top of page

LEGO® Basic

10700 Groene bouwplaat     € 7,25

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Groene bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

Dit betreft de opvolger van Lego 626

 

10701 Grote Grijze bouwplaat     € 12,50     

Leeftijd: 4 - 99  

 

Of je nu een straat of een binnenplaats voor een kasteel wilt maken: deze grijze bouwplaat met 48 x 48 noppen vormt het perfecte uitgangspunt om je LEGO creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen.

 

 

10714 Blauwe bouwplaat     € 7,25

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Blauwe bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

 

 

11007 Creatieve groene stenen    Gereserveerd

Leeftijd: 4+

Dit tijdloze bouwspeelgoed barst van de ideeën en inspiratie in prachtig groen! Terwijl kinderen bouwen, spelen en steeds weer opnieuw bouwen, wordt hun verbeelding geprikkeld en versterken ze ontwikkelingsvaardigheden die ze ook in de toekomst van pas zullen komen. Geef creativiteit een boost met fantasierijk bouwspeelgoed Laat kinderen van 4 jaar en ouder kennismaken met creatief bouwen met 3 eenvoudig te bouwen LEGO® speelgoedmodellen. Ze kunnen een schattige groene hond, een minihelikopter met draaiende rotor en een appelboom met een heerlijk uitziende, afneembare appel bouwen. Dankzij de eenvoudige instructies en leuke functies begint het plezier meteen. Het fantasierijke spel komt pas echt tot zijn recht als kinderen de stenen gaan combineren om hun modellen aan hun fantasie te passen en vervolgens zelf creaties gaan bedenken en bouwen. Bouw aan vaardigheden voor de toekomst met deze stenen voor kinderen LEGO Classic sets inspireren jongens en meisjes om te bouwen, te creëren en te fantaseren. Naast het genieten van eindeloos vrij spel en creatieve zelfexpressie ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan.

 

11010 Witte Bouwplaat    € 7,25

Leeftijd: 4+


Deze witte bouwplaat van 32x32 noppen opent een duizelingwekkende wereld van fantasierijke mogelijkheden – van besneeuwde winterlandschappen tot heldere zonnige stranden en, omdat de bouwstenen in elke positie grip hebben (zelfs ondersteboven!), van steile berghellingen tot opstijgende ruimteschepen! Als er genoeg gebouwd is, biedt het stevige oppervlak kinderen een veilige manier om hun coole creaties te vervoeren en neer te zetten.

 

bottom of page