top of page

LEGO® Basic

10700 Groene bouwplaat     € 7,25

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Groene bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

Dit betreft de opvolger van Lego 626

 

10701 Grote Grijze bouwplaat     € 12,50     

Leeftijd: 4 - 99  

 

Of je nu een straat of een binnenplaats voor een kasteel wilt maken: deze grijze bouwplaat met 48 x 48 noppen vormt het perfecte uitgangspunt om je LEGO creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen.

 

 

10714 Blauwe bouwplaat     € 7,25

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Blauwe bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

 

 

11001 Stenen en ideeën     UITVERKOCHT

Leeftijd: 4+

 

Bouw een ouderwetse stoomlocomotief, een gezellig huisje, een cool keyboard, een schattige, rode dinosaurus of wat je maar kunt bedenken met de felgekleurde LEGO® Classic Stenen en ideeën set – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verzin het en bouw het: uren speelplezier gegarandeerd met de LEGO Classic bouwsets!

• Inclusief LEGO® stenen, ogen, wielen en scharnieren voor het bouwen van eenvoudige modellen.
• Met vrolijk gekleurde LEGO® onderdelen waarmee je eindeloos creatief kunt spelen.
• Bouw een dinosaurus, piano, huisje, trein of wat je maar kunt bedenken!
• Een ideaal LEGO® startpakket voor creatieve kinderen.
• Ga naar LEGO.nl/classic voor meer bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie.
• Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO® Classic sets!
• Deze set bevat meer dan 120 onderdelen.
• De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

 

11007 Creatieve groene stenen    Gereserveerd

Leeftijd: 4+

Dit tijdloze bouwspeelgoed barst van de ideeën en inspiratie in prachtig groen! Terwijl kinderen bouwen, spelen en steeds weer opnieuw bouwen, wordt hun verbeelding geprikkeld en versterken ze ontwikkelingsvaardigheden die ze ook in de toekomst van pas zullen komen. Geef creativiteit een boost met fantasierijk bouwspeelgoed Laat kinderen van 4 jaar en ouder kennismaken met creatief bouwen met 3 eenvoudig te bouwen LEGO® speelgoedmodellen. Ze kunnen een schattige groene hond, een minihelikopter met draaiende rotor en een appelboom met een heerlijk uitziende, afneembare appel bouwen. Dankzij de eenvoudige instructies en leuke functies begint het plezier meteen. Het fantasierijke spel komt pas echt tot zijn recht als kinderen de stenen gaan combineren om hun modellen aan hun fantasie te passen en vervolgens zelf creaties gaan bedenken en bouwen. Bouw aan vaardigheden voor de toekomst met deze stenen voor kinderen LEGO Classic sets inspireren jongens en meisjes om te bouwen, te creëren en te fantaseren. Naast het genieten van eindeloos vrij spel en creatieve zelfexpressie ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan.

 

11010 Witte Bouwplaat    € 7,25

Leeftijd: 4+


Deze witte bouwplaat van 32x32 noppen opent een duizelingwekkende wereld van fantasierijke mogelijkheden – van besneeuwde winterlandschappen tot heldere zonnige stranden en, omdat de bouwstenen in elke positie grip hebben (zelfs ondersteboven!), van steile berghellingen tot opstijgende ruimteschepen! Als er genoeg gebouwd is, biedt het stevige oppervlak kinderen een veilige manier om hun coole creaties te vervoeren en neer te zetten.

 

11011 Classic Stenen en Dieren    € 57,50

Leeftijd: 4+

Jonge dierenliefhebbers zullen genieten van eindeloos fantasierijk speelplezier met deze dierenbouwset. En terwijl kinderen bezig zijn met bouwen en spelen, ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden. Van stenen gebouwde dieren voor beginnende LEGO® bouwers! Jonge kinderen bouwen graag deze LEGO dieren. Een pauw met standaard, stier, pinguïn met ijs, dinosaurus met rotsen, eenhoorn, struisvogel met nest, slak, nijlpaard met vogel op zijn rug, panda met bamboe en giraffe met een boom. Terwijl kinderen bezig zijn, dompelen ze zich onder in fantasierijk rollenspel. Stimuleer belangrijke vaardigheden met LEGO Classic bouwspeelgoed LEGO Classic sets bieden kinderen creatief bouwen en fantasierijk spelen. Met eenvoudige handleidingen en leuke modellen voor eindeloos bouwplezier!

 

bottom of page