top of page

LEGO® Special Items

10282 Adidas Originals Superstar     € 100,00

Leeftijd: 18+

Haal een verrassende nieuwe aanwinst voor jouw sneakerverzameling in huis met dit LEGO® adidas Originals Superstar (10282) model. Met deze unieke set bouw je de beroemde sneaker na met LEGO onderdelen en creëer je een echte blikvanger.

Authentieke Superstar details
Net als de echte sneaker heeft deze LEGO versie de bekende adidas Originals Superstar uitstraling, de schelpvormige neus, het klaverbladlogo en de 3 gekartelde strepen. Rechterschoen of linkerschoen? Dat bepaal jij! Deze set bevat 17 extra LEGO onderdelen, zodat je kunt kiezen of je de linker- of rechterschoen bouwt. Voor een extra vleugje realisme zitten er zelfs schoenveters bij en wordt de set geleverd in een authentieke schoenendoos.

Een bouwproject speciaal voor jou
Deze set maakt deel uit van een collectie LEGO bouwsets voor volwassenen. Met zijn displaystandaard en informatieplaatje zal dit model bewonderende blikken trekken van iedereen die van adidas en streetwear houdt, en natuurlijk van volwassen LEGO bouwers.

 • Bouw een van 's werelds meest bekende sneakers met de LEGO® adidas Originals Superstar 10282 modelset voor volwassenen.

 • Boordevol authentieke details zoals de beroemde schelpvormige neus, de 3 gekartelde strepen, het adidas logo op de tong en andere Originals Superstar elementen.

 • Dit LEGO® model vormt met zijn schoenveters en authentieke schoenendoos als verpakking een leuk en realistisch eerbetoon aan de originele adidas sneaker.

 • Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor een adidas fan? Deze modelset is ideaal voor iedereen die van streetwear houdt en voor volwassen LEGO® bouwers die eens op zoek zijn naar iets heel anders.

 • Afmetingen: ca. 12 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed.

 • Met een displaystandaard en informatieplaatje vormt deze sneaker een echte blikvanger in huis of op kantoor.

 • Inclusief extra LEGO® onderdelen, zodat je ervoor kunt kiezen om een rechterschoen of linkerschoen te bouwen.

 • Deze LEGO® adidas Originals Superstar set maakt deel uit van een reeks creatieve bouwsets die zijn ontworpen voor volwassen LEGO fans die prijs stellen op prachtige ontwerpen en aandacht voor detail.

30579 Paaskuiken     € 4,00

Leeftijd: 6+

Met de LEGO Creator 30579 Paaskuiken set kun je met Pasen je eigen ei met kuiken bouwen. Deze set bevat in totaal 59 bouwstenen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het product heeft een afmeting van 5 cm breed, 5 cm hoog en 4 cm lang.

30650 Kai en Rapton's Tempelstrijd     € 4,00

Leeftijd: 6+

Ninjafans kunnen actiescènes uit de tv-serie NINJAGO® Dragons Rising naspelen met deze speelset met een speelgoedtempel, een oude dolk en 2 minifiguren.

 

30652 Doctor Strange's Interdimentional Portal     € 4,00

Leeftijd: 6+

Doctor Strange kan speciale poorten openen om van de ene naar de andere plaats te komen. Help hem op zijn missie met deze coole LEGO Marvel Doctor Strange z'n interdimensionale poort bouwset. Je bouwt met dit LEGO zakje een poort met daarachter een skyline. Waar laat jij Doctor Strange zijn volgende avontuur beleven?

30653 Batman 1992     € 5,00

Leeftijd: 6+

Een Batman™ minifiguur uit de film Batman Returns™ uit 1992. Inclusief een gedeelte van het dak waarop Batman kan staan wanneer hij uitkijkt over GOTHAM CITY™. Het setje bevat een allereerste minifiguur van Batman van de Tim Burton's 1992 classic Batman Returns.

30654 X-wing starfighter    € 4,00

Leeftijd: 6+

LEGO 30654 X-wing Starfighter is een 87-delige Star Wars set uitgebracht in 2023. Het is een van LEGO stenen gebouwd model van een klassieke X-wing Starfighter, met verstelbare vleugels voor landings- en aanvalsmodi.

40341 Zee accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

Geef jouw LEGO® creaties een vleugje zee met deze LEGO xtra 40341 zee-accessoires met figuren van een haai, een papegaai en een vis en diverse accessoires, waaronder een roeispaan, een harpoen, een surfplank en zwemvliezen. Bevat ook een openende schelp, een lege ton en een kistje voor het bewaren van de kleinere accessoires in deze set.

 • Deze set LEGO® xtra zee-accessoires bevat een surfplank, een opende schelp, een ton, een roeispaan, een harpoen, een openende kist, een schatkaart en een verrekijker, plus figuren van een haai, een papegaai en een vis en een aantal LEGO elementen.

 

40375 Sport accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

Kinderen zullen dol zijn op deze LEGO® xtra Sportaccessoireset (40375) vol actie. De leuke speelset bevat verschillende LEGO sportattributen, waaronder hockeysticks, doelen en een puck, rolschaatsen, een bouwbare schietschijf en boog, ski's en skistokken, helmen voor minifiguren en een trofee-element. Hiermee beleven kinderen urenlang speelplezier. Creatieve kids kunnen met deze set sportplezier en -avonturen toevoegen aan de LEGO sets die ze al hebben.

 • Kinderen kunnen verschillende coole, opwindende sporten naspelen met deze LEGO® xtra Sportaccessoireset. De set bevat bouwbare attributen voor hockey, skiën, rolschaatsen en boogschieten, plus een trofee voor de winnaar!

 

40376 (vernieuwde) Botanische accessoires     € 5,00

Leeftijd: 6+

LEGO® fans kunnen hun eigen tuin maken met deze leuke en vernieuwde LEGO xtra Botanische accessoireset (40376). De schattige speelset bevat verschillende LEGO elementen en bouwbare items, waaronder 3 bomen, bloemen en planten die kunnen worden aangepast voor de lente, zomer, herfst en winter, 2 hekken en nog veel meer. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en groene avonturen beleven met een combinatie van deze en andere LEGO® sets.

 • Kinderen bouwen met plezier hun eigen bijzondere tuinen met deze LEGO® xtra Botanische accessoireset. De set bevat een aanpasbare boom, bloemen, planten, bladelementen voor alle seizoenen, 2 hekken en 2 kleine boomelementen.

 

30478 Kerstman     € 6,50

Leeftijd: 6 - 12

 

Een klein zakje van LEGO Creator met daarin de Kerstman en cadeaus!

 

 

30583 Paashaas     € 6,50

Leeftijd: 6+

 

Maak de paasdagen nog gezelliger door deze kleurrijke, grappige paashaas te bouwen. Met een verfkwast in de hand gaat de paashaas eieren beschilderen.

 

 

40204 Pelgrimsfeest     € 12,50

Leeftijd 7+

 

Vier Thanksgiving met een LEGO® pelgrimsfeest!

 

 

40220 Londense bus     € 30,00

Leeftijd 7+

 

Bouw deze retro bus met draaiende wielen, transparante ramen en lichtelementen. Bevestig zelf de nummerplaat, het routenummer, de bestemming en de advertentiebanner stickers. Met authentieke details. Deze prachtige vintage bus is een perfect cadeau voor fans van LEGO Creator bouwsets en Londen.

 

 

40222 Kerst Holiday Countdown Kalender     € 20,00

Leeftijd: 7+

De set bevat 250 onderdelen en de bedoeling van deze advent kalender is is dat je elke dag een nieuw bouwwerk kan maken. Er kunnen in totaal 24 verschillende bouwwerken gemaakt worden. Let op! niet alle bouwwerken kunnen tegelijk opgebouwd worden.

 

 

40236 Romantic Valentine Picnic     € 17,50

Zie je hoe verliefd ze zijn? Welke namen geef jij deze LEGO minifiguren? Ze hebben enorm veel zin in een romantische picknick met Valentijnsdag. Op een hartvormig grasveld genieten ze van elkaar. Bouw jij het kleed even in elkaar? Zorg voor de broodjes en een drankje. Ook al is het warm op deze dag, de schaduw van de boom zorgt voor verkoeling. De bloesem en de rode ballon maken alles extra feestelijk. Zie je dat hij ook een mooi boeket met bloemen voor haar heeft meegenomen?

Twee mini-figuren, een hartvormig grasveld, een boom vol bloesem, een bouwbaar picknickkleed.

 • De volgende accessoires zijn bij de set inbegrepen: broodjes, cakejes, een drankje, boeket bloemen, allerlei etens- en drankaccessoires, rode ballon, tafel, 2 glazen en een fles.

 • De afmetingen zijn: 9 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep

 

 

40237 Paaseieren zoeken     € 17,50

Zoek hoog en laag met de LEGO® Paaseieren zoeken set! Ontdek een paasfeest traditie met de LEGO® Paaseieren zoeken set, met 2 figuurtjes die op zoek zijn naar verborgen paaseieren. Inclusief een kippenhok met een deur die open kan, bloementuin met brievenbus en een moestuin-allemaal met leuke verstopplekken! Een feestelijk cadeau voor echte LEGO® fans. * De set omvat 3 locaties, ieder met een verborgen verstopplek: een kippenhok met een deur die open kan en een haan, bloementuin met 2 lampen en een brievenbus en een moestuin met een geheim compartiment, plus verschillende elementen en accessoires die jezelf kunt bouwen, inclusief een kruiwagen, vergrootglas, 3 eieren en een mand. * Een geweldig Paasfeest cadeau voor LEGO fans. * Inclusief 2 minifiguren: een volwassene en een kind.

 

 

40252 VW kever miniatuur     € 35,00

Dit prachtige LEGO® Creator model is een hulde aan een icoon uit de geschiedenis van de auto: de VW Kever. Het model heeft een aantal speciale kenmerken en elementen die hem meteen herkenbaar maken, zoals de azuurblauwe kleur, ronde bumpers en het bekende VW logo. De surfplank op het dak en de koelbox kunnen worden verwijderd. Het nostalgische model is speciaal ontworpen om een plezierige bouwervaring te bieden.

 

 

40261 Thanksgiving oogs     € 20,00

Leeftijd: 7+

Oogst een mand vol LEGO groenten voor Thanksgiving!

Vier een succesvolle oogst met deze leuke Thanksgiving-set van LEGO inclusief 2 minifiguren in een oogsttafereel met een boerenwagen, Thanksgiving-kalkoen, vogel, vogelverschrikker en een kleurige herfstboom. Bij de set horen ook bouwbare groenten en andere accessoires zoals een hooivork, mand en emmer. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO-fans.

 

40262 Kerstmis treinrit     € 20,00

Leeftijd: 7+

Stap aan boord en maak een ritje in deze LEGO® trein in kerstsfeer met een rode locomotief en 2 groene wagons. De set omvat ook een lantarenpaal met stadsplan, 2 winkelstalletjes, een kerstboom en verschillende accessoires. Inclusief 3 minifiguren: een machinist, een passagier en een winkelier. Een feestelijk cadeau voor echte LEGO fans! 

 

40290  60-jaar Lego     € 45,00

Leeftijd: 8+

Met de LEGO 40290 60 Years of the LEGO Brick viert LEGO het 60 jarig bestaan van het LEGO steentje, althans het patent dat 60 jaar geleden is aangevraagd en goedgekeurd. De set is in feite een eerbetoon aan vier LEGO sets die het bedrijf in het verleden heeft uitgebracht.

 • LEGO 6399 Airport Shuttle

 • LEGO 375 Castle

 • LEGO 6285 Black Seas Barracuda

 • LEGO 928 Space Cruiser And Moonbase

In totaal bevat de set 421 LEGO steentjes die samen vier miniatuur versies vormen van de bovenstaande genoemde sets.

 

 

40348 Verjaardagsclown      € 20,00

Maakt iemands verjaardag nog specialer met deze LEGO® BrickHeadz™ 40348 Verjaardagsclown. Deze schattige bouwfiguur heeft alle details die je van een feestclown verwacht, zoals kleurrijke kleding, opvallend oranje haar en een hoge hoed, 2 ballonnen, een verjaardagscadeau, een verjaardagsvlag en een taart met een kaarsje. Deze leuke set bevat bovendien een stickervel met "HAPPY BIRTHDAY!" in verschillende talen.

40379 BrickHeads Valentijnsbeer      € 15,00

Deze schattige LEGO® BrickHeadz™ Valentijnsbeer (40379) is de perfecte manier om iemand te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. De schattige bruine beer houdt een groot, rood hart vast en zit op een picknickkleed, samen met zijn bijenvriendje, een honingpot en kleurrijke bloemen. De Valentijnsbeer, zittend op een stevige bouwplaat, is een leuk, blijvend cadeau-idee voor hem, haar, vriend, vriendin, man, vrouw... op elk moment van het jaar: op Valentijnsdag, voor een verjaardag, met Kerstmis of gewoon zomaar.

40382 Verjaardagsset      € 17,50

Wens de LEGO® fan in je leven een hele fijne verjaardag met deze LEGO Iconische verjaardagsset (40382)! Dit kleurrijke bouwspeelgoed bevat een van stenen te bouwen taart met een draaiende toplaag, plus decoraties zoals kaarsen die kunnen worden gebouwd en een ballondierelement. Er zit ook een minifiguur in de set voor bovenop de taart die vlaggen vasthoudt met daarop de leeftijd van de jarige job, van een stickervel. Geweldig om alleen of samen met anderen te bouwen en een leuke manier om een speciale dag te vieren!

 • Vier verjaardagen met deze LEGO® Iconische verjaardagsset, met een van stenen gebouwde taart met draaiende toplaag, een minifiguur met kleurrijke kleding, een hoge hoedelement en leuke accessoires.

 • Deze 141-delige bouwset is een fantastisch verjaardagscadeau voor kinderen van 7 jaar en ouder en bevat twee vlaggen om zelf in elkaar te zetten en een stickervel met twee sets met de cijfers 0 t/m 9 om op de vlaggen te plakken.

 • De taart om zelf te bouwen – met de minifiguur er bovenop – is ca. 12 cm hoog en vormt een opvallend middelpunt tijdens elk verjaardagsfeestje.

40410 Eerbetoon aan Charles Dickens      € 40,00

Beleef het bekenste Kerstverhaal in LEGO stijl. Deze speelset is een eerbetoon aan de schrijver Charles Dickens die het bekende “A Christmas Carol” kerstverhaal heeft geschreven.
De speelset bestaat uit een boek met een verborgen lade, waarop de titel van het boek en de naam van de schrijver staan.
Op het boek staat het huisje van de arme boekhouder Bob Cratchit en zijn kreupele zoon Tiny Tim. Voor de deur van het huisje staat de verbitterde vrek Ebenezer Scrooge.

40416 IJsbaan      € 35,00

Koning Winter is in het land! Ga mee naar de ijsbaan en draai rondjes op het ijs van deze Limited Edition LEGO 40416 speelset. Draai aan het wiel en de beide schaatsers draaien in het rond van plezier. Inclusief 2 minifiguren, 2 kerstbomen, een straatlantaarn, een koek- en zopie stalletje en een kistje met schaatsen.

40417 Jaar van de Os     € 12,50

Het Chinese jaar Huangdi 4718, het Jaar van de Os, begint op vrijdag 12 februari 2021.

40426 Kerstkrans 2in1       € 50,00

Leef in stijl naar Kerstmis toe met deze LEGO® Iconic kerstkrans 2-in-1 (40426). Deze bouwset bevat elementen van groenblijvende bladeren, die staan voor het eeuwige leven, en geïllustreerde instructies voor het maken van 2 prachtige, decoratieve ontwerpen: een met een grote, bouwbare rode strik en een met 4 van stenen gebouwde kaarsen, die staan voor de 4 weken van de advent. Dit leuke cadeau voor de decembermaand brengt extra feestvreugde in huis, of het nu aan de muur wordt gehangen, als tafeldecoratie wordt gebruikt of op een andere manier als blikvanger dient.

40448 Klassieke auto       € 30,00

LEGO® fans van 12 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om dit winnende model te bouwen uit de LEGO Ideas' Build a Vintage Car-competitie. Het winnende ontwerp kwam van Arne in Duitsland en kreeg twee keer zoveel stemmen als de runner-up. Ontwikkeld in samenwerking met de winnaar, deze stijlvolle vintage auto wordt geleverd in opvallende teal, geïnspireerd door de favoriete kleur van de dochter van de winnaar. Met 2 minifiguren past de auto perfect in het universum van lego modulaire gebouwen, wat andere LEGO creaties een vleugje plezier toevoegt.

 • Bouw de winnende inzending van de LEGO® Ideas' Build a Vintage Car-competitie. Inclusief kentekenstickers en 2 minifiguren.

 • Maakt een geweldig cadeau voor LEGO® fans of vintage auto liefhebbers.

 • De auto is 14cm lang,5cm breed en 4cm hoog.

40449 Wortelhuis van de paashaas       € 20,00

Het LEGO wortelhuis van de paashaas (40449) maakt kleine kinderen de paastijd. Je zult de hazen en zijn grappige wortelhuis graag bouwen en dan met je vrienden op zolder op paaseieren zoeken. Deze set bevat grappige elementen die dit grappige wortelhuis tot een spectaculair tintje maken. Het huis staat op een robuuste bodemplaat en kan prachtig als showstuk worden gepresenteerd.

40450 Eerbetoon aan Amelia Earhart      € 35,00

De LEGO 40450 Amelia Earhart Tribute is een eerbetoon aan Amelia Earhart, die in 1932 als eerste vrouw en tweede persoon ter wereld, een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan. Een aantal jaren later (1937) verdween ze tijdens een poging de langste vlucht ter wereld te maken. Tot op heden is het onbekend wat er exact is gebeurt.

Dit eerbetoon aan de eerste vrouw die een solovlucht maakte over de Atlantische Oceaan, komt theoretisch een jaar te vroeg. In 2022 is de vlucht 90 jaar geleden gemaakt. De echte reden dat deze set uitgebracht is, is vanwege internationale vrouwendag. Met de set bouw je de Lockheed Vega 5B na waarmee Amelia deze solovlucht heeft gemaakt. Het vliegtuig kan ter display gezet worden met de bijgevoegde bouwbare display. Uiteraard mag een Minifigure van Amelia niet ontbreken. 

40460 Rozen      € 15,00

Vier een bijzondere gelegenheid met deze LEGO® Rozen (40460). Ze zijn het ideale cadeau voor Valentijn, Moederdag of om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft – en ze zorgen voor een ware kleurenpracht in elke ruimte wanneer je ze in een vaas zet. Deze eenvoudig in elkaar te zetten set bevat 2 rode bloemen, groene bladeren en in lengte verstelbare stelen. Combineer deze set met LEGO Tulpen (40461) om dit boeket van stenen nog meer kleur te geven. De set is ook compatibel met het LEGO Bloemenboeket (10280).

 

 • Laat iemand zien hoeveel je om hem of haar geeft met deze LEGO® Rozen (40460) bouwset. Het is het ideale cadeau voor Valentijn, Moederdag of om gewoon zomaar te geven.

 • Bevat 2 bouwbare rode rozen met in lengte verstelbare stelen.

 • Elke rozensteel is ca. 26 cm lang – de ideale lengte voor in een vaas.

40461 Tulpen      UITVERKOCHT

Vier de lente of een andere bijzondere gelegenheid met deze LEGO® Tulpen (40461). Ze zijn het ideale cadeau voor Moederdag of om iemand te laten weten hoeveel je om diegene geeft. De eenvoudig in elkaar te zetten set bevat 3 bloemen – 1 witte, 1 paarse en 1 gele – met lichtgroene bladeren die symbool staan voor het frisse nieuwe leven in de lente. Dankzij de in lengte verstelbare stelen passen ze in de meeste vazen.

 • Laat iemand zien hoeveel je om hem of haar geeft met deze LEGO® Tulpen (40461) bouwset. Het is het ideale cadeau voor Moederdag of om gewoon zomaar te geven.

 • Bevat 3 bouwbare tulpen in verschillende kleuren met in lengte verstelbare stelen.

 • Elke tulpensteel is ca. 24 cm lang – de ideale lengte voor in een vaas.

40462 Bruine valentijnsbeer      € 20,00

Verras jouw valentijn met de schattige LEGO® Bruine valentijnsbeer (40462). De beer houdt een iconisch rood hartje vast en heeft verstelbare armen en oren zodat je hem verschillende uitdrukkingen kunt geven. Een picknickkleed dat is versierd met bouwbare ballonnen in de vorm van rode hartjes en kleurrijke bloemen vormt de ideale omgeving voor dit leuke personage. Een romantisch valentijnscadeau voor LEGO fans!

 • Deze bouwbare LEGO® Bruine valentijnsbeer (40462) houdt een rood hartje vast en heeft verstelbare armen en oren, en zit op een picknickkleed met rode hartjes en kleurrijke bloemen.

 • Deze set met 239 LEGO onderdelen is een geweldig valentijnscadeau voor LEGO® fans vanaf 8 jaar.

 • De Bruine valentijnsbeer is ca. 11 cm hoog.

40463 Paashaas      € 20,00

Als je op zoek bent naar een bijzonder paascadeau, zoek dan niet verder. Hier is de schattige LEGO® Paashaas (40463)! Dit leuke personage in een groene weide bevat 2 aanpasbare paaseieren, een kop en oren die je kunt verstellen en een verborgen LEGO verrassing. Een leuke manier om kinderen, vrienden en familieleden een “Vrolijk Pasen” te wensen.

40468 Yellow Cab      € 12,50

LEGO® fans bedenken en beleven hun eigen leuke avonturen op de wegen van een bruisende stad met deze coole Gele taxi (40468). Dit prachtige, gedetailleerde voertuig heeft reclame op het dak, zijspiegels, kentekenplaten en draaiende rubberen banden. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar om neer te zetten en allerlei rollenspellen mee te spelen.

40486 Adidas originals Superstar mini     € 35,00

Sneakerliefhebbers en fans van adidas zullen het leuk vinden om deze LEGO® miniversie van de adidas Originals Superstar sneaker te bouwen, compleet met een minifiguur, gettoblaster en microfoon.

40487 Zeilbootavontuur     € 40,00

De LEGO Zeilbootavontuur set bestaat uit een bouwbare zeilboot, een klein waterpartij met twee dolfijnen en twee Minifigures. Het setje wordt opgebouwd met 330 onderdelen

40488 Koffiekar      € 30,00

LEGO 40488 Creator Koffiekar. Deze LEGO set  pakket bevat 2 LEGO minifiguren, een fiets en verschillende geprinte stenen, waaronder een parasol en een smartphone. Er worden daarnaast 2 stickers meegeleverd voor de borden aan weerszijden van de koffiekar. Deze LEGO Coffee Cart kan natuurlijk perfect worden geïntegreerd in een bestaande stad of worden gecombineerd met de huizen van de Modular Building-serie.

40497 Halloween uil     € 20,00

LEGO® fans kunnen zich tijdens Halloween helemaal uitleven met deze fantastische bouwset van een uil. De schattige vogel met grote ogen kan ronddraaien en zijn vleugels bewegen. Hij staat op een platform met 2 halloweenpompoenen en mooie herfstbloemen.

40498 Kerst pinguïn     € 20,00

Geniet volop van de feestdagen met deze superschattige kerstpinguïn om zelf te bouwen en ergens neer te zetten. De zeevogel kan ronddraaien en zijn vleugels bewegen. Hij staat op een platform naast een versierde kerstboom en 3 ingepakte cadeautjes.

40499 Arrenslee     € 45,00

De Kerstman komt op bezoek! Deze LEGO® Arrenslee (40499) is een prachtig kerstcadeau en brengt een vrolijke sfeer in huis. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van het bouwen en bewonderen van de sierlijke slee, die wordt geleverd met 4 rendierfiguren. De slee is volgepakt met cadeautjes, waaronder een gitaar, een paar ski's en een teddybeer. Uiteraard heeft de Kerstman een uitgebreide verlanglijst bij zich! Kinderen kunnen zelfs hun vrienden uitdagen voor een zoektocht. Lukt het ze om de verborgen kerstcadeautjes te ontdekken?

40519 Ansichtkaart van New York     € 17,50

Breng de skyline van New York tot leven met deze geweldige bouwbare 3D LEGO® ansichtkaart. In dit fantastische cadeau herken je enkele van de beroemdste attracties uit de Big Apple: het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en het One World Trade Center. Kinderen kunnen de ansichtkaart versieren met stickers van de Amerikaanse vlag en de naam van de stad.

40522 Dwergpapegaaien voor Valentijnsdag     € 20,00

Verras een geliefde met deze romantische lego® dwergpapegaaien voor valentijnsdag 40522 bouwset. De kleurrijke vogeltjes zitten op een versierde tak met roze hartjes en bloemen; het grote rode hart is een symbool van hun liefde. Deze schattige set is een perfecte manier om jouw liefde voor je valentijn te uiten en een geweldig cadeautje voor een bijzonder persoon in jouw leven. 

40523 Paaskonijntjes     € 16,50

Vier de paasdagen met deze schattige LEGO® Paaskonijntjes (40523) bouwset. De set bestaat uit een wit konijntje en een lichtbruin konijntje die samen in een lentewei zitten. De 5 fleurige paaseieren en 3 tulpen maken het tafereel af en kunnen naar eigen keuze worden neergezet. LEGO fans zullen het doorzichtige element in iriserend roze op een van de eieren (nieuw vanaf januari 2022) zeker weten te waarderen.

40524 Zonnebloemen     € 15,00

Zonnebloemen zorgen altijd en overal voor een vrolijke, positieve sfeer. Nu kun je je eigen versie bouwen van deze geliefde bloem met de fleurige LEGO® Zonnebloemen (40524) bouwset. Maak een opvallend tafereel van zonnebloemen of creëer een gemengd boeket in combinatie met de sets LEGO Rozen (40460), LEGO Tulpen (40461) of LEGO Bloemenboeket (10280) (elke set is apart verkrijgbaar). Ook geweldig als cadeau voor Moederdag of een ander moment waarop je een familielid of geliefde wilt verrassen.

40527 Paaskuikentjes     € 17,50 

Vier de paasdagen met deze schattige LEGO® Paaskuikentjes (LEGO 40527) bouwset uit de LEGO Seasonal serie. De set bestaat uit twee kuikentjes die samen bij een paasei staan. Het fleurige paasei en de vrolijke kuikentjes maken het tafereel af en kunnen naar eigen keuze worden neergezet.

40529 Kinderkermis     € 22,50 

Het kleine kinderpretpark bestaat uit 170 stenen en bevat drie attracties en twee minifiguren. De twee kinderen kunnen genieten van de kop-van-jut, een bananenschommel en een ringgooispel.

40533 Avonturen van de USS Cardbox     € 25,00 

LEGO Ideas 40533 Cosmic Cardboard Adventures bestaat uit 203 stenen en bevat één minifiguur. Het ontwerp toont een kind dat zijn eigen raket heeft gemaakt van kartonnen dozen. De jongen wordt op zijn avonturen vergezeld door zijn teddybeer en kat

40562 Mystieke heks     € 25,00

Beleef halloweenplezier met deze coole LEGO Creator 3in1 Mystieke heks (40562) samen met haar bezem, pompoen, spin en kleine kikkervriendje. De set bevat de heks die kan worden omgevormd tot een kat of een draak.

40563 Eerbetoon aan Lego House     € 40,00 

Haal thuis mooie herinneringen op aan je bezoek aan het LEGO® House met de bouwset Eerbetoon aan het LEGO® House (40563). Met deze set viert LEGO het 5-jarige bestaan van deze bijzondere attractie in Billund. De set bestaat uit vijf mini-bouwwerken van exclusieve sets die in LEGO House uitgegeven zijn: de Tree of Creativity, LEGO Duck, Brick Moulding Machine, LEGO House en Dinosaurs. Elk met een eigen displaystandaard.

40564 Wintertafereel met elven     € 30,00 

Kom helemaal in winterse sferen met de speelset LEGO® Wintertafereel met elfen (40564) – een feestelijke blikvanger met een werkende schaatsbaan, 2 minifiguren van elfen en een eekhoornfiguur. De set bevat 372 onderdelen waarmee je een wintertafereel bouwt met twee elfjes, een aantal kerstbomen en een slee. Een van de elfjes staat op schaatsen en kan dankzij de tandwiel aan de voorkant van het vignet pirouetjes draaien.

40566 Ray de schipbreukeling     € 35,00 

Ontsnap even aan de sleur van alledag en beland met Ray de Schipbreukeling op een onbewoond eiland met deze LEGO® Ideas set (40566). Bouw palmbomen, een hut en een vlot en breng het tafereel tot leven met de minifiguur van Ray, plus figuren van een papegaai, krab en 2 vissen. Dit model is de winnaar van een ontwerpwedstrijd en bedacht door LEGO fans. Het is een leuk cadeau voor volwassenen of andere LEGO liefhebbers.

40569 Ansichtkaart van Londen     € 17,50 

Breng een eerbetoon aan een van de meest indrukwekkende steden ter wereld met deze fantastische bouwbare ansichtkaart van Londen (40569). Dit supercoole cadeau bevat enkele van de beroemdste bezienswaardigheden uit de Britse hoofdstad: de Big Ben, Piccadilly Circus, de London Eye en een rode dubbeldekker. Kinderen kunnen de ansichtkaart ook versieren met de Engelse vlag en de naam van de stad.

40571 IJsberen in de winter     € 17,50 

Geniet van de feestdagen met deze schattige LEGO® IJsberen in de winter (40571) modelset. Het jonge ijsbeertje beleeft volop pret op de slee, terwijl de volwassen ijsbeer trots toekijkt. Zie hoe de ijsberen kunnen draaien wanneer je de plaat van het model beweegt. De set bevat ook een kerstboom die deze betoverende blikvanger helemaal af maakt.

 • Bouw een feestelijk tafereel – creëer een speciaal, warm moment met deze winterse set met 2 ijsberen op een versierde, draaibare plaat

 • Een leuk decembergeschenk – geef deze LEGO® IJsberen in de winter (40571) bouwset cadeau aan kinderen vanaf 9 jaar of aan iemand die dol is op de feestdagen

 • Afmetingen – het model is ca. 8,5 cm hoog

40573 Kerstboom     € 45,00 

Creëer een feestelijke blikvanger met deze prachtige LEGO® Kerstboom (40573) bouwset. De kleurrijke boom is versierd met ballen en lichtjes en staat op een decoratieve mat. Plaats de gele ster erbovenop als finishing touch. Met dit 2-in-1 model heb je de keuze om 1 grotere boom te bouwen of 2 kleinere.

 • Een bijzondere kerstboom – creëer een feestelijke blikvanger met deze LEGO® Kerstboom (40573) bouwset. Trakteer jezelf of geef de set cadeau aan kinderen of kerstliefhebbers vanaf 12 jaar

 • 2-in-1 creatie – kies of je 1 grotere boom wilt bouwen of 2 kleinere. Wat je ook kiest: je zult volop plezier beleven aan het versieren van de takken met alle decoraties

 • Afmetingen – de grote boom is ca. 30 cm hoog. De middelgrote boom is ca. 23 cm hoog en de kleine boom is ca. 16 cm hoog. Je hebt de keuze om 1 of 2 bomen te bouwen

40575 Jaar van het Konijn     € 12,50 

Vier het Chinees Nieuwjaar van 2023 met dit schattige, bouwbare zwart met witte konijn met grote beweegbare oren en draaibare hoofd. Het konijn staat op een platform met gras en bloemen.

40578 Broodjeszaak     € 35,00 

Deze LEGO City sandwich winkel (40578) speelgoed set is bevoorraad met alles wat kinderen vanaf 6 jaar nodig hebben om urenlang winkeltje te spelen.

De uitgebreide speelset bestaat uit een winkel, een fiets, autoweg met vluchtheuvel, tafel , eten en nog veel meer leuke speelgoed accessoires. De set bevat daarnaast 2 minifiguren, De LEGO wegplaat die bij de set zit kunnen kinderen gebruiken om het speelgoed te koppelen aan andere LEGO City sets, voor nog meer speelmogelijkheden. Ze kunnen het model zelfstandig in elkaar zetten, of samen met vrienden en familie bouwen en spelen.

Met LEGO City speelsets kunnen kinderen spannende avonturen beleven en realistische momenten uit het alledaagse leven naspelen, met realistische voertuigen, gebouwen vol details en interessante personages. Dankzij de eenvoudig te volgen bouwinstructies en bouwinstructies PLUS in de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen hun LEGO speelgoed helemaal zelf bouwen.

Deze bouwset is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar, om ze mee te verrassen voor hun verjaardag, kerst of een andere gelegenheid. Bevat 110 onderdelen

40580 Blacktron Cruiser     € 35,00 

Ruimte-avonturiers, bereid u voor om de oneindige mogelijkheden van de ruimte te verkennen met het fantastische NASA-ruimtevaartspeelgoed! Voeg dit unieke en opwindende speelgoed aan uw verzameling toe en maak uw dromen waar.

Met indrukwekkende afmetingen van bijvoorbeeld 25 cm x 15 cm x 10 cm, is dit speelgoed een echte blikvanger in elke kamer. Het bevat gedetailleerde elementen, realistische kleuren en ongelooflijke functies die de ruimtevaartbeleving nog meer levendig en opwindend maken.

"De ruimte is de enige plaats waar de menselijke geest onbeperkt vrij kan zijn." - Neil Armstrong, beroemde astronaut

40581 Bionicle Tahu en Takua     € 17,50 

In 2001 introduceerde de LEGO Groep een nieuw thema dat een ware sensatie werd: BIONICLE®. Dit verhaal van machtige helden met elementaire krachten veroverde de wereld en inspireerde stripverhalen, boeken en films. Nu keren twee van de populairste personages uit het thema terug met deze LEGO® Icons BIONICLE Tahu en Takua (40581) set. De verstelbare actiefiguren worden geleverd met een vuurzwaard en een schijfwerper. De set bevat ook een displaystandaard van 'lava', zodat je thuis of op kantoor een passend eerbetoon kunt brengen aan BIONICLE.

 • Maak opnieuw kennis met deze helden – Tahu en Takua zijn verstelbare actiefiguren van bekende helden uit het LEGO® BIONICLE® thema, compleet met een vuurzwaard en een schijfwerper

 • Laat ze surfen op golven van lava – de set bevat een displaystandaard van 'lava', waarmee het duo kan surfen op de rivieren van gesmolten lava die uit de Mangai-vulkaan stromen

 • Afmetingen – dit product is ca. 13 cm hoog en 6 cm breed

40586 Verhuiswagen     € 37,50 

Maak kennis met de LEGO® Icons Verhuiswagen (40586) bouwset, een boeiend project voor volwassenen voor urenlang plezier. De set bevat 2 LEGO minifiguren van verhuizers die op weg zijn om meubels te bezorgen bij een jazzclub. Je kunt de gezichtsuitdrukkingen van de minifiguren aanpassen om leuke verhalen te vertellen, en de vrachtwagen heeft een afneembaar dak en deuren die open kunnen zodat alle accessoires – waaronder een jukebox en een piano – erin passen. Zet je model neer als leuke blikvanger in huis of op kantoor.

40587 Paasmandje     € 25,00 

Haal Pasen en het begin van de lente in huis met dit lieflijke LEGO® Paasmandje (40587). Zie de schattige Paashaas zich verstoppen in een bruin cadeaumandje vol kleurrijke lentebloemen. Het hoofd van de haas kan draaien en de oren kunnen buigen. Het model is leuk om neer te zetten bij je paasdecoratie en vormt een leuk cadeau voor kinderen van 9 jaar en ouder, maar ook voor tieners en volwassenen.

40589 Piratenschip Speeltuin     € 30,00 

Stimuleer fantasierijk speelplezier voor kinderen van 7 jaar en ouder met deze leuke LEGO Piratenschip speeltuin (40589) om zelf te bouwen. Het piratenschip heeft een glijbaan, een waterkanon, 2 minifiguren van kinderen, een palmboom, een draaiende octopus en andere leuke piratendetails.

40593 12-in-1 Creatief bouwplezier     € 15,00 

Verras een reisfan van 8 jaar of ouder met deze LEGO® 12-in-1 creatief bouwplezier (40593) bouwset. Deze accessoireset staat voor onbeperkt bouwen en herbouwen met 12 mogelijke modellen, waaronder een vliegtuig, zeilboot, kleine hut, krab, koala, leeuw, koraalrif, vuurtoren, zandkasteel, ijsje, draaimolen en kampvuur. De krab en het ijsje kunnen tegelijkertijd worden gebouwd. Deze set stimuleert creativiteit thuis of onderweg en is een leuk souvenir om mee te spelen of neer te zetten.

40595 Eerbetoon aan Galileo Galilei     € 40,00

Leeftijd: 18+

Breng een eerbetoon aan de legendarische astronoom Galileo Galilei met deze gedetailleerde LEGO® Ideas set (40595). Geniet van wat tijd voor jezelf en bouw een onderzoekskamer met bouwbare telescoop, een roterend heliocentrisch model, een tafel, een ladekast, 'steen'-experimenten, een kaart van de aarde en een afbeelding van de toren in zijn geboorteplaats Pisa. Bevestig het naamplaatje en plaats de minifiguur van Galileo Galilei achter het bureau om deze prachtige blikvanger af te maken.

40597 Griezelig Pirateneiland     € 25,00 

Beleef spannende avonturen op dit Griezelige Pirateneiland. Het eiland heeft een haaienkop met een grot in zijn open kaken, plus een duistere kasteelruïne met een trap. Ontdekkingsreizigers kunnen er een schatkist vol goud en juwelen, een schedel en een vleermuis vinden. Op een vlot staat een piraat met een roeispaan en een zwaard. Hij peddelt naar het eiland op zoek naar de schat. 

40602 Winterse dorpskraam     € 25,00 

Kinderen kunnen genieten van de feestdagen met deze schattige Winterse marktkraam (40602). De kraam om zelf te bouwen heeft een kassa en 3 speelgoedminimodellen (een trein, een raket en een notenkraker). Bovenin is een zolder waar 2 kerstcadeaus kunnen worden opgeborgen. De set bevat ook een kerstboom, een sneeuwpop en 2 minifiguren met kersttruien. Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen deze LEGO® kerstset vol trots neerzetten en sfeervolle verhalen naspelen.

 • Vier Kerstmis – deze LEGO® Creator Winterse marktkraam bouwset is inclusief een kerstboom, een sneeuwpop en 2 minifiguren met kersttruien

 • Een cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar – geef deze 271-delige set cadeau aan kleine bouwers om te genietenvan een snelle en leuke bouwervaring en de kerstsfeer in huis te halen

 • Speel overal – de Winterse marktkraam is ca. 12 cm hoog, 14 cm breed en 7 cm diep. De set heeft het ideale formaat om er zowel thuis als onderweg mee te kunnen spelen

40603 Winterse Koetstocht     € 35,00 

Reis door de mooiste tijd van het jaar met de LEGO® Winterse koetstocht (40603) bouwset. Ontdek minifiguren van de bestuurder en 2 passagiers en geniet van het bouwen van de draaibare koets met een donkerrood interieur, goudkleurige wielen en een hutkoffer voor bagage achterop. Eenmaal gebouwd vormt de set een prachtige aanvulling op elke LEGO kerstversiering. Een sfeervol model dat zeker in de smaak zal vallen bij LEGO fans van alle leeftijden.

 • Een feestelijke koets – de LEGO® Winterse koetstocht (40603) omvat een koets met een donkerrood interieur, goudkleurige wielen en een hutkoffer voor bagage achterop

 • Maak kennis met de minifiguren – de bouwset is inclusief minifiguren van een bestuurder en 2 passagiers, plus een figuur van een paard

 • Afmetingen – de koets is ca. 9 cm hoog, 24 cm lang en 6 cm breed

40605 Chinese Lunar Nieuwjaar VIP Add-on pack     € 10,00 

De LEGO 40605 Lunar New Year VIP Add On Pack is een nieuwe LEGO VIP Add On Pack met daarin diverse onderdelen waarmee jij jouw hobby kan uitbreiden. De set bevat onder andere een theepot, lampionnen, hekjes, plantonderdelen, geld en diverse etenswaren.

40608 Halloween Fun VIP Add-on pack     € 10,00 

Kinderen kunnen hun LEGO creaties een spookachtig tintje geven met deze set vol leuke elementen. Met de onderdelen die zijn geïnspireerd op Halloween kunnen ze steeds weer iets nieuws creëren.

40609 Christmas Fun VIP Add-on pack     € 12,50 

Voeg een vleugje kerstgevoel toe aan je LEGO® bouwwerken met dit zakje met 146 winterse Kerst onderdelen. Kinderen kunnen hun modellen op allerlei manieren aanpassen dankzij de vele verschillende vormen en kleuren.

40639 Vogelnestje     € 17,50 

Een leuk cadeau voor bouwers vanaf 9 jaar voor de lente en Pasen: het LEGO® Vogelnestje (40639). De set bestaat uit 232 onderdelen en bestaat uit een nest met een bloeiende tak en ruimte voor een moedervogel, 2 kuikens en 3 paaseieren. De vogels en eieren zijn afneembaar en alle vogels hebben beweegbare vogels, waarmee dit een leuke set is die kinderen op verschillende manieren kunnen neerzetten. Ze kunnen bovendien de bloemen in het nest en aan de tak aanpassen om Pasen en de lente te vieren!

40641 Verjaardagstaart     € 17,50 

Geef elk verjaardagsfeest een stukje LEGO® magie met de LEGO Verjaardagstaart (40641)!. Deze kleurrijke taartpunt wordt geleverd met 7 kaarsjes die je zelf kunt bouwen en kan worden geopend om een knusse kamer met 2 minifiguren te onthullen. Vouw de taartpunt helemaal open om een met glazuur bedekte heuvel voor de slee van de minifiguren te creëren. Deze coole taart is ideaal om mee te spelen en neer te zetten en kan jaar na jaar worden gebouwd en herbouwd om die ene speciale dag te vieren.

40646 Narcissen     € 17,50 

Fleur je dag op met deze 4 decoratieve LEGO® Narcissen (40646). Bouw de 2 gele en 2 witte bloemen en zet ze neer in je eigen vaas (niet inbegrepen). Dankzij de aanpasbare bladeren is het eenvoudig om je blikvanger aan te passen. Deze set is ook een mooi cadeau voor Valentijnsdag of een andere gelegenheid. Je kunt de narcissen combineren met andere LEGO bloemensets, zoals het, Rozen (40460), Tulpen (40461) of Zonnebloemen (40524). Elke set is apart verkrijgbaar.

40647 Lotusbloemen     € 15,00

Haal een natuurwonder in huis met de LEGO® Lotusbloemen (40647) bouwset. Deze LEGO versie van de wereldwijd bekende bloem toont 2 lotusbloemen in volle bloei, plus een knop, allemaal in zachtroze en wit met lange groene stelen om op de vaas te zetten. Dit prachtige LEGO boeket is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid en kan worden gecombineerd met andere bouwbare LEGO bloemensets (apart verkrijgbaar).

 • Bouwbaar LEGO® boeket – creëer een bloemendisplay om elke kamer op te fleuren met de LEGO Lotusbloemen (40647) set, ontworpen voor fans van interieurdecoratie en rustgevende LEGO bouwprojecten

 • Zeg het met bloemen – een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid

 • Geschikt voor in een vaas – elke lotusbloem, met steel, is ca. 30 cm hoog

40649 Supergrote Minifiguur     € 52,50 

Betover elke LEGO® fan van 10 jaar of ouder met deze bouwbare, supergrote LEGO minifiguur (40649). Deze verstelbare minifiguur lijkt precies op die voor de LEGO Campus in Billund en heeft een beweegbaar hoofd, armen, benen en handen. Het model beschikt ook over een pet die kan worden geopend waar een standaard minifiguur in zit voor rollenspelplezier. Deze grote bouwfiguur ziet er geweldig uit in elk huis of kantoor en is een speciaal cadeau voor elke fan van LEGO bouwsets of minifiguren.

 • Bouwbaar icoon – maak een supergrote LEGO minifiguur met deze fantasierijke set (40649). Dit is een leuk cadeau voor oudere kinderen of volwassen fans met een passie voor LEGO bouwsets of minifiguren

 • Cadeau met een geheim – naast een beweegbaar hoofd, handen, armen en benen heeft deze supergrote minifiguur een pet die kan worden geopend en waarin een standaard minifiguur verstopt zit, ideaal voor rollenspelplezier

 • Afmetingen – deze leuke, verstelbare minifiguur is ca. 27 cm hoog en vormt een fraaie blikvanger in elke kamer

40651 Ansichtkaart van Australië     € 20,00 

Het unieke landschap van de Australische outback komt tot leven met deze indrukwekkende, bouwbare 3D Ansichtkaart van Australië (40651). Dit geweldige cadeau bevat een aantal van de beroemdste bezienswaardigheden van de outback, zoals een schuur, molen, eucalyptusboom, woestijnbloemen en een kaketoe. LEGO® fans kunnen bovendien een decoratief bordje met de tekst 'Australia' en een waarschuwingsbord voor kangoeroes toevoegen.

40654 Ansichtkaart van Beijing     € 17,50 

Breng de Chinese hoofdstad tot leven met deze geweldige bouwbare 3D-ansichtkaart van Beijing (40654). In dit fantastische cadeau herken je enkele van de beroemdste attracties uit de stad: de Chinese Muur en het Zomerpaleis. Kinderen kunnen de ansichtkaart ook versieren met mooie bloemen en 2 stickers met de naam van de stad in het Engels en in het Chinees.

40680 Bloemenwinkel     € 40,00 

Geniet van een boeiende bouwervaring waarbij je de details van het eerste model uit een serie van 4 winkels in elkaar zet. Deze LEGO Bloemenwinkel (40680) om te verzamelen heeft veel details waar volwassenen en tieners vanaf 12 jaar blij mee zullen zijn. Ontdek architecturale kenmerken en natuurlijk veel bloemen aan de voorkant van het gebouw. Draai het vervolgens om en bekijk het interieur. Hier vind je beneden de bloemenwinkel en daarboven een gezellig appartement met een slaap- en woongedeelte.

40682 Tuinhuis in de lente     € 25,00 

Beleef volop bouwplezier met dit Tuinhuis in de lente (40682) speelgoed voor Pasen voor kinderen vanaf 6 jaar. Creatieve kinderen zullen het geweldig vinden om het kleurrijke, eivormig tuinhuis en de 2 schattige dierenfiguren te bouwen. Ze kunnen kennismaken met het speelgoedkonijntje en kuikentje voordat ze alle leuke accessoires ontdekken. Met een paasei, bloemen en een gieter kunnen kinderen urenlang genieten van het naspelen van verhalen in de buitenlucht.

40709 Dierenspeeltuin in de lente     € 16,00 

Vier Pasen met dit fantastische LEGO® dierenspeelgoed boordevol coole functies. Met de Dierenspeeltuin in de lente (40709) set kunnen jongens en meisjes vanaf 8 jaar leuke verhalen bedenken met een eekhoorn, vogel, boomhut, kampvuur, wipwap en 2 paaseieren.

Kinderen kunnen met de eekhoorn en de vogel de helling op lopen en ze op de boomhut zetten, rond het kampvuur laten zitten of op de wipwap laten spelen. Er zijn ook 2 kleurrijke paaseieren en ruimte onder de helling en achter de boomhut om ze te verstoppen.

Deze kleurrijke LEGO modelset is een leuk cadeautje voor de lente of Pasen en kan worden toegevoegd aan andere LEGO dierenspeelsets (apart verkrijgbaar), zodat kinderen kunnen genieten van nog grotere avonturen. Het model ziet er ook geweldig uit op een plank of nachtkastje als de speeltijd voorbij is.

40711 Egelpicknick     € 16,00 

Vier een speciale gelegenheid met deze schattige LEGO® Egelpicknick (40711) bouwset met dierenspeelgoed boordevol leuke functies. Jongens en meisjes vanaf 8 jaar kunnen het model bouwen, neerzetten en verhalen naspelen met deze speelset met 2 egels die onder een hartvormige paddenstoel op een hartvormige basis zitten.

Deze kleurrijke LEGO bouwset zit boordevol speelplezier voor kinderen. De egels kunnen van het bankje worden losgemaakt om te staan of heerlijk zitten en picknicken met een dekentje, roos, kopjes, taart en gele vlinder. Ze hebben ook pootjes die de kopjes kunnen vasthouden.

Deze speelset is een geweldig LEGO cadeau voor een speciale gelegenheid, waaronder Valentijnsdag, en kan worden toegevoegd aan andere LEGO bouwsets (apart verkrijgbaar), zodat kinderen kunnen genieten van nog meer dierenverhalen. De egels vormen ook een leuke blikvanger op een plank of nachtkastje als de speeltijd voorbij is.

40713 Ansichtkaart van Japan     € 17,50 

Verras een wereldreiziger met deze LEGO® Ansichtkaart van Japan (40713) voor kinderen vanaf 9 jaar: een prachtige cadeau om te verzamelen voor dierbaren die Japan hebben bezocht of ervan dromen ernaartoe te reizen. Als eerbetoon aan een van de beroemdste plekken van het land toont het model de berg Fuji, omringd door kersenbloesembomen, een rode brug en een op Himeji geïnspireerd kasteel. Het 3D-model bevat ook een stickervel waarmee bouwers de ansichtkaart kunnen aanvullen met een 'Japan' naamplaatje in het Engels of Japans.

40725 Kersenbloesems     € 15,00 

Vier het begin van de lente en maak een nieuw begin met dit Kersenbloesems (40725) cadeau voor bloemisten in de dop en natuurliefhebbers vanaf 8 jaar. De set bestaat uit 2 bouwbare kersenbloesemtakken die kunnen worden versierd met delicate knoppen in de kleuren wit en roze en moedigt bloemenliefhebbers aan om hun eigen unieke LEGO bloemen te maken.

De bloesemtakken om zelf te bouwen zijn niet alleen een feestelijk cadeau voor kinderen, maar ook geweldig voor volwassenen die deze unieke bloemen graag voor Valentijnsdag of Moederdag zullen ontvangen. Eenmaal compleet vormt de set een prachtig stukje bloemendecoratie dat elke ruimte een vleugje voorjaar zal geven. De takken kunnen ook worden gecombineerd met andere LEGO bloemensets (apart verkrijgbaar) om een levendig boeket te creëren.

Ook geschikt om als bloeiende bomen in uw legostad te gebruiken.

76176 Batman & Selina Kyle Motorachtervolging     € 12,50 

Dubbel zo veel plezier voor Batman™ fans vanaf 7 jaar met LEGO® DC Batman: Batman & Selina Kyle™ motorachtervolging (76179). Deze speelset met 2 motoren is gebaseerd op de film The Batman en is ideaal voor liefhebbers van supersnelle superheldenavonturen.


Kinderen gaan in gedachten mee op een spannende motorachtervolging met Batman en Selina Kyle. Met 2 stoere motoren en 2 minifiguren, plus een Batarang™, enterhaak, ketting en edelsteen, zijn er altijd wel spannende avonturen te beleven. Een glow-in-the-dark Batsignaal™ biedt nog meer inspiratie voor eindeloze superheldenverhalen. De gratis LEGO Bouwinstructies app bevat een extra digitale gids waarmee kinderen kunnen inzoomen en hun model kunnen draaien en visualiseren. Er is ook een echt begeleid bouwproces, zodat zelfs jongere bouwers vol zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

bottom of page