LEGO® Basic

7280 Rechte wegenplaat en kruising     € 8,00                                                                               

Leeftijd: 5+

 

Deze donkergrijze grondplaten met een kruising en rechte weg zijn 32x32 noppen groot! Deze set bestaat uit 2 stratenplaten.

 

 

7281 T-Kruising en Bocht     € 8,00  

Leeftijd: 5+

 

Deze donkergrijze grondplaten met een T-kruising en bocht zijn 32x32 noppen groot! Deze set bestaat uit 2 stratenplaten.

 

 

10693 Creatieve Aanvulset (303 blokjes)     € 17,00

Leeftijd: 4 - 99 

 

Bouw wat je maar wilt met deze kleurige set LEGO stenen in allerlei vormen en maten! Van ruimteschepen en robots tot dinosaurussen en haaien: deze veelzijdige set biedt eindeloze creatieve mogelijkheden voor bouwers van alle leeftijden en vormt een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling. 

De set bevat LEGO stenen in 20 verschillende kleuren en is inclusief 2 paar stenen met ogen, voor wilde creaties. Laat je fantasie de vrije loop! Vind inspiratie in het bijgeleverde ideeënboekje met bouwinstructies.

 

10700 Groene bouwplaat     € 6,75

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Groene bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

Dit betreft de opvolger van Lego 626

 

10701 Grote Grijze bouwplaat     € 12,00     

Leeftijd: 4 - 99  

 

Of je nu een straat of een binnenplaats voor een kasteel wilt maken: deze grijze bouwplaat met 48 x 48 noppen vormt het perfecte uitgangspunt om je LEGO creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen.

 

 

10706 Blauwe creatieve doos     € 5,00   

Leeftijd: 4 - 99  

 

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke blauwe tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, prachtige kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 75 elementen in vrolijke blauwe tinten en andere prachtige kleuren.

10707 Rode creatieve doos     € 5,00   

Leeftijd: 4 - 99  

 

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke rode tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, mooie huizen en kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om meer ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 50 elementen in vrolijke rode tinten en andere prachtige kleuren.

10709 Oranje creatieve doos     € 5,00

Leeftijd: 4 - 99

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke oranje tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, mooie huizen en kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om meer ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 55 elementen in vrolijke oranje tinten en andere prachtige kleuren.

10714 Blauwe bouwplaat     € 6,75

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Blauwe bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

 

 

10715 Stenen op Wielen      € 20,00

Leeftijd: 4 - 99

442 Stenen

Bedenk je eigen LEGO® creaties op wielen met dit leuke LEGO Classic speelgoed met verschillende wielen en banden in meerdere kleuren en formaten. Je krijgt er ook een kleurrijke reeks LEGO elementen bij, waaronder vormen, stenen en ogen. De set is een prachtige aanvulling op bestaande LEGO sets en bevat op de doelgroep afgestemde bouwinstructies, zodat je kind zelf zijn of haar creatieve bouwvaardigheden kan ontwikkelen.

  • De set bevat een groot aantal LEGO® wielen, verschillende kleurrijke LEGO stenen en speciale elementen, zoals vormen en ogen.

  • Met deze LEGO® Classic bouwset worden de fantasie en de creativiteit spelenderwijs gestimuleerd.

  • Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies met 3 moeilijkheidsniveaus.

 

11001 Stenen en ideeën     € 8,50

Leeftijd: 4+

 

Bouw een ouderwetse stoomlocomotief, een gezellig huisje, een cool keyboard, een schattige, rode dinosaurus of wat je maar kunt bedenken met de felgekleurde LEGO® Classic Stenen en ideeën set – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verzin het en bouw het: uren speelplezier gegarandeerd met de LEGO Classic bouwsets!

• Inclusief LEGO® stenen, ogen, wielen en scharnieren voor het bouwen van eenvoudige modellen.
• Met vrolijk gekleurde LEGO® onderdelen waarmee je eindeloos creatief kunt spelen.
• Bouw een dinosaurus, piano, huisje, trein of wat je maar kunt bedenken!
• Een ideaal LEGO® startpakket voor creatieve kinderen.
• Ga naar LEGO.nl/classic voor meer bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie.
• Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO® Classic sets!
• Deze set bevat meer dan 120 onderdelen.
• De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

 

11002 Basisstenen set     € 16,50

Leeftijd: 4+

300 Stenen

Ontdek tijdloos creatief plezier met deze leuke LEGO® Classic 11002 Basisstenen set. Je kunt kiezen uit verschillende vrolijk gekleurde LEGO stenen, wielen en ogen om diverse onvergetelijke LEGO modellen te bouwen, van een ridder te paard tot een coole monstertruck. Deze bouwset biedt 3 moeilijkheidsniveaus en is daarmee heel geschikt voor startende LEGO bouwers. Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies om kinderen te helpen hun creatieve bouwvaardigheden te ontdekken. Online zijn nog meer bouwinstructies en inspiratie te vinden.

  • Inclusief LEGO® stenen, wielen en ogen voor het bouwen van klassieke LEGO modellen.

  • Met vrolijk gekleurde LEGO® stenen waarmee je eindeloos creatief kunt spelen.

  • Bouw een LEGO® speelgoeddinosaurus, monstertruck, propellervliegtuig of wat je maar kunt bedenken!

  • Biedt 3 moeilijkheidsniveaus voor beginnende bouwers.

 

11005 Creatief Plezier     € 35,00

Leeftijd: 4+

900 Stenen

Geniet van eindeloze creativiteit en plezier met de LEGO® Classic 11005 Creatief plezier set. Kies uit een perfecte mix van vrolijk gekleurde LEGO bouwstenen en elementen, waaronder ogen, wielen, deuren, ramen en scharnieren. Bouw dieren, gebouwen, voertuigen en LEGO modellen met een vleugje nostalgie, waaronder een ouderwetse typemachine en een klassieke tweedekker. Deze set biedt 3 moeilijkheidsniveaus en is daarmee heel geschikt voor startende LEGO bouwers. Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies om kinderen te helpen hun creatieve bouwvaardigheden te ontdekken. Online is nog meer inspiratie te vinden.

  • Bevat een perfecte mix van LEGO® stenen en elementen voor het bouwen van klassiek speelgoed, inclusief ogen, wielen, ramen, deuren en scharnieren.

  • Met vrolijk gekleurde LEGO® stenen en onderdelen waarmee eindeloos creatief gespeeld kan worden.

  • Dit bouwspeelgoed biedt 3 moeilijkheidsniveaus voor beginnende LEGO® bouwers.

 

11010 Witte Bouwplaat    € 6,75

Leeftijd: 4+


Deze witte bouwplaat van 32x32 noppen opent een duizelingwekkende wereld van fantasierijke mogelijkheden – van besneeuwde winterlandschappen tot heldere zonnige stranden en, omdat de bouwstenen in elke positie grip hebben (zelfs ondersteboven!), van steile berghellingen tot opstijgende ruimteschepen! Als er genoeg gebouwd is, biedt het stevige oppervlak kinderen een veilige manier om hun coole creaties te vervoeren en neer te zetten.