top of page

LEGO® Special Items

10282 Adidas Originals Superstar     € 100,00

Leeftijd: 18+

Haal een verrassende nieuwe aanwinst voor jouw sneakerverzameling in huis met dit LEGO® adidas Originals Superstar (10282) model. Met deze unieke set bouw je de beroemde sneaker na met LEGO onderdelen en creëer je een echte blikvanger.

Authentieke Superstar details
Net als de echte sneaker heeft deze LEGO versie de bekende adidas Originals Superstar uitstraling, de schelpvormige neus, het klaverbladlogo en de 3 gekartelde strepen. Rechterschoen of linkerschoen? Dat bepaal jij! Deze set bevat 17 extra LEGO onderdelen, zodat je kunt kiezen of je de linker- of rechterschoen bouwt. Voor een extra vleugje realisme zitten er zelfs schoenveters bij en wordt de set geleverd in een authentieke schoenendoos.

Een bouwproject speciaal voor jou
Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO bouwsets voor volwassenen. Met zijn displaystandaard en informatieplaatje zal dit model bewonderende blikken trekken van iedereen die van adidas en streetwear houdt, en natuurlijk van volwassen LEGO bouwers.

 • Bouw een van 's werelds meest bekende sneakers met de LEGO® adidas Originals Superstar 10282 modelset voor volwassenen.

 • Boordevol authentieke details zoals de beroemde schelpvormige neus, de 3 gekartelde strepen, het adidas logo op de tong en andere Originals Superstar elementen.

 • Dit LEGO® model vormt met zijn schoenveters en authentieke schoenendoos als verpakking een leuk en realistisch eerbetoon aan de originele adidas sneaker.

 • Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een adidas fan? Deze modelset is ideaal voor iedereen die van streetwear houdt en voor volwassen LEGO® bouwers die eens op zoek zijn naar iets heel anders.

 • Afmetingen: ca. 12 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed.

 • Met een displaystandaard en informatieplaatje vormt deze sneaker een echte blikvanger in huis of op kantoor.

 • Inclusief extra LEGO® onderdelen, zodat je ervoor kunt kiezen om een rechterschoen of linkerschoen te bouwen.

 • Deze LEGO® adidas Originals Superstar set maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen LEGO fans die prijs stellen op prachtige ontwerpen en aandacht voor detail.

30650 Kai en Rapton's Tempelstrijd     € 4,00

Leeftijd: 6+

Ninjafans kunnen actiescènes uit de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising naspelen met deze speelset met een speelgoedtempel, een oude dolk en 2 minifiguren.

 

30653 Batman 1992     € 5,00

Leeftijd: 6+

Een Batman™ minifiguur uit de film Batman Returns™ uit 1992. Inclusief een gedeelte van het dak waarop Batman kan staan wanneer hij uitkijkt over GOTHAM CITY™. Het setje bevat een allereerste minifiguur van Batman van de Tim Burton's 1992 classic Batman Returns.

40341 Zee accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

Geef jouw LEGO® creaties een vleugje zee met deze LEGO xtra 40341 zee-accessoires met figuren van een haai, een papegaai en een vis en diverse accessoires, waaronder een roeispaan, een harpoen, een surfplank en zwemvliezen. Bevat ook een openende schelp, een lege ton en een kistje voor het bewaren van de kleinere accessoires in deze set.

 • Deze set LEGO® xtra zee-accessoires bevat een surfplank, een opende schelp, een ton, een roeispaan, een harpoen, een openende kist, een schatkaart en een verrekijker, plus figuren van een haai, een papegaai en een vis en een aantal LEGO elementen.

 

40375 Sport accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

Kinderen zullen dol zijn op deze LEGO® xtra Sportaccessoireset (40375) vol actie. De leuke speelset bevat verschillende LEGO sportattributen, waaronder hockeysticks, doelen en een puck, rolschaatsen, een bouwbare schietschijf en boog, ski's en skistokken, helmen voor minifiguren en een trofee-element. Hiermee beleven kinderen urenlang speelplezier. Creatieve kids kunnen met deze set sportplezier en -avonturen toevoegen aan de LEGO sets die ze al hebben.

 • Kinderen kunnen verschillende coole, opwindende sporten naspelen met deze LEGO® xtra Sportaccessoireset. De set bevat bouwbare attributen voor hockey, skiën, rolschaatsen en boogschieten, plus een trofee voor de winnaar!

 

40376 (vernieuwde) Botanische accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

LEGO® fans kunnen hun eigen tuin maken met deze leuke en vernieuwde LEGO xtra Botanische accessoireset (40376). De schattige speelset bevat verschillende LEGO elementen en bouwbare items, waaronder 3 bomen, bloemen en planten die kunnen worden aangepast voor de lente, zomer, herfst en winter, 2 hekken en nog veel meer. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en groene avonturen beleven met een combinatie van deze en andere LEGO® sets.

 • Kinderen bouwen met plezier hun eigen bijzondere tuinen met deze LEGO® xtra Botanische accessoireset. De set bevat een aanpasbare boom, bloemen, planten, bladelementen voor alle seizoenen, 2 hekken en 2 kleine boomelementen.

 

30478 Kerstman     € 6,50

Leeftijd: 6 - 12

 

Een klein zakje van LEGO Creator met daarin de Kerstman en cadeaus!

 

 

30583 Paashaas     € 6,50

Leeftijd: 6+

 

Maak de paasdagen nog gezelliger door deze kleurrijke, grappige paashaas te bouwen. Met een verfkwast in de hand gaat de paashaas eieren beschilderen.

 

 

40153 Verjaardagsset     € 18,50

Leeftijd 7+

 

Het feest kan beginnen als je deze LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie hebt gebouwd! Je kunt zelf alle getallen van 1 tot 99 bouwen om de duvel-uit-een-doosje versiering perfect af te stemmen op een jarige LEGO fan. Inclusief minifiguur van een nar.

 • Inclusief nar minifiguur

 • Met duvel-uit-een-doosje functie voor de nar, kleurige, decoratieve stenen, doorschijnende vlam-elementen, getallen om zelf te bouwen en een bodemplaat

 • Bouw met LEGO stenen de leeftijd van de jarige, van 1 tot 99!

 • Laat de bovenkant openklappen zodat de nar tevoorschijn komt!

 • Inclusief bouwinstructies

 • Een fantastisch cadeau voor LEGO® fans van alle leeftijden

 • Afmetingen: 8 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep

 

 

40204 Pelgrimsfeest     € 12,50

Leeftijd 7+

 

Vier Thanksgiving met een LEGO® pelgrimsfeest!

 

 

40220 Londense bus     € 30,00

Leeftijd 7+

 

Bouw deze retro bus met draaiende wielen, transparante ramen en lichtelementen. Bevestig zelf de nummerplaat, het routenummer, de bestemming en de advertentiebanner stickers. Met authentieke details. Deze prachtige vintage bus is een perfect cadeau voor fans van LEGO Creator bouwsets en Londen.

 

 

40222 Kerst Holiday Countdown Kalender     € 20,00

Leeftijd: 7+

De set bevat 250 onderdelen en de bedoeling van deze advent kalender is is dat je elke dag een nieuw bouwwerk kan maken. Er kunnen in totaal 24 verschillende bouwwerken gemaakt worden. Let op! niet alle bouwwerken kunnen tegelijk opgebouwd worden.

 

 

40236 Romantic Valentine Picnic     € 17,50

Zie je hoe verliefd ze zijn? Welke namen geef jij deze LEGO minifiguren? Ze hebben enorm veel zin in een romantische picknick met Valentijnsdag. Op een hartvormig grasveld genieten ze van elkaar. Bouw jij het kleed even in elkaar? Zorg voor de broodjes en een drankje. Ook al is het warm op deze dag, de schaduw van de boom zorgt voor verkoeling. De bloesem en de rode ballon maken alles extra feestelijk. Zie je dat hij ook een mooi boeket met bloemen voor haar heeft meegenomen?

Twee mini-figuren, een hartvormig grasveld, een boom vol bloesem, een bouwbaar picknickkleed.

 • De volgende accessoires zijn bij de set inbegrepen: broodjes, cakejes, een drankje, boeket bloemen, allerlei etens- en drankaccessoires, rode ballon, tafel, 2 glazen en een fles.

 • De afmetingen zijn: 9 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep

 

 

40237 Paaseieren zoeken     € 17,50

Zoek hoog en laag met de LEGO® Paaseieren zoeken set! Ontdek een paasfeest traditie met de LEGO® Paaseieren zoeken set, met 2 figuurtjes die op zoek zijn naar verborgen paaseieren. Inclusief een kippenhok met een deur die open kan, bloementuin met brievenbus en een moestuin-allemaal met leuke verstopplekken! Een feestelijk cadeau voor echte LEGO® fans. * De set omvat 3 locaties, ieder met een verborgen verstopplek: een kippenhok met een deur die open kan en een haan, bloementuin met 2 lampen en een brievenbus en een moestuin met een geheim compartiment, plus verschillende elementen en accessoires die jezelf kunt bouwen, inclusief een kruiwagen, vergrootglas, 3 eieren en een mand. * Een geweldig Paasfeest cadeau voor LEGO fans. * Inclusief 2 minifiguren: een volwassene en een kind.

 

 

40252 VW kever miniatuur     € 35,00

Dit prachtige LEGO® Creator model is een hulde aan een icoon uit de geschiedenis van de auto: de VW Kever. Het model heeft een aantal speciale kenmerken en elementen die hem meteen herkenbaar maken, zoals de azuurblauwe kleur, ronde bumpers en het bekende VW logo. De surfplank op het dak en de koelbox kunnen worden verwijderd. Het nostalgische model is speciaal ontworpen om een plezierige bouwervaring te bieden.

 

 

40254 Notenkraker     € 40,00

Leeftijd: 7+

De notenkraker is zowel aan de voor- en achterkant afgewerkt en het geheel ziet er tof uit. De notenkraker is ongeveer 20 cm hoog en zal daardoor opvallen zodra je hem in je huiskamer zet.

 

 

40261 Thanksgiving oogs     € 20,00

Leeftijd: 7+

Oogst een mand vol LEGO groenten voor Thanksgiving!

Vier een succesvolle oogst met deze leuke Thanksgiving-set van LEGO inclusief 2 minifiguren in een oogsttafereel met een boerenwagen, Thanksgiving-kalkoen, vogel, vogelverschrikker en een kleurige herfstboom. Bij de set horen ook bouwbare groenten en andere accessoires zoals een hooivork, mand en emmer. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO-fans.

 

40262 Kerstmis treinrit     € 20,00

Leeftijd: 7+

Stap aan boord en maak een ritje in deze LEGO® trein in kerstsfeer met een rode locomotief en 2 groene wagons. De set omvat ook een lantarenpaal met stadsplan, 2 winkelstalletjes, een kerstboom en verschillende accessoires. Inclusief 3 minifiguren: een machinist, een passagier en een winkelier. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO fans! 

 

40263 Kerstmis Dorpsplein     € 30,00

Leeftijd: 7+

LEGO Hard to find 40263 Kerstmis Dorpsplein. Spring op de slee en glijd naar het LEGO Kerstmis dorpsplein met zijn kleurige kerstboom, winkelstalletje en een coole bouwbare sneeuwpop. Deze vrolijke set omvat eveneens een feestelijk versierde lantarenpaal, een rode brievenbus en 3 minifiguren. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een gezellige Kerstavond!

 

40290  60-jaar Lego     € 45,00

Leeftijd: 8+

Met de LEGO 40290 60 Years of the LEGO Brick viert LEGO het 60 jarig bestaan van het LEGO steentje, althans het patent dat 60 jaar geleden is aangevraagd en goedgekeurd. De set is in feite een eerbetoon aan vier LEGO sets die het bedrijf in het verleden heeft uitgebracht.

 • LEGO 6399 Airport Shuttle

 • LEGO 375 Castle

 • LEGO 6285 Black Seas Barracuda

 • LEGO 928 Space Cruiser And Moonbase

In totaal bevat de set 421 LEGO steentjes die samen vier miniatuur versies vormen van de bovenstaande genoemde sets.

 

 

40348 Verjaardagsclown      € 20,00

Maakt iemands verjaardag nog specialer met deze LEGO® BrickHeadz™ 40348 Verjaardagsclown. Deze schattige bouwfiguur heeft alle details die je van een feestclown verwacht, zoals kleurrijke kleding, opvallend oranje haar en een hoge hoed, 2 ballonnen, een verjaardagscadeau, een verjaardagsvlag en een taart met een kaarsje. Deze leuke set bevat bovendien een stickervel met "HAPPY BIRTHDAY!" in verschillende talen.

40379 BrickHeads Valentijnsbeer      € 15,00

Deze schattige LEGO® BrickHeadz™ Valentijnsbeer (40379) is de perfecte manier om iemand te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. De schattige bruine beer houdt een groot, rood hart vast en zit op een picknickkleed, samen met zijn bijenvriendje, een honingpot en kleurrijke bloemen. De Valentijnsbeer, zittend op een stevige bouwplaat, is een leuk, blijvend cadeau-idee voor hem, haar, vriend, vriendin, man, vrouw... op elk moment van het jaar: op Valentijnsdag, voor een verjaardag, met Kerstmis of gewoon zomaar.

40382 Verjaardagsset      € 17,50

Wens de LEGO® fan in je leven een hele fijne verjaardag met deze LEGO Iconische verjaardagsset (40382)! Dit kleurrijke bouwspeelgoed bevat een van stenen te bouwen taart met een draaiende toplaag, plus decoraties zoals kaarsen die kunnen worden gebouwd en een ballondierelement. Er zit ook een minifiguur in de set voor bovenop de taart die vlaggen vasthoudt met daarop de leeftijd van de jarige job, van een stickervel. Geweldig om alleen of samen met anderen te bouwen en een leuke manier om een speciale dag te vieren!

 • Vier verjaardagen met deze LEGO® Iconische verjaardagsset, met een van stenen gebouwde taart met draaiende toplaag, een minifiguur met kleurrijke kleding, een hoge hoedelement en leuke accessoires.

 • Deze 141-delige bouwset is een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder en bevat twee vlaggen om zelf in elkaar te zetten en een stickervel met twee sets met de cijfers 0 t/m 9 om op de vlaggen te plakken.

 • De taart om zelf te bouwen – met de minifiguur er bovenop – is ca. 12 cm hoog en vormt een opvallend middelpunt tijdens elk verjaardagsfeestje.

40410 Eerbetoon aan Charles Dickens      € 40,00

Beleef het bekenste Kerstverhaal in LEGO stijl. Deze speelset is een eerbetoon aan de schrijver Charles Dickens die het bekende “A Christmas Carol” kerstverhaal heeft geschreven.
De speelset bestaat uit een boek met een verborgen lade, waarop de titel van het boek en de naam van de schrijver staan.
Op het boek staat het huisje van de arme boekhouder Bob Cratchit en zijn kreupele zoon Tiny Tim. Voor de deur van het huisje staat de verbitterde vrek Ebenezer Scrooge.

40416 IJsbaan      € 35,00

Koning Winter is in het land! Ga mee naar de ijsbaan en draai rondjes op het ijs van deze Limited Edition LEGO 40416 speelset. Draai aan het wiel en de beide schaatsers draaien in het rond van plezier. Inclusief 2 minifiguren, 2 kerstbomen, een straatlantaarn, een koek- en zopie stalletje en een kistje met schaatsen.

40417 Jaar van de Os     € 12,50

Het Chinese jaar Huangdi 4718, het Jaar van de Os, begint op vrijdag 12 februari 2021.

40424 Winters sneeuwballengevecht      € 17,50

Bereid je voor op een winters sneeuwballengevecht (40424) met deze leuke LEGO® Iconic speelset voor kinderen. De set bevat een bouwbaar sneeuwfort, een sneeuwballenkatapult, een heuvel met slee-lanceringsfunctie, een sneeuwpop, een boom en een tafel met mok- en koekjeselementen om realistische situaties na te bootsen. Dit geweldige cadeau-idee voor de decembermaand is inclusief minifiguren van een jongen en een meisje in winterse outfits, plus een figuur van een husky om urenlang alleen of met vrienden mee te spelen. Laat de sneeuwbalgevechten maar beginnen!

40426 Kerstkrans 2in1       € 42,50

Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426). Deze bouwset bevat elementen van groenblijvende bladeren, die staan voor het eeuwige leven, en geïllustreerde instructies voor het maken van 2 prachtige, decoratieve ontwerpen: een met een grote, bouwbare rode strik en een met 4 van stenen gebouwde kaarsen, die staan voor de 4 weken van de advent. Dit leuke cadeau voor de decembermaand brengt extra feestvreugde in huis, of het nu aan de muur wordt gehangen, als tafeldecoratie wordt gebruikt of op een andere manier als blikvanger dient.

40449 Wortelhuis van de paashaas       € 20,00

Het LEGO wortelhuis van de paashaas (40449) maakt kleine kinderen de paastijd. Je zult de hazen en zijn grappige wortelhuis graag bouwen en dan met je vrienden op zolder op paaseieren zoeken. Deze set bevat grappige elementen die dit grappige wortelhuis tot een spectaculair tintje maken. Het huis staat op een robuuste bodemplaat en kan prachtig als showstuk worden gepresenteerd.

40450 Eerbetoon aan Amelia Earhart      € 35,00

De LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute is een eerbetoon aan Amelia Earhart, die in 1932 als eerste vrouw en tweede persoon ter wereld, een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan. Een aantal jaren later (1937) verdween ze tijdens een poging de langste vlucht ter wereld te maken. Tot op heden is het onbekend wat er exact is gebeurt.

Dit eerbetoon aan de eerste vrouw die een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan, komt theoretisch een jaar te vroeg. In 2022 is de vlucht 90 jaar geleden gemaakt. De echte reden dat deze set uitgebracht is, is vanwege internationale vrouwendag. Met de set bouw je de Lockheed Vega 5B na waarmee Amelia deze solovlucht heeft gemaakt. Het vliegtuig kan ter display gezet worden met de bijgevoegde bouwbare display. Uiteraard mag een Minifigure van Amelia niet ontbreken. 

40460 Rozen      € 17,50

Vier een bijzondere gelegenheid met deze LEGO® Rozen (40460). Ze zijn het ideale cadeau voor Valentijn, Moederdag of om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft – en ze zorgen voor een ware kleurenpracht in elke ruimte wanneer je ze in een vaas zet. Deze eenvoudig in elkaar te zetten set bevat 2 rode bloemen, groene bladeren en in lengte verstelbare stelen. Combineer deze set met LEGO Tulpen (40461) om dit boeket van stenen nog meer kleur te geven. De set is ook compatibel met het LEGO Bloemenboeket (10280).

 

 • Laat iemand zien hoeveel je om hem of haar geeft met deze LEGO® Rozen (40460) bouwset. Het is het ideale cadeau voor Valentijn, Moederdag of om gewoon zomaar te geven.

 • Bevat 2 bouwbare rode rozen met in lengte verstelbare stelen.

 • Elke rozensteel is ca. 26 cm lang – de ideale lengte voor in een vaas.

40461 Tulpen      € 15,00

Vier de lente of een andere bijzondere gelegenheid met deze LEGO® Tulpen (40461). Ze zijn het ideale cadeau voor Moederdag of om iemand te laten weten hoeveel je om diegene geeft. De eenvoudig in elkaar te zetten set bevat 3 bloemen – 1 witte, 1 paarse en 1 gele – met lichtgroene bladeren die symbool staan voor het frisse nieuwe leven in de lente. Dankzij de in lengte verstelbare stelen passen ze in de meeste vazen.

 • Laat iemand zien hoeveel je om hem of haar geeft met deze LEGO® Tulpen (40461) bouwset. Het is het ideale cadeau voor Moederdag of om gewoon zomaar te geven.

 • Bevat 3 bouwbare tulpen in verschillende kleuren met in lengte verstelbare stelen.

 • Elke tulpensteel is ca. 24 cm lang – de ideale lengte voor in een vaas.

40462 Bruine valentijnsbeer      € 17,50

Verras jouw valentijn met de schattige LEGO® Bruine valentijnsbeer (40462). De beer houdt een iconisch rood hartje vast en heeft verstelbare armen en oren zodat je hem verschillende uitdrukkingen kunt geven. Een picknickkleed dat is versierd met bouwbare ballonnen in de vorm van rode hartjes en kleurrijke bloemen vormt de ideale omgeving voor dit leuke personage. Een romantisch valentijnscadeau voor LEGO fans!

 • Deze bouwbare LEGO® Bruine valentijnsbeer (40462) houdt een rood hartje vast en heeft verstelbare armen en oren, en zit op een picknickkleed met rode hartjes en kleurrijke bloemen.

 • Deze set met 239 LEGO onderdelen is een geweldig valentijnscadeau voor LEGO® fans vanaf 8 jaar.

 • De Bruine valentijnsbeer is ca. 11 cm hoog.

40463 Paashaas      € 17,50

Als je op zoek bent naar een bijzonder paascadeau, zoek dan niet verder. Hier is de schattige LEGO® Paashaas (40463)! Dit leuke personage in een groene weide bevat 2 aanpasbare paaseieren, een kop en oren die je kunt verstellen en een verborgen LEGO verrassing. Een leuke manier om kinderen, vrienden en familieleden een “Vrolijk Pasen” te wensen.

40468 Yellow Cab      € 12,50

LEGO® fans bedenken en beleven hun eigen leuke avonturen op de wegen van een bruisende stad met deze coole Gele taxi (40468). Dit prachtige, gedetailleerde voertuig heeft reclame op het dak, zijspiegels, kentekenplaten en draaiende rubberen banden. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar om neer te zetten en allerlei rollenspellen mee te spelen.

40486 Adidas originals Superstar mini     € 35,00

Sneakerliefhebbers en fans van adidas zullen het leuk vinden om deze LEGO® miniversie van de adidas Originals Superstar sneaker te bouwen, compleet met een minifiguur, gettoblaster en microfoon.

40497 Halloween uil     € 17,50

LEGO® fans kunnen zich tijdens Halloween helemaal uitleven met deze fantastische bouwset van een uil. De schattige vogel met grote ogen kan ronddraaien en zijn vleugels bewegen. Hij staat op een platform met 2 halloweenpompoenen en mooie herfstbloemen.

40498 Kerst pinguïn     € 17,50

Geniet volop van de feestdagen met deze superschattige kerstpinguïn om zelf te bouwen en ergens neer te zetten. De zeevogel kan ronddraaien en zijn vleugels bewegen. Hij staat op een platform naast een versierde kerstboom en 3 ingepakte cadeautjes.

40499 Arrenslee     € 45,00

De Kerstman komt op bezoek! Deze LEGO® Arrenslee (40499) is een prachtig kerstcadeau en brengt een vrolijke sfeer in huis. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van het bouwen en bewonderen van de sierlijke slee, die wordt geleverd met 4 rendierfiguren. De slee is volgepakt met cadeautjes, waaronder een gitaar, een paar ski's en een teddybeer. Uiteraard heeft de Kerstman een uitgebreide verlanglijst bij zich! Kinderen kunnen zelfs hun vrienden uitdagen voor een zoektocht. Lukt het ze om de verborgen kerstcadeautjes te ontdekken?

40519 Ansichtkaart van New York     € 17,50

Breng de skyline van New York tot leven met deze geweldige bouwbare 3D LEGO® ansichtkaart. In dit fantastische cadeau herken je enkele van de beroemdste attracties uit de Big Apple: het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en het One World Trade Center. Kinderen kunnen de ansichtkaart versieren met stickers van de Amerikaanse vlag en de naam van de stad.

40522 Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag     € 17,50

Verras een geliefde met deze romantische lego® dwergpapegaaien voor valentijnsdag 40522 bouwset. De kleurrijke vogeltjes zitten op een versierde tak met roze hartjes en bloemen; het grote rode hart is een symbool van hun liefde. Deze schattige set is een perfecte manier om jouw liefde voor je valentijn te uiten en een geweldig cadeautje voor een bijzonder persoon in jouw leven. 

40523 Paaskonijntjes     € 16,50

Vier de paasdagen met deze schattige LEGO® Paaskonijntjes (40523) bouwset. De set bestaat uit een wit konijntje en een lichtbruin konijntje die samen in een lentewei zitten. De 5 fleurige paaseieren en 3 tulpen maken het tafereel af en kunnen naar eigen keuze worden neergezet. LEGO fans zullen het doorzichtige element in iriserend roze op een van de eieren (nieuw vanaf januari 2022) zeker weten te waarderen.

40524 Zonnebloemen     € 17,50

Zonnebloemen zorgen altijd en overal voor een vrolijke, positieve sfeer. Nu kun je je eigen versie bouwen van deze geliefde bloem met de fleurige LEGO® Zonnebloemen (40524) bouwset. Maak een opvallend tafereel van zonnebloemen of creëer een gemengd boeket in combinatie met de sets LEGO Rozen (40460), LEGO Tulpen (40461) of LEGO Bloemenboeket (10280) (elke set is apart verkrijgbaar). Ook geweldig als cadeau voor Moederdag of een ander moment waarop je een familielid of geliefde wilt verrassen.

40527 Paaskuikentjes     € 17,50 

Vier de paasdagen met deze schattige LEGO® Paaskuikentjes (LEGO 40527) bouwset uit de LEGO Seasonal serie. De set bestaat uit twee kuikentjes die samen bij een paasei staan. Het fleurige paasei en de vrolijke kuikentjes maken het tafereel af en kunnen naar eigen keuze worden neergezet.

40529 Kinderkermis     € 22,50 

Het kleine kinderpretpark bestaat uit 170 stenen en bevat drie attracties en twee minifiguren. De twee kinderen kunnen genieten van de kop-van-jut, een bananenschommel en een ringgooispel.

40533 Avonturen van de USS Cardbox     € 25,00 

LEGO Ideas 40533 Cosmic Cardboard Adventures bestaat uit 203 stenen en bevat één minifiguur. Het ontwerp toont een kind dat zijn eigen raket heeft gemaakt van kartonnen dozen. De jongen wordt op zijn avonturen vergezeld door zijn teddybeer en kat

40563 Eerbetoon aan Lego House     € 40,00 

Haal thuis mooie herinneringen op aan je bezoek aan het LEGO® House met de bouwset Eerbetoon aan het LEGO® House (40563). Met deze set viert LEGO het 5-jarige bestaan van deze bijzondere attractie in Billund. De set bestaat uit vijf mini-bouwwerken van exclusieve sets die in LEGO House uitgegeven zijn: de Tree of Creativity, LEGO Duck, Brick Moulding Machine, LEGO House en Dinosaurs. Elk met een eigen displaystandaard.

40564 Wintertafereel met elven     € 30,00 

Kom helemaal in winterse sferen met de speelset LEGO® Wintertafereel met elfen (40564) – een feestelijke blikvanger met een werkende schaatsbaan, 2 minifiguren van elfen en een eekhoornfiguur. De set bevat 372 onderdelen waarmee je een wintertafereel bouwt met twee elfjes, een aantal kerstbomen en een slee. Een van de elfjes staat op schaatsen en kan dankzij de tandwiel aan de voorkant van het vignet pirouetjes draaien.

40566 Ray de schipbreukeling     € 35,00 

Ontsnap even aan de sleur van alledag en beland met Ray de Schipbreukeling op een onbewoond eiland met deze LEGO® Ideas set (40566). Bouw palmbomen, een hut en een vlot en breng het tafereel tot leven met de minifiguur van Ray, plus figuren van een papegaai, krab en 2 vissen. Dit model is de winnaar van een ontwerpwedstrijd en bedacht door LEGO fans. Het is een leuk cadeau voor volwassenen of andere LEGO liefhebbers.

40568 Ansichtkaart van Parijs     € 17,50 

Breng de beroemde, betoverende gebouwen in Parijs tot leven met deze bouwbare LEGO® ansichtkaart in 3D. Dit bijzondere geschenk bevat enkele van de bekendste bezienswaardigheden uit de Franse hoofdstad: de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Pont Neuf. Kinderen kunnen de ansichtkaart ook versieren met stickers van de Franse vlag en de naam van de stad.

40569 Ansichtkaart van Londen     € 17,50 

Breng een eerbetoon aan een van de meest indrukwekkende steden ter wereld met deze fantastische bouwbare ansichtkaart van Londen (40569). Dit supercoole cadeau bevat enkele van de beroemdste bezienswaardigheden uit de Britse hoofdstad: de Big Ben, Piccadilly Circus, de London Eye en een rode dubbeldekker. Kinderen kunnen de ansichtkaart ook versieren met de Engelse vlag en de naam van de stad.

40573 Kerstboom     € 45,00 

Creëer een feestelijke blikvanger met deze prachtige LEGO® Kerstboom (40573) bouwset. De kleurrijke boom is versierd met ballen en lichtjes en staat op een decoratieve mat. Plaats de gele ster erbovenop als finishing touch. Met dit 2-in-1 model heb je de keuze om 1 grotere boom te bouwen of 2 kleinere.

 • Een bijzondere kerstboom – creëer een feestelijke blikvanger met deze LEGO® Kerstboom (40573) bouwset. Trakteer jezelf of geef de set cadeau aan kinderen of kerstliefhebbers vanaf 12 jaar

 • 2-in-1 creatie – kies of je 1 grotere boom wilt bouwen of 2 kleinere. Wat je ook kiest: je zult volop plezier beleven aan het versieren van de takken met alle decoraties

 • Afmetingen – de grote boom is ca. 30 cm hoog. De middelgrote boom is ca. 23 cm hoog en de kleine boom is ca. 16 cm hoog. Je hebt de keuze om 1 of 2 bomen te bouwen

40575 Jaar van het Konijn     € 12,50 

Vier het Chinees Nieuwjaar van 2023 met dit schattige, bouwbare zwart met witte konijn met grote beweegbare oren en draaibare hoofd. Het konijn staat op een platform met gras en bloemen.

40578 Broodjeszaak     € 35,00 

Deze LEGO City sandwich winkel (40578) speelgoed set is bevoorraad met alles wat kinderen vanaf 6 jaar nodig hebben om urenlang winkeltje te spelen.

De uitgebreide speelset bestaat uit een winkel, een fiets, autoweg met vluchtheuvel, tafel , eten en nog veel meer leuke speelgoed accessoires. De set bevat daarnaast 2 minifiguren, De LEGO wegplaat die bij de set zit kunnen kinderen gebruiken om het speelgoed te koppelen aan andere LEGO City sets, voor nog meer speelmogelijkheden. Ze kunnen het model zelfstandig in elkaar zetten, of samen met vrienden en familie bouwen en spelen.

Met LEGO City speelsets kunnen kinderen spannende avonturen beleven en realistische momenten uit het alledaagse leven naspelen, met realistische voertuigen, gebouwen vol details en interessante personages. Dankzij de eenvoudig te volgen bouwinstructies en bouwinstructies PLUS in de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen hun LEGO speelgoed helemaal zelf bouwen.

Deze bouwset is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar, om ze mee te verrassen voor hun verjaardag, kerst of een andere gelegenheid. Bevat 110 onderdelen

40580 Blacktron Cruiser     € 35,00 

Ruimte-avonturiers, bereid u voor om de oneindige mogelijkheden van de ruimte te verkennen met het fantastische NASA-ruimtevaartspeelgoed! Voeg dit unieke en opwindende speelgoed aan uw verzameling toe en maak uw dromen waar.

Met indrukwekkende afmetingen van bijvoorbeeld 25 cm x 15 cm x 10 cm, is dit speelgoed een echte blikvanger in elke kamer. Het bevat gedetailleerde elementen, realistische kleuren en ongelooflijke functies die de ruimtevaartbeleving nog meer levendig en opwindend maken.

"De ruimte is de enige plaats waar de menselijke geest onbeperkt vrij kan zijn." - Neil Armstrong, beroemde astronaut

40581 Bionicle Tahu en Takua     € 17,50 

In 2001 introduceerde de LEGO Groep een nieuw thema dat een ware sensatie werd: BIONICLE®. Dit verhaal van machtige helden met elementaire krachten veroverde de wereld en inspireerde stripverhalen, boeken en films. Nu keren twee van de populairste personages uit het thema terug met deze LEGO® Icons BIONICLE Tahu en Takua (40581) set. De verstelbare actiefiguren worden geleverd met een vuurzwaard en een schijfwerper. De set bevat ook een displaystandaard van 'lava', zodat je thuis of op kantoor een passend eerbetoon kunt brengen aan BIONICLE.

 • Maak opnieuw kennis met deze helden – Tahu en Takua zijn verstelbare actiefiguren van bekende helden uit het LEGO® BIONICLE® thema, compleet met een vuurzwaard en een schijfwerper

 • Laat ze surfen op golven van lava – de set bevat een displaystandaard van 'lava', waarmee het duo kan surfen op de rivieren van gesmolten lava die uit de Mangai-vulkaan stromen

 • Afmetingen – dit product is ca. 13 cm hoog en 6 cm breed

40586 Verhuiswagen     € 37,50 

Maak kennis met de LEGO® Icons Verhuiswagen (40586) bouwset, een boeiend project voor volwassenen voor urenlang plezier. De set bevat 2 LEGO minifiguren van verhuizers die op weg zijn om meubels te bezorgen bij een jazzclub. Je kunt de gezichtsuitdrukkingen van de minifiguren aanpassen om leuke verhalen te vertellen, en de vrachtwagen heeft een afneembaar dak en deuren die open kunnen zodat alle accessoires – waaronder een jukebox en een piano – erin passen. Zet je model neer als leuke blikvanger in huis of op kantoor.

40587 Paasmandje     € 25,00 

Haal Pasen en het begin van de lente in huis met dit lieflijke LEGO® Paasmandje (40587). Zie de schattige Paashaas zich verstoppen in een bruin cadeaumandje vol kleurrijke lentebloemen. Het hoofd van de haas kan draaien en de oren kunnen buigen. Het model is leuk om neer te zetten bij je paasdecoratie en vormt een leuk cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder, maar ook voor tieners en volwassenen.

40588 Bloempot     UITVERKOCHT

Geniet van een ontspannend bouwproject en maak een fraaie blikvanger met de gedetailleerde LEGO Bloempot (40588). De elegante bloempot bevat LEGO versies van lentefavorieten zoals kersenbloesem, craspedia en andere bloemen. Deze LEGO bloemenbouwset is een geweldig cadeau voor plantenliefhebbers en iedereen van 12 jaar en ouder die geïnteresseerd is in interieurdecoratie.

LEGO bloemenbouwset – de bloempot is inclusief LEGO versies van lentebloemen, waaronder kersenbloesem, Amerikaanse wilgentak en craspedia

40589 Piratenschip Speeltuin     € 30,00 

Stimuleer fantasierijk speelplezier voor kinderen van 7 jaar en ouder met deze leuke LEGO Piratenschip speeltuin (40589) om zelf te bouwen. Het piratenschip heeft een glijbaan, een waterkanon, 2 minifiguren van kinderen, een palmboom, een draaiende octopus en andere leuke piratendetails.

40605 Chinese Lunar Nieuwjaar VIP Add-on pack     € 10,00 

De LEGO 40605 Lunar New Year VIP Add On Pack is een nieuwe LEGO VIP Add On Pack met daarin diverse onderdelen waarmee jij jouw hobby kan uitbreiden. De set bevat onder andere een theepot, lampionnen, hekjes, plantonderdelen, geld en diverse etenswaren.

40606 Lente Fun VIP Add-on pack     € 10,00 

De LEGO 40606 Spring Fun VIP Add On Pack is een nieuwe pack met daarin 128 onderdelen waarmee jij jouw bouwwerken kan uitbreiden. Er zijn geen instructies bijgeleverd. Het idee is dat jij deze onderdelen kan gebruiken voor eigen creaties of ter uitbreiding van jouw stad of lay-out.

De set bevat onder andere een gele en roze fiets, een groen kruiwagen, diverse Minifigure accessoires, een lammetje, konijntje, 1×1 ronde Tiles met daarop prints van insecten en diverse groente- en fruitsoorten. 

40639 Vogelnestje     € 17,50 

Een leuk cadeau voor bouwers vanaf 9 jaar voor de lente en Pasen: het LEGO® Vogelnestje (40639). De set bestaat uit 232 onderdelen en bestaat uit een nest met een bloeiende tak en ruimte voor een moedervogel, 2 kuikens en 3 paaseieren. De vogels en eieren zijn afneembaar en alle vogels hebben beweegbare vogels, waarmee dit een leuke set is die kinderen op verschillende manieren kunnen neerzetten. Ze kunnen bovendien de bloemen in het nest en aan de tak aanpassen om Pasen en de lente te vieren!

40646 Narcissen     € 17,50 

Fleur je dag op met deze 4 decoratieve LEGO® Narcissen (40646). Bouw de 2 gele en 2 witte bloemen en zet ze neer in je eigen vaas (niet inbegrepen). Dankzij de aanpasbare bladeren is het eenvoudig om je blikvanger aan te passen. Deze set is ook een mooi cadeau voor Valentijnsdag of een andere gelegenheid. Je kunt de narcissen combineren met andere LEGO bloemensets, zoals het, Rozen (40460), Tulpen (40461) of Zonnebloemen (40524). Elke set is apart verkrijgbaar.

40649 Supergrote Minifiguur     € 52,50 

Betover elke LEGO® fan van 10 jaar of ouder met deze bouwbare, supergrote LEGO minifiguur (40649). Deze verstelbare minifiguur lijkt precies op die voor de LEGO Campus in Billund en heeft een beweegbaar hoofd, armen, benen en handen. Het model beschikt ook over een pet die kan worden geopend waar een standaard minifiguur in zit voor rollenspelplezier. Deze grote bouwfiguur ziet er geweldig uit in elk huis of kantoor en is een speciaal cadeau voor elke fan van LEGO bouwsets of minifiguren.

 • Bouwbaar icoon – maak een supergrote LEGO minifiguur met deze fantasierijke set (40649). Dit is een leuk cadeau voor oudere kinderen of volwassen fans met een passie voor LEGO bouwsets of minifiguren

 • Cadeau met een geheim – naast een beweegbaar hoofd, handen, armen en benen heeft deze supergrote minifiguur een pet die kan worden geopend en waarin een standaard minifiguur verstopt zit, ideaal voor rollenspelplezier

 • Afmetingen – deze leuke, verstelbare minifiguur is ca. 27 cm hoog en vormt een fraaie blikvanger in elke kamer

40651 Ansichtkaart van Australië     € 20,00 

Het unieke landschap van de Australische outback komt tot leven met deze indrukwekkende, bouwbare 3D Ansichtkaart van Australië (40651). Dit geweldige cadeau bevat een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden van de outback, zoals een schuur, molen, eucalyptusboom, woestijnbloemen en een kaketoe. LEGO® fans kunnen bovendien een decoratief bordje met de tekst 'Australia' en een waarschuwingsbord voor kangoeroes toevoegen.

40654 Ansichtkaart van Beijing     € 17,50 

Breng de Chinese hoofdstad tot leven met deze geweldige bouwbare 3D-ansichtkaart van Beijing (40654). In dit fantastische cadeau herken je enkele van de beroemdste attracties uit de stad: de Chinese Muur en het Zomerpaleis. Kinderen kunnen de ansichtkaart ook versieren met mooie bloemen en 2 stickers met de naam van de stad in het Engels en in het Chinees.

854011 Eiffeltoren bouwbare magneet     € 10,00 

Kinderen kunnen een eerbetoon brengen aan een van 's werelds bekendste bezienswaardigheden met deze LEGO® Iconic Eiffeltoren bouwbare magneet bouwset (854011), inclusief een magnetische 4x4 bodemplaat en 28 LEGO bouwelementen. Deze leuke miniatuurversie van het iconische Franse monument kan op een koelkast, kluisje of ander magnetisch oppervlak worden bevestigd voor een 'magnifique' Parijse LEGO stijl!

bottom of page