LEGO® Special Items

40309 Etensaccessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

 

Ontdek nieuwe en heerlijke manieren om te spelen met deze leuke LEGO® xtra set 40309 Etensaccessoires! Deze set voorwerpen omvat diverse elementen waaronder een kalkoen, croissants, ijsjes, fruit, groenten en verschillende zoete lekkernijen, plus een krat en bankbiljetten. Combineer en gebruik deze LEGO xtra accessoires met alle LEGO sets en laat de fantasie van je kinderen de vrije loop.

 • Dit leuke pakket omvat 30 voedselelementen waaronder een krat, een kalkoen en telkens 2 kippenbouten, vissen, ijsjes, stukken grapefruit, bananen, croissants, wortels, bankbiljetten, koekjes/muffins, chocoladerepen, broccoli en bekers.

 

40312 Straatlantaarns     € 5,00

Leeftijd: 6+

 

Versier de straten van je stad met het leuke LEGO® xtra pakket 40312 Straatlantaarns! Deze set voorwerpen omvat 2 hoge straatlantaarns, 2 lagere lampen, een lantaarn, een krantenhouder met een krant, een vuilnisbak, een camera en een bankje. Combineer en gebruik deze LEGO xtra accessoires met elke LEGO set die je maar wilt en laat de fantasie van je kinderen de vrije loop.

 • Dit leuke pakket omvat 2 hoge straatlantaarns, 2 lagere lampen, een lantaarn, een krantenhouder met een krant, een vuilnisbak, een camera en een bankje met een telefoon.

40313 Fietsen     € 5,00

Leeftijd: 6+

Zet je fietshelm op en trek eropuit met het snelle LEGO® xtra pakket 40313 Fietsen! Deze set voorwerpen omvat 2 verschillende fietsen met fietslamp en standaard, een skateboard, 2 fietshelmen, een baseballpet, een brief, een pizzadoos, een paraplu, een rugzak en 2 fietsenrekken. Combineer en gebruik deze LEGO xtra accessoires met elke LEGO set die je maar wilt en laat de fantasie van je kinderen de vrije loop.

 • Dit leuke pakket omvat 2 verschillende fietsen met fietslamp en standaard, 2 fietshelmen, 2 fietsenrekken, een skateboard, een brief, een pizzadoos, een paraplu, een baseballpet en een rugzak.

 

40341 Zee accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

Geef jouw LEGO® creaties een vleugje zee met deze LEGO xtra 40341 zee-accessoires met figuren van een haai, een papegaai en een vis en diverse accessoires, waaronder een roeispaan, een harpoen, een surfplank en zwemvliezen. Bevat ook een openende schelp, een lege ton en een kistje voor het bewaren van de kleinere accessoires in deze set.

 • Deze set LEGO® xtra zee-accessoires bevat een surfplank, een opende schelp, een ton, een roeispaan, een harpoen, een openende kist, een schatkaart en een verrekijker, plus figuren van een haai, een papegaai en een vis en een aantal LEGO elementen.

 

40368 Kerst accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

Kinderen kunnen hun LEGO® creaties een winters kerstthema geven met deze LEGO xtra 40368 kerstaccessoireset. De set bevat figuren van een sneeuwpop en een hond plus verschillende accessoires, waaronder een kerstboom, een zak en 2 ingepakte cadeautjes. Ook inclusief een elfenmuts, 2 goudkleurige hekken, een paar sneeuwschoenen, een ijskristal, een zuurstok en een besneeuwde tak met 2 te bevestigen ijselementen van 1x1.

 • Deze LEGO® xtra kerstaccessoireset bevat figuren van een sneeuwpop en een hond plus een kerstboom, een zak, 2 ingepakte cadeautjes, een elfenmuts, 2 goudkleurige hekken, een ijskristal, een zuurstok, een paar sneeuwschoenen en een besneeuwde tak met 2 te bevestigen ijselementen van 1x1.

 • Voeg nieuwe, winterse kerstavonturen toe aan je bestaande LEGO® sets.

 • LEGO® xtra accessoiresets worden geleverd in een verzegeld plastic zakje.

 

40375 Sport accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

Kinderen zullen dol zijn op deze LEGO® xtra Sportaccessoireset (40375) vol actie. De leuke speelset bevat verschillende LEGO sportattributen, waaronder hockeysticks, doelen en een puck, rolschaatsen, een bouwbare schietschijf en boog, ski's en skistokken, helmen voor minifiguren en een trofee-element. Hiermee beleven kinderen urenlang speelplezier. Creatieve kids kunnen met deze set sportplezier en -avonturen toevoegen aan de LEGO sets die ze al hebben.

 • Kinderen kunnen verschillende coole, opwindende sporten naspelen met deze LEGO® xtra Sportaccessoireset. De set bevat bouwbare attributen voor hockey, skiën, rolschaatsen en boogschieten, plus een trofee voor de winnaar!

 

40376 (vernieuwde) Botanische accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

LEGO® fans kunnen hun eigen tuin maken met deze leuke en vernieuwde LEGO xtra Botanische accessoireset (40376). De schattige speelset bevat verschillende LEGO elementen en bouwbare items, waaronder 3 bomen, bloemen en planten die kunnen worden aangepast voor de lente, zomer, herfst en winter, 2 hekken en nog veel meer. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en groene avonturen beleven met een combinatie van deze en andere LEGO® sets.

 • Kinderen bouwen met plezier hun eigen bijzondere tuinen met deze LEGO® xtra Botanische accessoireset. De set bevat een aanpasbare boom, bloemen, planten, bladelementen voor alle seizoenen, 2 hekken en 2 kleine boomelementen.

 

30478 Kerstman     € 6,50

Leeftijd: 6 - 12

 

Een klein zakje van LEGO Creator met daarin de Kerstman en cadeaus!

 

 

30550 Paashaas     € 6,50

Leeftijd: 6+

 

Kinderen zullen het geweldig vinden om deze schattige LEGO Creator 3in1 paashaas te bouwen, met een hoofd dat 360 graden draait en oren die op en neer bewegen, plus een klein paasei.

 

 

40052 Lente Set     € 15,00

Leeftijd 6+

 

Parktafereel met boom in bloesem, bankje en fontein. Inclusief 2 minifiguren.

 

 

40107 Winter Skating scene     UITVERKOCHT

Leeftijd 7+

 

Winter schaats scene. Exclusieve en gelimiteerde set uit 2014, bestaande uit 129 stukjes en twee minifiguren op schaatsen.

 

 

40153 Verjaardagsset     € 18,50

Leeftijd 7+

 

Het feest kan beginnen als je deze LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie hebt gebouwd! Je kunt zelf alle getallen van 1 tot 99 bouwen om de duvel-uit-een-doosje versiering perfect af te stemmen op een jarige LEGO fan. Inclusief minifiguur van een nar.

 • Inclusief nar minifiguur

 • Met duvel-uit-een-doosje functie voor de nar, kleurige, decoratieve stenen, doorschijnende vlam-elementen, getallen om zelf te bouwen en een bodemplaat

 • Bouw met LEGO stenen de leeftijd van de jarige, van 1 tot 99!

 • Laat de bovenkant openklappen zodat de nar tevoorschijn komt!

 • Inclusief bouwinstructies

 • Een fantastisch cadeau voor LEGO® fans van alle leeftijden

 • Afmetingen: 8 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep

 

 

40165 Huwelijksbedankjesset     € 17,50    

Leeftijd: 7+

Voeg wat LEGO® magie toe aan je huwelijksfeest met deze leuke zelf te bouwen huwelijksbedankjesset met minifiguurbruid en -bruidegom, een boeket, gouden ring en een met bloemen en hartjes versierde huwelijksboog. Bedank je gasten met dit geweldige huwelijksbedankje dat ze eeuwig kunnen koesteren.

 • Met minifiguurbruid en -bruidegom, een boeket, een gouden ring en een met bloemen en hartjes versierde huwelijksboog.

 • De minifiguurbruidegom heeft twee gezichtsuitdrukkingen (lachend en geschrokken) en wordt geleverd met drie pruiken (blond, bruin en zwart) en een hoge hoed.

 • De minifiguurbruid wordt geleverd met drie pruiken (blond, bruin en zwart).

 • Deze set omvat meer dan 80 LEGO® elementen en biedt een passende bouwervaring voor kinderen vanaf 7 jaar.

 • Afmetingen: 14 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

 

 

40204 Pelgrimsfeest     € 12,50

Leeftijd 7+

 

Vier Thanksgiving met een LEGO® pelgrimsfeest!

 

 

40206 Kerstman     € 12,50

Leeftijd 7+

 

Bouw je eigen LEGO® kerstman!

 

 

40220 Londense bus     € 35,00

Leeftijd 7+

 

Bouw deze retro bus met draaiende wielen, transparante ramen en lichtelementen. Bevestig zelf de nummerplaat, het routenummer, de bestemming en de advertentiebanner stickers. Met authentieke details. Deze prachtige vintage bus is een perfect cadeau voor fans van LEGO Creator bouwsets en Londen.

 

 

40222 Kerst Holiday Countdown Kalender     € 17,50

Leeftijd: 7+

De set bevat 250 onderdelen en de bedoeling van deze advent kalender is is dat je elke dag een nieuw bouwwerk kan maken. Er kunnen in totaal 24 verschillende bouwwerken gemaakt worden. Let op! niet alle bouwwerken kunnen tegelijk opgebouwd worden.

 

 

40223 Snowglobe     € 35,00

Leeftijd: 7+

Bouw de kerstman en kerstboom, plaats ze in de doorschijnende wereldbol en schud dan om de LEGO sneeuwvlokken rond te laten dwarrelen. Met een geheime lade eronder.

 

 

40236 Romantic Valentine Picnic     € 17,50

Zie je hoe verliefd ze zijn? Welke namen geef jij deze LEGO minifiguren? Ze hebben enorm veel zin in een romantische picknick met Valentijnsdag. Op een hartvormig grasveld genieten ze van elkaar. Bouw jij het kleed even in elkaar? Zorg voor de broodjes en een drankje. Ook al is het warm op deze dag, de schaduw van de boom zorgt voor verkoeling. De bloesem en de rode ballon maken alles extra feestelijk. Zie je dat hij ook een mooi boeket met bloemen voor haar heeft meegenomen?

Twee mini-figuren, een hartvormig grasveld, een boom vol bloesem, een bouwbaar picknickkleed.

 • De volgende accessoires zijn bij de set inbegrepen: broodjes, cakejes, een drankje, boeket bloemen, allerlei etens- en drankaccessoires, rode ballon, tafel, 2 glazen en een fles.

 • De afmetingen zijn: 9 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep

 

 

40237 Paaseieren zoeken     € 17,50

Zoek hoog en laag met de LEGO® Paaseieren zoeken set! Ontdek een paasfeest traditie met de LEGO® Paaseieren zoeken set, met 2 figuurtjes die op zoek zijn naar verborgen paaseieren. Inclusief een kippenhok met een deur die open kan, bloementuin met brievenbus en een moestuin-allemaal met leuke verstopplekken! Een feestelijk cadeau voor echte LEGO® fans. * De set omvat 3 locaties, ieder met een verborgen verstopplek: een kippenhok met een deur die open kan en een haan, bloementuin met 2 lampen en een brievenbus en een moestuin met een geheim compartiment, plus verschillende elementen en accessoires die jezelf kunt bouwen, inclusief een kruiwagen, vergrootglas, 3 eieren en een mand. * Een geweldig Paasfeest cadeau voor LEGO fans. * Inclusief 2 minifiguren: een volwassene en een kind.

 

 

40252 VW kever miniatuur     € 35,00

Dit prachtige LEGO® Creator model is een hulde aan een icoon uit de geschiedenis van de auto: de VW Kever. Het model heeft een aantal speciale kenmerken en elementen die hem meteen herkenbaar maken, zoals de azuurblauwe kleur, ronde bumpers en het bekende VW logo. De surfplank op het dak en de koelbox kunnen worden verwijderd. Het nostalgische model is speciaal ontworpen om een plezierige bouwervaring te bieden.

 

 

40254 Notenkraker     € 35,00

Leeftijd: 7+

De notenkraker is zowel aan de voor- en achterkant afgewerkt en het geheel ziet er tof uit. De notenkraker is ongeveer 20 cm hoog en zal daardoor opvallen zodra je hem in je huiskamer zet.

 

 

40261 Thanksgiving oogs     € 20,00

Leeftijd: 7+

Oogst een mand vol LEGO groenten voor Thanksgiving!

Vier een succesvolle oogst met deze leuke Thanksgiving-set van LEGO inclusief 2 minifiguren in een oogsttafereel met een boerenwagen, Thanksgiving-kalkoen, vogel, vogelverschrikker en een kleurige herfstboom. Bij de set horen ook bouwbare groenten en andere accessoires zoals een hooivork, mand en emmer. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO-fans.

 

40262 Kerstmis treinrit     € 20,00

Leeftijd: 7+

Stap aan boord en maak een ritje in deze LEGO® trein in kerstsfeer met een rode locomotief en 2 groene wagons. De set omvat ook een lantarenpaal met stadsplan, 2 winkelstalletjes, een kerstboom en verschillende accessoires. Inclusief 3 minifiguren: een machinist, een passagier en een winkelier. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO fans! 

 

40263 Kerstmis Dorpsplein     € 20,00

Leeftijd: 7+

LEGO Hard to find 40263 Kerstmis Dorpsplein. Spring op de slee en glijd naar het LEGO Kerstmis dorpsplein met zijn kleurige kerstboom, winkelstalletje en een coole bouwbare sneeuwpop. Deze vrolijke set omvat eveneens een feestelijk versierde lantarenpaal, een rode brievenbus en 3 minifiguren. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een gezellige Kerstavond!

 

40290  60-jaar Lego     € 45,00

Leeftijd: 8+

Met de LEGO 40290 60 Years of the LEGO Brick viert LEGO het 60 jarig bestaan van het LEGO steentje, althans het patent dat 60 jaar geleden is aangevraagd en goedgekeurd. De set is in feite een eerbetoon aan vier LEGO sets die het bedrijf in het verleden heeft uitgebracht.

 • LEGO 6399 Airport Shuttle

 • LEGO 375 Castle

 • LEGO 6285 Black Seas Barracuda

 • LEGO 928 Space Cruiser And Moonbase

In totaal bevat de set 421 LEGO steentjes die samen vier miniatuur versies vormen van de bovenstaande genoemde sets.

 

 

40292 Christmas Gift Box      € 35,00

Tijd om het perfecte LEGO® kerstcadeau uit te pakken! Onder het versierde deksel vind je een opvouwbaar woonkamertafereel met 2 minifiguren, een kerstboom, een open haard, een stoel en een speelgoedtrein.

 

 

40348 Verjaardagsclown      € 12,50

Maakt iemands verjaardag nog specialer met deze LEGO® BrickHeadz™ 40348 Verjaardagsclown. Deze schattige bouwfiguur heeft alle details die je van een feestclown verwacht, zoals kleurrijke kleding, opvallend oranje haar en een hoge hoed, 2 ballonnen, een verjaardagscadeau, een verjaardagsvlag en een taart met een kaarsje. Deze leuke set bevat bovendien een stickervel met "HAPPY BIRTHDAY!" in verschillende talen.

40424 Winters sneeuwballengevecht      € 16,00

Bereid je voor op een winters sneeuwballengevecht (40424) met deze leuke LEGO® Iconic speelset voor kinderen. De set bevat een bouwbaar sneeuwfort, een sneeuwballenkatapult, een heuvel met slee-lanceringsfunctie, een sneeuwpop, een boom en een tafel met mok- en koekjeselementen om realistische situaties na te bootsen. Dit geweldige cadeau-idee voor de decembermaand is inclusief minifiguren van een jongen en een meisje in winterse outfits, plus een figuur van een husky om urenlang alleen of met vrienden mee te spelen. Laat de sneeuwbalgevechten maar beginnen!

850705 Peper en zout setje      € 8,00

Peper en zout setje in de vorm van het kleine legoblokje, alleen dan 600 x zo groot. Design voor in de keuken en een feest voor op de tafel.
 

850939 Kerstman set     UITVERKOCHT

Leeftijd: 6+

 

Vier de feestdagen met deze Kerstman set. Onder de kartonnen boog krijgt het jongetje of meisje zijn/ haar cadeau. Leuk als decoratie of om mee te spelen.

 

852771 IJsblokjes tray  8 x minifigure   UITVERKOCHT

 

Maak prachtige lego-minifiguur ijsblokjes, of giet er vloeibare chocolade in voor minifiguur chocolaatjes. Ook uitermate geschikt voor diegenen die eigen verjaardagstaarten maken. Kijk daarvoor ook bij mijn advertenties van een bruidspaar of verjaardagssetje van lego voor bovenop de taart.

 

 

Lego IJsblokjes tray  5 x minifigure   UITVERKOCHT

 

Maak prachtige lego-minifiguur ijsblokjes, of giet er vloeibare chocolade in voor minifiguur chocolaatjes. Ook uitermate geschikt voor diegenen die eigen verjaardagstaarten maken. Kijk daarvoor ook bij mijn advertenties van een bruidspaar of verjaardagssetje van lego voor bovenop de taart. Let wel: de mal op de afbeelding hierboven is groen, maar hij wordt in het rood geleverd!

 

 

853575 Minifiguur Cakevorm     UITVERKOCHT

 

Heel Lego-land bakt.

Bouw een feestje en maak de coolste cake van allemaal! Bak een lekkere cake in één van je favoriete LEGO® vormen met deze eenvoudige, gemakkelijk te verwijderen siliconen bakvorm die zowel in de oven als in de magnetron kan worden gebruikt, en snel weer schoon is in de vaatwasser. Breng een minifiguur tot leven met deze leuke cakevorm!

 • Fantastische minifiguurvorm in een helderblauwe kleur.

 • Eenvoudig te verwijderen siliconen bakvorm.

 • Kan in oven en magnetron – min. ca. 20°C – max. 230°C.

 • Kan in de vaatwasser – max. 65°C.

 • Afmetingen: 30 cm lang, 20 cm breed en 5 cm hoog.