LEGO® Special Items

30478 Kerstman     € 6,50

Leeftijd: 6 - 12

 

Een klein zakje van LEGO Creator met daarin de Kerstman en cadeaus!

 

 

40052 Lente Set     € 15,00

Leeftijd 6+

 

Parktafereel met boom in bloesem, bankje en fontein. Inclusief 2 minifiguren.

 

 

40107 Winter Skating scene     € 30,00

Leeftijd 7+

 

Winter schaats scene. Exclusieve en gelimiteerde set uit 2014, bestaande uit 129 stukjes en twee minifiguren op schaatsen.

 

 

40153 Verjaardagsset     € 18,50

Leeftijd 7+

 

Het feest kan beginnen als je deze LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie hebt gebouwd! Je kunt zelf alle getallen van 1 tot 99 bouwen om de duvel-uit-een-doosje versiering perfect af te stemmen op een jarige LEGO fan. Inclusief minifiguur van een nar.

 • Inclusief nar minifiguur

 • Met duvel-uit-een-doosje functie voor de nar, kleurige, decoratieve stenen, doorschijnende vlam-elementen, getallen om zelf te bouwen en een bodemplaat

 • Bouw met LEGO stenen de leeftijd van de jarige, van 1 tot 99!

 • Laat de bovenkant openklappen zodat de nar tevoorschijn komt!

 • Inclusief bouwinstructies

 • Een fantastisch cadeau voor LEGO® fans van alle leeftijden

 • Afmetingen: 8 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep

 

 

40165 Huwelijksbedankjesset     € 17,50    

Leeftijd: 7+

Voeg wat LEGO® magie toe aan je huwelijksfeest met deze leuke zelf te bouwen huwelijksbedankjesset met minifiguurbruid en -bruidegom, een boeket, gouden ring en een met bloemen en hartjes versierde huwelijksboog. Bedank je gasten met dit geweldige huwelijksbedankje dat ze eeuwig kunnen koesteren.

 • Met minifiguurbruid en -bruidegom, een boeket, een gouden ring en een met bloemen en hartjes versierde huwelijksboog.

 • De minifiguurbruidegom heeft twee gezichtsuitdrukkingen (lachend en geschrokken) en wordt geleverd met drie pruiken (blond, bruin en zwart) en een hoge hoed.

 • De minifiguurbruid wordt geleverd met drie pruiken (blond, bruin en zwart).

 • Deze set omvat meer dan 80 LEGO® elementen en biedt een passende bouwervaring voor kinderen vanaf 7 jaar.

 • Afmetingen: 14 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep.

 

 

40204 Pelgrimsfeest     € 12,50

Leeftijd 7+

 

Vier Thanksgiving met een LEGO® pelgrimsfeest!

 

 

40206 Kerstman     € 12,50

Leeftijd 7+

 

Bouw je eigen LEGO® kerstman!

 

 

40220 Londense bus     € 35,00

Leeftijd 7+

 

Bouw deze retro bus met draaiende wielen, transparante ramen en lichtelementen. Bevestig zelf de nummerplaat, het routenummer, de bestemming en de advertentiebanner stickers. Met authentieke details. Deze prachtige vintage bus is een perfect cadeau voor fans van LEGO Creator bouwsets en Londen.

 

 

40222 Kerst Holiday Countdown Kalender     € 17,50

Leeftijd: 7+

De set bevat 250 onderdelen en de bedoeling van deze advent kalender is is dat je elke dag een nieuw bouwwerk kan maken. Er kunnen in totaal 24 verschillende bouwwerken gemaakt worden. Let op! niet alle bouwwerken kunnen tegelijk opgebouwd worden.

 

 

40223 Snowglobe     € 35,00

Leeftijd: 7+

Bouw de kerstman en kerstboom, plaats ze in de doorschijnende wereldbol en schud dan om de LEGO sneeuwvlokken rond te laten dwarrelen. Met een geheime lade eronder.

 

 

40236 Romantic Valentine Picnic     € 17,50

Zie je hoe verliefd ze zijn? Welke namen geef jij deze LEGO minifiguren? Ze hebben enorm veel zin in een romantische picknick met Valentijnsdag. Op een hartvormig grasveld genieten ze van elkaar. Bouw jij het kleed even in elkaar? Zorg voor de broodjes en een drankje. Ook al is het warm op deze dag, de schaduw van de boom zorgt voor verkoeling. De bloesem en de rode ballon maken alles extra feestelijk. Zie je dat hij ook een mooi boeket met bloemen voor haar heeft meegenomen?

Twee mini-figuren, een hartvormig grasveld, een boom vol bloesem, een bouwbaar picknickkleed.

 • De volgende accessoires zijn bij de set inbegrepen: broodjes, cakejes, een drankje, boeket bloemen, allerlei etens- en drankaccessoires, rode ballon, tafel, 2 glazen en een fles.

 • De afmetingen zijn: 9 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep

 

 

40252 VW kever miniatuur     € 35,00

Dit prachtige LEGO® Creator model is een hulde aan een icoon uit de geschiedenis van de auto: de VW Kever. Het model heeft een aantal speciale kenmerken en elementen die hem meteen herkenbaar maken, zoals de azuurblauwe kleur, ronde bumpers en het bekende VW logo. De surfplank op het dak en de koelbox kunnen worden verwijderd. Het nostalgische model is speciaal ontworpen om een plezierige bouwervaring te bieden.

 

 

40254 Notenkraker     € 35,00

Leeftijd: 7+

De notenkraker is zowel aan de voor- en achterkant afgewerkt en het geheel ziet er tof uit. De notenkraker is ongeveer 20 cm hoog en zal daardoor opvallen zodra je hem in je huiskamer zet.

 

 

40262 Kerstmis treinrit     € 15,00

Leeftijd: 7+

Stap aan boord en maak een ritje in deze LEGO® trein in kerstsfeer met een rode locomotief en 2 groene wagons. De set omvat ook een lantarenpaal met stadsplan, 2 winkelstalletjes, een kerstboom en verschillende accessoires. Inclusief 3 minifiguren: een machinist, een passagier en een winkelier. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO fans! 

 

40290  60-jaar Lego     € 45,00

Leeftijd: 8+

Met de LEGO 40290 60 Years of the LEGO Brick viert LEGO het 60 jarig bestaan van het LEGO steentje, althans het patent dat 60 jaar geleden is aangevraagd en goedgekeurd. De set is in feite een eerbetoon aan vier LEGO sets die het bedrijf in het verleden heeft uitgebracht.

 • LEGO 6399 Airport Shuttle

 • LEGO 375 Castle

 • LEGO 6285 Black Seas Barracuda

 • LEGO 928 Space Cruiser And Moonbase

In totaal bevat de set 421 LEGO steentjes die samen vier miniatuur versies vormen van de bovenstaande genoemde sets.

 

 

850705 Peper en zout setje      € 7,50

Peper en zout setje in de vorm van het kleine legoblokje, alleen dan 600 x zo groot. Design voor in de keuken en een feest voor op de tafel.

Kijk ook eens bij mijn andere lego-advertenties voor gecombineerde verzending.

 

 

850939 Kerstman set     UITVERKOCHT

Leeftijd: 6+

 

Vier de feestdagen met deze Kerstman set. Onder de kartonnen boog krijgt het jongetje of meisje zijn/ haar cadeau. Leuk als decoratie of om mee te spelen.

 

852771 IJsblokjes tray  8 x minifigure   UITVERKOCHT

 

Maak prachtige lego-minifiguur ijsblokjes, of giet er vloeibare chocolade in voor minifiguur chocolaatjes. Ook uitermate geschikt voor diegenen die eigen verjaardagstaarten maken. Kijk daarvoor ook bij mijn advertenties van een bruidspaar of verjaardagssetje van lego voor bovenop de taart.

 

 

Lego IJsblokjes tray  5 x minifigure   UITVERKOCHT

 

Maak prachtige lego-minifiguur ijsblokjes, of giet er vloeibare chocolade in voor minifiguur chocolaatjes. Ook uitermate geschikt voor diegenen die eigen verjaardagstaarten maken. Kijk daarvoor ook bij mijn advertenties van een bruidspaar of verjaardagssetje van lego voor bovenop de taart. Let wel: de mal op de afbeelding hierboven is groen, maar hij wordt in het rood geleverd!

 

 

853575 Minifiguur Cakevorm     € 30,00

 

Heel Lego-land bakt.

Bouw een feestje en maak de coolste cake van allemaal! Bak een lekkere cake in één van je favoriete LEGO® vormen met deze eenvoudige, gemakkelijk te verwijderen siliconen bakvorm die zowel in de oven als in de magnetron kan worden gebruikt, en snel weer schoon is in de vaatwasser. Breng een minifiguur tot leven met deze leuke cakevorm!

 • Fantastische minifiguurvorm in een helderblauwe kleur.

 • Eenvoudig te verwijderen siliconen bakvorm.

 • Kan in oven en magnetron – min. ca. 20°C – max. 230°C.

 • Kan in de vaatwasser – max. 65°C.

 • Afmetingen: 30 cm lang, 20 cm breed en 5 cm hoog.