LEGO® Basic

10750 Juniors (easy to build) Reparatietruck    € 8,50

Leeftijd: 4 - 7 jaar

 

Ga samen met de wegwerkers van LEGO Juniors op stap om de straten in de stad te repareren! Rijd de vrachtwagen op zijn plek en laad de cementmolen uit. Zet de barricade op om het verkeer tegen te houden en giet het cement uit om het gat te vullen. Als het cement goed uitgehard is, pak je je spullen en ruim je alles weer op voordat je naar de volgende plek gaat!
 

Pak je schop en ga aan de slag!

Herstel de straten in de stad met deze LEGO Juniors Reparatietruck. De set omvat een vrachtwagen met aanhanger, een draaiende cementmolen, gereedschap, een vuilnisbak, een barricade en een minifiguur.

Help de wegwerkers van LEGO City met het herstellen van de straten! Dit leuke speelgoed voor jongens en meisjes omvat een eenvoudig te bouwen reparatietruck voor gaten in de weg met een snelstartonderstel, een cabine met plaats voor een minifiguur, een open achterkant voor gereedschap, een aanhanger met laadklep en een draaiende cementmolen. De set is inclusief een eenvoudige gids met bouw- en speeltips en grotere elementen die het zelfvertrouwen van jonge kinderen stimuleren. Inclusief een minifiguur.

7280 Rechte wegenplaat en kruising     € 8,00                                                                               

Leeftijd: 5+

 

Deze donkergrijze grondplaten met een kruising en rechte weg zijn 32x32 noppen groot! Deze set bestaat uit 2 stratenplaten.

 

 

7281 T-Kruising en Bocht     € 8,00  

Leeftijd: 5+

 

Deze donkergrijze grondplaten met een T-kruising en bocht zijn 32x32 noppen groot! Deze set bestaat uit 2 stratenplaten.

 

 

10693 Creatieve Aanvulset (303 blokjes)     € 17,00

Leeftijd: 4 - 99 

 

Bouw wat je maar wilt met deze kleurige set LEGO stenen in allerlei vormen en maten! Van ruimteschepen en robots tot dinosaurussen en haaien: deze veelzijdige set biedt eindeloze creatieve mogelijkheden voor bouwers van alle leeftijden en vormt een fantastische aanvulling op iedere LEGO verzameling. 

De set bevat LEGO stenen in 20 verschillende kleuren en is inclusief 2 paar stenen met ogen, voor wilde creaties. Laat je fantasie de vrije loop! Vind inspiratie in het bijgeleverde ideeënboekje met bouwinstructies.

 

10700 Groene bouwplaat     € 6,75

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Groene bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

Dit betreft de opvolger van Lego 626

 

10701 Grote Grijze bouwplaat     € 11,50    

Leeftijd: 4 - 99  

 

Of je nu een straat of een binnenplaats voor een kasteel wilt maken: deze grijze bouwplaat met 48 x 48 noppen vormt het perfecte uitgangspunt om je LEGO creaties te bouwen, uit te stallen, te vervoeren en ermee te spelen.

 

 

10706 Blauwe creatieve doos     € 5,00   

Leeftijd: 4 - 99  

 

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke blauwe tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, prachtige kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 75 elementen in vrolijke blauwe tinten en andere prachtige kleuren.

10707 Rode creatieve doos     € 5,00   

Leeftijd: 4 - 99  

 

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke rode tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, mooie huizen en kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om meer ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 50 elementen in vrolijke rode tinten en andere prachtige kleuren.

10708 Groene creatieve doos     UITVERKOCHT     

Leeftijd: 4 - 99  

 

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke groene tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, mooie huizen en kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om meer ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 50 elementen in vrolijke groene tinten en andere prachtige kleuren.

10709 Oranje creatieve doos     € 5,00

Leeftijd: 4 - 99

Leerzaam bouwen en de fantasie stimuleren met deze inspirerende LEGO Classic set in vrolijke oranje tinten en andere mooie kleuren.

Bouw grappige wezens, mooie huizen en kastelen, treinen, boten, vliegtuigen... wat je maar wilt. De mogelijkheden zijn onbegrensd! Haal inspiratie uit de bijgeleverde gids of ga online om meer ideeën te vinden.

De set bestaat uit meer dan 55 elementen in vrolijke oranje tinten en andere prachtige kleuren.

10714 Blauwe bouwplaat     € 6,75

Leeftijd: 4 - 99

 

Kleine Blauwe bouwplaat 32 x 32 noppen ( 25 cm x 25 cm)

 

 

11001 Stenen en ideeën     € 8,50

Leeftijd: 4+

 

Bouw een ouderwetse stoomlocomotief, een gezellig huisje, een cool keyboard, een schattige, rode dinosaurus of wat je maar kunt bedenken met de felgekleurde LEGO® Classic Stenen en ideeën set – de mogelijkheden zijn eindeloos!

Verzin het en bouw het: uren speelplezier gegarandeerd met de LEGO Classic bouwsets!

• Inclusief LEGO® stenen, ogen, wielen en scharnieren voor het bouwen van eenvoudige modellen.
• Met vrolijk gekleurde LEGO® onderdelen waarmee je eindeloos creatief kunt spelen.
• Bouw een dinosaurus, piano, huisje, trein of wat je maar kunt bedenken!
• Een ideaal LEGO® startpakket voor creatieve kinderen.
• Ga naar LEGO.nl/classic voor meer bouwinstructies, leuke video's, ideeën en inspiratie.
• Laat je creativiteit opbloeien met de LEGO® Classic sets!
• Deze set bevat meer dan 120 onderdelen.
• De set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 4 jaar.