top of page

LEGO® gerelateerde links:

 

 

 

De geschiedenis van LEGO® in een prachtige animatie-film.

 

LEGO® viert dit jaar zijn 80-ste verjaardag. Deze animatiefilm is speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. De korte animatie-film geeft een mooie blik in de geschiedenis en het onstaatn van het wereldberoemde speelgoedmerk LEGO®.

Op de site van "The Brick Testament" kunt u 422 bijbelverhalen in 4.588 lego-afbeeldingen bekijken.

 

Wie kent ze niet, de verhalen van 'David en Goliath', 'Simson' en 'De wijsheden van koning Salomo'. Maar ook de schepping, het Kerstverhaal en het Paasverhaal ziet u hier uitgebeeld in de lego-uitvoering.

 

Tip: bekijk de afbeeldingen van de bijbelverhalen in de engelse uitvoering, aangezien de vertaling naar het nederlands erg slecht is.

niet-LEGO® gerelateerde links:

 

Clown Kokkie kan op je kinderfeestje komen. Het meest geschikt zijn kinderfeestjes voor kinderen die 5 tot 9 jaar worden. Op een kinderfeestje begint Clown Kokkie met een kleine clownsact van ongeveer 20 tot 30 minuten. In deze act doet hij een aantal goocheltrucks, grappen en blunders. maar met de hulp van de kinderen komt alles weer goed. Word je al ouder dan 9 jaar, ook dan kun je Clown Kokkie op je feestje vragen. Clown Kokkie zal dan de kinderen op het feestje leren hoe je ballonfiguren moet maken.

 

Clown Kokkie kunt u ook inhuren als publiekstrekker bij bijvoorbeeld stand, braderie, opening etc etc.

 

 

bottom of page