LEGO® Friends

10748 Juniors Emma's huisdierenfeestje   € 8,50

Leeftijd: 4 - 7

Help Emma een feestje te geven voor Chico's verjaardag in Heartlake City Park! Breng alle spullen met de kruiwagen naar het park en zet ze neer bij de boog. Speel met Chico op de wipwap voordat je samen met Emma de heerlijke taart gaat versieren. 

Snijd een stuk taart voor Chico, zodat hij blijft stilzitten terwijl Emma een portret van hem tekent om zich van haar artistieke kant te laten zien. Daarna is het tijd om hem te helpen zijn cadeautjes uit te pakken en ermee te spelen!

30396 Emma's Cupcake kraam polybag   € 4,00

Leeftijd: 5 - 10


Verkoop heerlijke cupcakes in het park van Heartlake City! 
Help Emma mooie toppings te maken en haar heerlijke cupcakes vanuit haar kraam te verkopen in Heartlake City. 
Bak heerlijk cupcake sen verkoop ze samen met Emma. 
Inclusief 1 mini-poppetje: Emma. 
Accessoires: fles met chocoladesaus en een pot jam. 

30401 Waterglijbaan polybag     € 4,00

Leeftijd: 5 - 10

 

Ben jij klaar voor de zomer? Dan zul je volop plezier hebben met deze LEGO Friends-speelset! Ga samen met Emma naar het zwembad en laat haar over de waterglijbaan sjezen in haar opblaasbare eend. Wanneer Emma uit het zwembad komt kan ze lekker genieten van een ijskoude smoothie.

 

40112 Catwalk Phone Stand     € 10,00

Leeftijd: 6+

 

Pronk met uw stijl met de LEGO® Friends Model Catwalk met catwalk, achtergrond, stoelen en QR code voor LEGO Friends videoclip achtergrond. Wordt geleverd zonder minifiguren.

 

41000 Plezier op het water     € 5,00   

5 - 12 jaar

 

Olivia's vriendin Kate vaart langs het strand van Heartlake City op haar kleurige jetski. Ze zoekt de branding op in de buurt van de steiger! De jetski danst over de golven als Kate gas geeft! Ze heeft ook zwemvliezen bij zich om te kunnen duiken. Inclusief Kate mini-poppetje.

 

 

 

41010 Olivia's Strandbuggy     € 9,50

5 - 12 jaar

 

De zomer is een feest in heartlake city met olivia;s strandbuggy! Leg de surfplank in de wagen en stuif over de duinen naar het strand. Met de moersleutel stel je de buggy in om over de hoogste duinen te springen! Nadat ze een paar grote golven heeft gevangen, gaat ze naar het strandpaviljoen voor een drankje of een stuk fruit waar ze mee in de schaduw van de kokospalm kan gaan zitten. Inclusief olivia minipoppetje.

41011 Stephanie's voetbaltraining     € 9,00

5 - 12 jaar

 

Train met Stephanie voor de belangrijke voetbalwedstrijd! Dribbel de voetbal langs de kegels en oefen je keeper-vaardigheden met het doelschiet mechanisme! Na een harde training kun je even uitblazen op de reservebank met een slok water en een banaan. Scarlett de hond mag ook niet worden vergeten. Inclusief Stephanie minipoppetje en haar hond Scarlett.

 

 

41028 Emma's Reddingspost     € 9,50

5 - 12 jaar

 

Waak over de veiligheid van de zwemmers met emma's reddingspost. Hou de golven in de gaten en beslis welke vlag er gehesen moet worden. De rode vlag betekent gevaar, met een groene vlag is het veilig. Jij beslist! Zet de roze parasol recht en speel met de leuke accessoires zoals het zandkasteel en de emmer en schop. Trek even later de zwemvliezen aan en duik het water in met de speelse dolfijn! Met emma minipoppetje en bijbehorende accessoires en een dolfijn.

 

 

41035 Heartlake Juicebar     € 35,00

6 - 12 jaar

 

Trek met Andrea naar de Heartlake juicebar voor een heerlijk fruitig drankje! Kies een plaatsje en bekijk de kaart met allerlei heerlijke fruitdrankjes, smoothies en sandwiches en bestel bij Naya aan de toonbank. Help Naya om met de heerlijke doos fruit het drankje te maken in de blender of de fruitpers en breng het naar Andrea op het zonnige terras. Uitgerust met haar handtas is ze klaar voor een prachtige dag in Heartlake City. Inclusief Andrea en Naya minipoppetjes.

 

 

41056 Heartlake satellietwagen     € 26,00

6 - 12 jaar

 

Breng verslag uit over 's werelds beste cake met de Heartlake satellietwagen! Zoek de cake en film hem met de camera en klim vervolgens in de montageruimte om de reportage klaar te maken voor uitzending. Maak Emma klaar aan de make-uptafel zodat ze er piekfijn uitziet voor de camera. Plaats haar aan de nieuwsdesk en laat Andrew filmen terwijl ze het heeft over het cakeverhaal en vervolgens het weerbericht meegeeft aan de kijkers. Inclusief Emma en Andrew minipoppetjes.

 

 

41097 Heartlake luchtballon     UITVERKOCHT

6 - 12 jaar

 

Stijg op in de Heartlake luchtballon en geniet van een adembenemend mooi uitzicht over de stad. Vlieg naar de wolken met Andrea en Noah die vanuit hun luchtballon op zoek zijn naar een geschikte plek voor hun picknick. Met de landkaart en de verrekijker vinden ze een perfect plekje naast een waterval, waar ze de luchtballon voorzichtig laten landen. Ze leggen het picknickdeken op de grond en smullen van een croissant en kersen in de zon. Als toetje roosteren ze marshmallows boven een kampvuurtje. Daarna gaan ze op onderzoek uit - welke schatten zouden ze vinden?

41098 Andrea's Toeristenkiosk     GERESERVEERD

5 - 12 jaar

 

Bestuur de drukke toeristenkiosk met Andrea! Verkoop zonnebrandcrème, snoep, drankjes en kaarten aan bezoekers. De kaarten kunnen in de postbus bij de kiosk worden gegooid. 

Bekijk de coole zonnebrillen op de draaibare display en zoek de mooiste uit. Als de werkdag erop zit, schaatst Andrea op haar rollerblades naar huis. 

Inclusief Andrea mini-poppetje.

41115 Emma's Atelier     € 9,00

5 - 12 jaar

 

Emma is prachtige haarstrikken aan het maken, om te verkopen in haar online winkel. Bekijk de naaipatronen op het bord en gebruik de plakbriefjes om ideeën of veranderingen toe te voegen.

Nu kan je de stof gaan knippen. Welke kleur moet de volgende strik krijgen? Emma gebruikt haar naaimachine om haar ontwerpen om te zetten in prachtige creaties om te verkopen. Als de strikken klaar zijn, maakt ze er foto's van die ze op haar website kan plaatsen.

 

41116 Olivia's onderzoeksvoertuig     € 15,00 

6 - 12 jaar

 

Olivia heeft haar computer en haar robotvriendje Zobo in haar blauw-roze auto geladen: ze is er bijna zeker van dat ze een nieuw sterrenbeeld heeft ontdekt!

Rij zo snel als je kunt naar het observatorium op de top van de hoogste heuvel in Heartlake City. Bestudeer de sterrenkaart en klim dan naar de top van de observatietoren om door de telescoop te kijken.

Zie je het sterrenbeeld? Het is hartvormig! Olivia geniet van een kop warme chocolademelk terwijl ze haar observatie publiceert op haar blog!

 

41122 Avonturenkamp Boomhuis     GERESERVEERD

7 - 12 jaar

 

Ga voor een spannende klimuitdaging met Emma en Stephanie naar het Avonturenkamp boomhuis! Kampleidster Joy laat samen met haar tamme adelaar Elvis zien hoe je de klimwand boven de waterval kan bedwingen.

Bewaar je evenwicht als je over de draaibare brug balanceert en klim helemaal naar de top van de boom. Het is je gelukt! Zoef daarna over de glijbaan weer naar beneden en vang een lekker visje voor het avondeten. Maak de vis klaar in de keuken en kruip na het eten in het bed: morgen wacht er weer een nieuw avontuur.

Combineer deze bouwset met Avonturenkamp boogschieten (41120) en Avonturenkamp wildwatervaren (41121) voor nog meer uitdagingen in het Avonturenkamp! Met Stephanie, Emma en Joy, de kampleidster, minifiguren in sportkleding, plus een adelaar en een vos.

 

41126 Heartlake paardrijclub     UITVERKOCHT

6 - 12 jaar

 

Met deze LEGO Friends Heartlake paardrijclub-set ga je in galop! Laat de paarden zich warmlopen in de draaimolen en oefen een paar sprongen. Zet de balk hoger om de hindernis zwaarder te maken. Verzorg de paarden en verkleed je voor de wedstrijd in de kleedruimte.

 

Na de wedstrijd breng je de paarden naar hun stal en ga je in de cafetaria van de club iets drinken met Mia en Stephanie en dan kan er lekker worden geslapen op de zolder. Morgen is het weer vroeg dag!

 

41130 Friends Pretpark Achtbaan      UITVERKOCHT

8 - 12 jaar

 

Stap het pretpark binnen door het draaihek en ga in de rij staan bij de achtbaan. Vind een goede zitplaats voorin, steek de koplamp aan en schiet ervandoor – whiieeeeeeeeee!

Maak rustig een rondje in het reuzenrad of probeer de vrije valtoren: trek het veiligheidsharnas naar beneden en glij omlaag. Nadat je alle attracties geprobeerd hebt, haal je de foto's op en kun je iets lekker kopen. In het pretpark beleef je een dag om nooit te vergeten!

Met 4 minifiguren: Emma, Andrea, Matthew en Naya in zomerkleding.

 

41134 Heartlake theaterschool     € 80,00

Leeftijd: 7 - 12 jaar

 

Rijd naar de LEGO® Friends theaterschool in de karakteristieke gele schoolbus met deuren die open kunnen en afneembaar dak. Leg de schoolspullen in de kastjes en ga naar je klaslokaal, de kantine of de muziekstudio. Haal alle muziekinstrumenten eruit en maak een repetitieruimte inclusief bank voor publiek en draaibare luidsprekers aan de buitenkant. Inclusief Andrea Noah en Iva mini-poppetjes.

 • De set omvat een 3 verdiepingen hoog, modulair Heartlake theaterschool-gebouw, een karakteristieke gele schoolbus en een muziekzaal met een bank voor toeschouwers en draaibare luidspreker aan de buitenkant.

 • Op de begane grond vind je een entreehal met deur die open kan, een ruimte met opbergkastjes die open kunnen en een bank, en een kantine met toonbank, tafel en krukjes.

 • Op de eerste verdieping: klaslokaal met whiteboarden 2 bureaus met stoelen, videomontage-lokaal met een computer en een videocamera op statief, en een toiletruimte met wc en wastafel.

 • Op de tweede verdieping is een ruimte voor optredens inclusief piano, drumstel, microfoonstandaard en dansvloer met een bar.

 • De schoolbus heeft zitplaatsen voor 5 mini-poppetjes, een deur die open kan, een uitklapbaar 'Stop'-signaal en een afneembaar dak om gemakkelijk bij het interieur te kunnen komen.

 • Accessoires: boek, schijf watermeloen, hotdog, melkfles en een sandwich.

 • Breng de piano, het drumstel, de microfoonstandaard en de videocamera naar buiten voor opnames in de open lucht.

 • Gebruik de computer in in het videomontage-lokaal om een muziekvideo te maken.

 • Breng een minipoppetje naar het danslokaal en zet het bij de bar voor een lesuur met danslerares Iva.

 • Maak de deur van de schoolbus open en rijd de leerlingen naar huis na een lange, leerzame dag.

 • De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-12 jaar.

 • Het Heartlake theaterschool gebouw is ca. 21 cm hoog, 25 cm breed en 6 cm diep

 • De schoolbus is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed

 

41303 Puppy speeltuin     € 5,00

5 - 12 jaar

Help het jonge hondje Sky allerlei leuke trucjes te leren, zodat ze kan optreden in de hondenshow. Laat haar tegen de wip op klimmen en er aan de andere kant af glijden.

Kijk of ze al over de de hindernis heen kan springen zonder de balk eraf te stoten. En nu de grote finale: lukt het haar om door de grote hoepel te springen en bij dat lekkere bot te komen?

 

41304 Puppy verrassingen     € 5,00

5 - 12 jaar

De speelse pup Cookie kan een heel speciaal kunstje! Laat hem op zijn skateboard van de helling afrijden om te oefenen voor de grote hondenshow.

Oefen alle kunstjes die hij op zijn skateboard kan uitvoeren – en beloon hem met een lekker hondenkoekje! Zo'n hardwerkend hondje verdient natuurlijk ook een mooi hondenhok, waarin hij een heerlijk dutje kan gaan doen.

 

41312 Heartlake Sporthal     € 38,00

6 - 12 jaar

 

Trainer Mia heeft vandaag een zwaar programma voorbereid voor Robert! Laat hem de boksbal en de gymnastiekringen gebruiken en vol gas geven op de loopband.

Volg een yogales van Mia in de studio of laat Robert met gewichten werken. Je kunt ook een potje basketbal spelen of penalty's schieten op het voetbaldoel. Na al die activiteiten lust je vast wel een fris en fruitig sapje!

Inclusief Mia en Robert minifiguren.


• De set is inclusief schuifdeur, twee kleedkastjes die open kunnen, een gymzaal met een boksbal en ringen, een sapbar met blender, een loopband, een yogastudio met oefenbalk en spiegel, een basketbalspel met schietfunctie, een voetbaldoel en een fietsenrek met fiets.
• Accessoire-elementen: ballen, rekening, ananas, drinkfles, gewichten en een yogamat.
• Laat Mia in de gymzaal Robert helpen met de boksbal en de andere toestellen.
• Haal de yogamat uit de kast voor een sessie in de studio.
• Test hoe goed je kunt mikken met de bal en de basket.
• Maak een fijne rit door Heartlake City op de fiets.

 

41316 Andrea's Speedboottransport     € 23,50

6 - 12 jaar

 

Met de coole LEGO Friends Andrea’s speedboottransport-set verken je de kust van Heartlake over land of op het water.

De sportieve strandwagen is inclusief aanhanger en sleepkabel en de speedboot heeft besturing en een propeller die kan draaien. Bouw een heerlijk zomerfeest met de sapbar, strandgedeelte, ligstoelen en een barbecue.

Inclusief Andrea en Emma minifiguren en een figuurtje van Bubbles de schildpad. Deze set vormt de perfecte aanvulling op de andere LEGO Friends strandsets: de surfshop (41315) en de catamaran (41317).

 

41317 Sunshine Catamaran     € 55,00

7 - 12 jaar

 

Trossen los voor een luxe cruise aan boord van de LEGO Friends Sunshine catamaran inclusief zonnedek, zwembad, brug, glijbaan, wenteltrap, garage en schuifdeur met toegang tot het woonvertrek.

Haal de bovenkant van het schip eraf om de keuken, de slaapkamers en de zithoek met de doorzichtige bodem te zien. Gebruik de jetski om de bananenboot of de grote opblaasband door het water te slepen en de hele dag te spelen met de vrolijke dolfijnen.

Inclusief drie minifiguren: Olivia, Stephanie en Liam, plus de dolfijnen Sheen en Sapphire.

 

41318 Heartlake ziekenhuis     UITVERKOCHT

7 - 12 jaar

 

Het LEGO Friends Heartlake ziekenhuis omvat drie verdiepingen met behandelruimtes en apparatuur voor het verzorgen van patiënten.

Er is een kraamafdeling met wiegje en weegschaal, een röntgenafdeling inclusief scanner en lichtbak en een onderzoekskamer met een bed en microscoop om proeven te bestuderen.

De wachtkamer op de begane grond is inclusief receptiebalie en verkoopautomaat plus een EHBO-ingang voor patiënten die per ambulance or helikopter aankomen.

Inclusief drie minifiguren: Olivia in verpleegstersuniform, Henry en dokter Patel, plus baby-figuurtje Ola.

 

41319 Wintersport Koek- & Zopiewagen     UITVERKOCHT

6 - 12 jaar

 

Op een dag vol sneeuwpret gaat er niets boven een heerlijk kop warme chocolademelk – het liefst met slagroom natuurlijk! Ga lekker bij Mia en Amanda zitten en geniet van de warme drank en de vers gebakken koekjes. Daag elkaar uit voor een sleewedstrijd over de dubbele glijbaan. Wie gaat er winnen?

 

41322 Wintersport ijsbaan     € 25,00

6 - 12 jaar

 

Het is tijd voor ijspret met de LEGO Friends Wintersport ijsbaan inclusief openluchtijsbaan met toegangsdeuren die open kunnen, ijshockey-doelen en zitgedeelte.

Zing, speel of dans op het draaibare podium bij de schaatshut, huur een paar schaatsen en hockeyspullen of koop een lekkere krakeling in het winkeltje. Bij de set hoort ook een boom waar een lief konijntje in woont.

Inclusief Stephanie en Nate minifiguren in schaatskleding plus een figuurtje van het konijntje Moka.

 

41323 Wintersport chalet     UITVERKOCHT

7 - 12 jaar

 

Het LEGO Friends Wintersport chalet is inclusief buitenjacuzzi, keuken en zitgedeelte met open haard. Op de eerste verdieping vind je een slaapkamer met drie bedden, een kaptafel en een hondenbed.

Er is ook een coole sneeuwscooter om eropuit te gaan en een schattige husky-puppy om voor te zorgen.

Inclusief Andrea en Amy minifiguren in winterkleding plus een figuurtje van Luna de husky.

 

41327 Mia's Slaapkamer     € 9,00

6 - 12 jaar


Laat Mia omhoog klimmen in haar boomhutbed en help haar de walkietalkie te gebruiken om haar vriendinnen uit te nodigen. Spring op het skateboard en oefen je vaardigheden op de helling. 

Speel met haar konijntje Twister en zorg ervoor dat ze voldoende te eten heeft voordat je het skateboard of de peddel pakt en met Mia buiten avonturen gaat beleven!

41328 Stephanie's Slaapkamer     € 9,00

6 - 12 jaar

 

Leer Stephanie golfen op haar eigen minigolfbaan, maar zorg ervoor dat haar schattige hondje Dash er niet vandoor gaat met de bal! Stop hem lekker in zijn mandje en geef hem een kluif om op te kauwen. Laat Stephanie daarna op bed chillen zodat ze een van haar vele sporttrofeeën kan bewonderen. Maar vergeet niet de wekker te zetten zodat ze weer vroeg uit de veren is voor een sportieve training!.

 

41330 Stephanie's voetbaltraining     € 12,50

Leeftijd: 6 - 12 jaar

 

Als je samen met Stephanie blijft oefenen tijdens haar voetbaltraining in Heartlake City Park, zul je al snel beter zijn dan alle anderen in Heartlake! Gebruik de schietfunctie om de bal in de richting van het doel te sturen en beweeg daarna Stephanie's platform heen en weer voor een spectaculaire redding. Je kunt alleen of samen met een vriendin spelen! Help puppy Dash de bal te halen en neem daarna even pauze met een drankje en een hotdog om de strategie te bespreken.

 

41338 Stephanie's sportstadion     € 30,00

Leeftijd: 6 - 12 jaar

 

Dit LEGO® Friends Stephanie's sportstadion kinderspeelgoed omvat 2 coole spelfuncties waar sportfanaten de hele dag lang zoet mee zullen zijn. Er is een tennisveld met een bewegende balfunctie en een basketbalarena met schietfunctie. Het hoofdgebouw bestaat uit een hal, een souvenirshop, een tacobar, plaats voor toeschouwers en 2 schijnwerpers. Inclusief 2 minipoppetjes.

 • Inclusief minipoppetjes van Stephanie en Vicky.

 • Omvat een gebouw van 2 verdiepingen met een scorebord, een hoofdingang beneden, een souvenirshop boven, een scharnierend toeschouwersgedeelte aan de ene kant, een tacobar aan de andere kant, een tennisspel met bewegende balfunctie, een basketbalspel met schietfunctie en 2 niet-werkende schijnwerpers.

 • Accessoire-elementen: 2 tennisrackets, een basketbal, een trofee, een drinkfles, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een taco, een sausfles, een bankbiljet, een munt, een ticket, een megafoon en een honkbalpet.

 • Gebruik de coole functies van dit leuke kinderspeelgoed om basketbal en tennis te spelen in het sportstadion.

 • Koop in de winkel souvenirs en vlaggen in de kleuren van je team.

 • Help Stephanie het op te nemen op het tennisveld tegen haar rivaal Vicky en win de trofee!

 • Kijk hoe vaak je de basketbal in de ring krijgt.

 • Ga naar de bar om een heerlijke taco en een drankje te kopen en neem ze mee naar het toeschouwersgedeelte om te genieten van de sportieve actie.

 

41340 Vriendschapshuis     UITVERKOCHT

Leeftijd: 6 - 12 jaar

 

De meiden uit Heartlake City hebben de oude brandweerkazerne overgenomen en hebben er het ultieme LEGO Friends hoofdkwartier van gemaakt! 

Ontspan in de jacuzzi op het dak, wees creatief in Emma's knutselkamer of geniet van Andrea's showterras. Dan gaat het oude brandalarm af: de meiden hebben een nieuwe missie! 

Maak popcorn in de keuken en draai de tv in de slaapkamer om het geheime missiescherm te onthullen. Glijd na de briefing langs de brandweerstang omlaag en ga er snel vandoor op Olivia's fiets!

• Inclusief de minipoppetjes Olivia, Emma en Andrea, plus de dierfiguren Dash de hond, Rumble de hamster en Cinnamon het konijn.
• Inclusief omgebouwde brandweerkazerne van vier verdiepingen met garage, keuken, woonkamer, slaapkamer, dakterras, showterras en een balkon aan de zijkant.
• In de garage vind je een hamsterwiel met buizen.
• De keuken omvat een koelkast, een magnetron, een gootsteen, een fornuis en een werkblad.
• In de woonkamer is er een knutseltafel met vijf krukjes en een kast die open kan.

 

41341 Andrea's slaapkamer     €  9,00

Leeftijd: 6 - 12 jaar


LEGO Friends 41341 Andrea's slaapkamer staat op een gele, hartvormige bouwplaat en is een perfecte weerspiegeling van Andrea's voorliefde voor muziek en optredens.

Het bed kan worden opgeklapt om een plek te creëren waar Andrea zich kan omkleden of samen met haar papegaai kan repeteren. Ze heeft ook een piano, een gitaar, een luidspreker, een lamp en een laptop om zelf nummers te schrijven.

Inclusief een minipoppetje en een figuur van een papegaai.

41342 Emma's slaapkamer     € 12,00

Leeftijd: 6 - 12 jaar

 

LEGO Friends 41342 Emma's luxe slaapkamer staat op een paarse, hartvormige bouwplaat en is een perfecte weerspiegeling van haar creatieve geest. 

Ze heeft een prachtig hemelbed, een tekentafel met verf, een pottenbakkersschijf, een speciale zitplek waar haar kat kan poseren voor foto's en een ouderwetse telefoon om haar vriendinnen mee te bellen. 

Inclusief een minipoppetje en een kattenfiguur.

 

41347 Heartlake City Resort      € 75,00

Leeftijd: 7 - 12 jaar

 

Het LEGO Friends 41347 Heartlake City resort is dé plek om met vriendinnen heen te gaan en vakantie te vieren in Heartlake City! Het hotel heeft een lobby, een restaurant, een sapbar, een terras met een dj-stand en 2 slaapkamers. 

Ga met de monorail naar het waterpark met kleedruimte, 2 waterglijbanen en een wateremmer, plus een strandgedeelte met een jetski, een paraglider en een strandwachterspost. 

Deze fantastische LEGO Friends set is inclusief 4 minipoppetjes en een dolfijnenfiguur.

• Inclusief minipoppetjes van Stephanie, Andrea, Olivia en Mason, plus een figuur van Sheen de dolfijn.
• De set bevat een resorthotel met een bewegende monorail die leidt naar een waterpark aan het strand.
• Het hotel beschikt over een lobby met telefoon en computer, een sapbar met blender, een dakterras met dj-draaitafel, een restaurant en 2 hotelkamers.
• Het waterpark bevat 2 glijbanen, een wateremmer die omkiept, een jetski met afneembare paraglider, een windsurfboard, een strandwachterspost en kleedkamers.
• Accessoires: bagage, een sleutel, een hotdog, een ijsje, fruit, kopjes, een kom en een walkietalkie.
• Ga naar de lobby om de sleutel van je hotelkamer op te halen en haal daarna een fruitig sapje aan de bar.
• Neem de monorail naar het waterpark aan het strand om de glijbanen uit te proberen en watersport te beoefenen. Misschien kom je wel een dolfijn tegen!
• Dans de hele avond samen met je vrienden tijdens het feest op het dak van het hotel met deze uitgebreide LEGO Friends set.
• Het Heartlake City resort is ca. 26 cm hoog, 51 cm breed en 29 cm diep.
• Het monorailwagentje is ca. 7 cm hoog, 6 cm lang en 3 cm breed.

 

41358 Mia's Hartvormige doos      € 6,50

Leeftijd: 6+


Neem Mia overal mee naartoe in haar eigen hartvormige doos. Bouw de doos en doe LEGO® Friends Mia erin om haar met je mee te nemen op reis. Maar vergeet niet alle dingen waar dit buitenmeisje van houdt ook mee te nemen, zoals haar walkietalkie, zonnebril en haar kleine vriendinnetje Moka het konijn. Help haar een kampvuur te maken zodat zij en Moka van aan een stok geroosterde marshmallows kunnen smullen. Met haar verrekijker bij de hand kan ze overal nieuwe wilde dieren spotten.

- Inclusief een Mia minipoppetje plus een figuurtje van een konijn
- De set bevat een bouwbare, hartvormige doos in Mia's kleuren, met een tegel met de naam Mia erop

41360 Emma's Mobiele dierenkliniek     € 9,00

Leeftijd: 4+

 

Help LEGO® Friends Emma zieke dieren te redden in heel Heartlake City. Spring in je coole dierenartsenauto om de zieke mopshond Toffee op te halen.

Laat Emma de minimopshond onderzoeken op de onderzoekstafel en dien hem medicijnen toe met de injectiespuit. Geef hem daarna een lekker bot en een babyfles. Borstel zijn vacht zodat hij zich snel weer beter voelt!

 

41361 Mia's veulenstal     € 16,00

Leeftijd: 4+

 

Help LEGO® Friends Mia in de stal voor haar veulens en konijn te zorgen. Neem Dolly en Fame mee naar de paddock zodat ze de benen kunnen strekken.

Geef ze een lekkere appel of een wortel terwijl je ze borstelt en verzorgt, zodat ze er op hun best uitzien. Spring daarna op de tractor om wat hooi op te halen.

 

41363 Mia's avontuur in het bos     € 12,50

Leeftijd: 6+

 

Ga het bos in met LEGO® Friends Mia voor een echt buitenavontuur! Help Mia vanuit haar houten uitkijktoren haar verrekijker te gebruiken op zoek naar dieren.

Kijk, daar zit een kikker. En wat ziet ze nog meer? Een jong beertje probeert bij een bijenkorf te komen die hoog in de boom hangt!

Help Mia de bijenkorf naar beneden te halen zodat de beer honing kan eten en steek vervolgens de brug over op haar coole elektrische skateboard met behulp van de afstandsbediening om nog meer van de natuur te genieten.

 

41364 Stephanie's Buggy en aanhanger     € 16,50

Leeftijd: 6+

 

Rijd mee met Stephanie naar de oever van het meer voor wat buitenplezier. Spring in haar funky buggy met Dash de hond en haak de aanhanger erachter om haar fiets en paddleboard mee te nemen voor een dag vol activiteiten.

Maak de aanhanger open en pak een bot voor Dash, Stephanie's waterfles en haar tennisracket. Help haar de helm, het zwemvest en de peddel uit te laden – en weg is ze!

Na alle actie is het tijd voor iets lekkers. Steek samen met Stephanie het kampvuur aan en rooster wat marshmallows boven het vuur terwijl de zon onder gaat.

 

41367 Stephanie's Paardenconcours     € 30,00

Leeftijd: 6+


Poets de zadels, want het is tijd voor een heus springspektakel met Stephanie en Zack! Help hen de paarden Paddy en Lucy klaar te maken in de zadelkamer voor de grote wedstrijddag tijdens de paardenshow.

Was de paarden in de speciale wasruimte en borstel ze vervolgens zodat ze er op hun best uitzien. Doe ze in de stal hun zadel op en hoofdstel om: nu zijn ze er helemaal klaar voor!

Kijk toe terwijl Stephanie en Zack de hindernissen nemen om te zien of zij een plek kunnen bemachtigen op het podium met het sterrenhoefijzer.

• Inclusief 2 minipoppetjes: Stephanie en Zack, plus 2 paardenfiguren.
• De set bestaat uit 2 stallen, een verzorg- en wasruimte, een toeschouwersbalkon, een hoefijzerpodium en hindernissen.
• Accessoire-elementen: een tv-camera, een verrekijker, een hooivork, wortels, hooi, 2 cocktailglazen met kersen, 2 zadels en 2 hoofdstellen.
• Het pakket met verzorgaccessoires bevat borstels, een spons, een spuitfles, rozetten, strikken en een kam.
• Gebruik de verzorgingsruimte om de speelgoedpaarden te wassen en te borstelen.
• Help LEGO® Friends Stephanie en Zack over het parcours te galopperen op de paardfiguren en de hindernissen te nemen.
• Ontspan op het balkon en bekijk het paardenconcours dat beneden plaatsvindt.
• De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk.
• De paardenstal is ca. 17 cm hoog, 24 cm breed en 10 cm diep.

41383 Olivia's hamsterspeelplaats     € 8,50

Leeftijd: 6+

 

Geef de hamsters wat beweging in LEGO® Friends Olivia's slimme minispeeltuin! Olivia heeft haar uitvindtalenten ingezet zodat deze LEGO Friends dieren plezier kunnen hebben. Ze heeft een slim hamsterwiel uitgevonden dat ze kan besturen met het hightech bedieningspaneel. Draai het wiel en zie hoe Harry op de minimotor rondrijdt. Haal de motor van het wiel en hij rijdt door de speeltuin en door de slalom. Laat Rumble van de schans rijden in zijn autootje en help Molly door de hoepel te springen. Wat een geweldige huisdieren!

 

41385 Emma's Hartvormige zomerdoos     € 6,50

Leeftijd: 6+

 

LEGO® Friends Emma is onder water op ontdekkingstocht op haar zeescooter om inspiratie op te doen voor nieuwe creaties. Help haar om de zeebodem te verkennen op haar onderwaterscooter. Dankzij haar oog voor mooie dingen heeft ze een edelsteen gevonden. Ze duikt hem snel op voordat de brutale kleine krab hem in zijn klauwen krijgt! Laat haar lekker in de zon opdrogen op haar strandhanddoek-naamplaatje. Berg daarna alle elementen op en neem deze LEGO hartvormige doos overal mee naartoe.

 

41386 Stephanie's Hartvormige zomerdoos     € 6,50

Leeftijd: 6+

 

LEGO® Friends Stephanie vindt niets leuker dan een dag boordevol actie. Met haar hartvormige doos belandt ze bij de kermisattracties op de pier aan het strand. Help haar om de blikjes om te schieten met haar waterpistool om een prijs te winnen. Als ze allemaal om zijn, wint ze een ballonhond! Berg daarna alle elementen op en neem deze LEGO doos overal mee naartoe.

 

41387 Olivia's Hartvormige zomerdoos     € 6,50

Leeftijd: 6+

 

Er hangt een heerlijke geur in de lucht. Ga met Zobo en LEGO® Friends Olivia naar het strand voor een zomerse barbecue. Olivia heeft met haar technische brein een coole draagbare barbecue uitgevonden. Maar laat je niet afleiden door alle leuke dingen op het strand, zoals bij Zobo gebeurde! Zijn hotdogworst is verbrand. Gelukkig wil Olivia die van haar wel met hem delen! Berg na het spelen alle elementen op en neem deze LEGO hartvormige doos overal mee naartoe.

 

41388 Mia's Hartvormige zomerdoos     € 6,50

Leeftijd: 6+

 

Ga naar het strand met LEGO® Friends Mia. Help haar om met haar emmer en schep een zandkasteel te bouwen voor haar vriendje de babyschildpad. Zoek op het LEGO strand naar een vlag om op de toren te zetten en een schelp om de ingang mee te versieren. Laat de vrienden na al hun harde werk afkoelen in zee! Berg daarna alle elementen op en neem deze LEGO hartvormige doos overal mee naartoe.