potter en Cho Chang      € 22,50

Fans kunnen spannende Zwerkbal™ verhalen verzinnen terwijl ze deze LEGO® BrickHeadz™ Harry Potter™ en Cho Chang (40616) figuren bouwen. Met authentieke details, zoals de Zwerkbaluniformen van de afdelingen Griffoendor™ en Ravenklauw™ plus een Gouden Snaai™ en bezemstelen, vormt dit bouwbare duo een magisch LEGO cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar en Harry Potter verzamelaars.

40617 Draco Malfidus en Carlo Kannewasser      € 22,50

Laat Harry Potter™ fans terugdenken aan de spannendste Zwerkbal™ wedstrijden met deze LEGO® BrickHeadz™ Draco Malfidus™ en Carlo Kannewasser (40617) figuren. De van stenen gebouwde personages zijn gekleed in de uniformen van Zwadderich™ en Huffelpuf™ die ze dragen tijdens Zwerkbalwedstrijden. De set is een inspirerend LEGO cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar en bevat een afdelingsbeker en 2 bezemsteelaccessoires.

75955 De Zweinstein Express      € 125,00

Ga aan boord van de wereldberoemde LEGO® Harry Potter™ 75955 Zweinstein™ Express vanaf King's Cross Station. Het station omvat een spoorbrug met klok en een trap naar Perron 9¾™, een bewegende muuringang, een 'Gezocht'-poster en De Ochtendprofeet kranten, plus een speelgoedlocomotief en wagon met 4 zitplaatsen, een afneembaar zijpaneel en een afneembaar dak. Koop iets lekkers bij de Snoepheks, laat de Dementor™ de wagon in vliegen en speel beroemde scènes uit de onvergetelijke Harry Potter™ films na. Deze geweldige LEGO Harry Potter cadeauset is inclusief 5 minifiguren plus figuren van een Dementor en Schurfie™.

 • Inclusief 5 minifiguren: Harry Potter™, Ron Wemel™, Hermelien Griffel™, Remus Lupos en de Snoepheks, plus figuren van een Dementor™ en Schurfie™.

 • De set omvat het wereldberoemde Perron 9¾™ van station King's Cross en de Zweinstein™ Express.

 • Het perron is voorzien van een spoorbrug met een klok, traptreden naar een bewegende ingang in de bakstenen muur, een kiosk met 2 De Ochtendprofeet kranten en een 'Gezocht'-poster.

 • De Zweinstein™ Express bestaat uit een wagon met 4 zitplaatsen, een afneembaar zijpaneel en dak, plus de Snoepheks met een snoepkarretje.

 • Haal het dak van de trein en verwijder het zijpaneel om de minifiguren op hun zitplaatsen te zetten.

 • Bestel een chocoladekikker en nog meer snoep bij de Snoepheks.

 • Accessoire-elementen: 3 stuks bagage, 4 toverstokken, een chocoladekikker, ijs, 2 kranten, een stationsbord met King's Cross, een bord met Perron 9¾™ en een 'Gezocht'-poster.

 • Laat een Dementor™ de wagon in vliegen om Harry lastig te vallen en gebruik een toverstok om hem met een spreuk te verjagen!

 • Speel onvergetelijke scènes uit de Harry Potter™ films na.

 • Het perron is ca. 13 cm hoog, 31 cm breed en 17 cm diep.

 • De Zweinstein™ Express is ca. 9 cm hoog, 46 cm lang en 5 cm breed.

75979 Hedwig      UITVERKOCHT

Breng de magische persoonlijkheid en elegante vlucht van Hedwig™, de geliefde sneeuwuil uit de Harry Potter™ films, tot leven. Het LEGO® Harry Potter Hedwig (75979) verzamelmodel biedt een plezierige bouwuitdaging en is een echte blikvanger.


Dit van LEGO stenen te bouwen model met 630 onderdelen heeft een vleugelwijdte van ca. 34 cm en toont Hedwig in volle vlucht, waarbij ze een belangrijke brief aflevert. Wanneer het bouwwerk af is, kun je aan de hendel draaien om de vleugels sierlijk op en neer te laten bewegen. Het verzamelmodel staat op een stevige basis met een afneembare LEGO Harry Potter minifiguur en een andere, kleinere speelgoedfiguur van Hedwig de uil met opengeslagen vleugels.


Als je op zoek bent naar een cool cadeau of een populair model dat kinderen en Harry Potter fans van alle leeftijden zelf kunnen bouwen, dan vind je zeker wel iets in het assortiment LEGO Harry Potter speelgoed, waarmee je eindeloos magisch plezier kunt beleven.

76406 Hongaarse Hoornstaartdraak      UITVERKOCHT

Met de LEGO® Harry Potter™ Hongaarse Hoornstaart draak (76406) kunnen fans van de magische films een van de gevaarlijkste draken die ooit heeft bestaan in de Tovenaarswereld bouwen, neerzetten en laten 'vliegen'. Deze versie van het legendarische fabeldier is geschikt voor tovenaars, heksen en dreuzels vanaf 10 jaar.


Met dit LEGO model bouw je de zwarte schubben, puntige staart en vurige adem van de Hongaarse Hoornstaart draak na. Na de boeiende bouwervaring kun je deze op een mooi plekje neerzetten. Kinderen kunnen de realistisch scharnierende vleugels van het dier op sierlijke wijze op en neer laten gaan dankzij een hendel aan de achterkant. De verzamelfiguur met een spanwijdte van ca. 40 cm staat op een stevige basis en wordt bijgestaan door een minifiguur van Harry Potter op zijn bezemsteel. De magie gaat verder in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen het model tijdens het bouwen kunnen draaien en erop kunnen inzoomen.

 • Betoverende details – het realistische model is inclusief een minifiguur van Harry Potter™ op zijn bezemsteel Vuurflits, een gouden ei uit het Toverschool Toernooi en stof voor de vliezen van de vleugels

 • Authentieke actie – met een hendel aan de achterkant van de stevige basis kun je de vleugels van de draak op en neer laten bewegen

 • Opvallende blikvanger – met een spanwijdte van ca. 40 cm en een maximumlengte van ca. 48 cm staat dit levensechte mechanische model overal in het middelpunt van de belangstelling

bottom of page