top of page

LEGO® Disney

lego-disney-banner-1024x331.jpg

Disney 10774 Mickey en Minnie Mouse Ruimteraket     € 20,00

Leeftijd: 4+

 

Geef de fantasie van kinderen een boost met deze LEGO® ǀ Disney Mickey & Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket (10774) set met een raket die open kan en een ruimtestation. Kinderen vanaf 4 jaar beleven allerlei ruimteavonturen, samen met Disney's Mickey en Minnie Mouse.


Deze LEGO 4+ ruimteset zit vol leuke activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Elk zakje bevat de stenen voor een compleet model dat ze kunnen bouwen om snel te kunnen gaan spelen! Er zijn ook startstenen om ze een vliegende start te geven.


Met 4+ sets beleven ouders samen met hun kinderen leuke bouwavonturen. Deze set bevat eenvoudige instructies met afbeeldingen, zodat hun leesvaardigheid kinderen niet in de weg hoeft te staan. De set beschikt ook over Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Daarin zien kinderen het bouwproces op een heldere manier en kunnen ze hun voortgang opslaan, zodat ze op elk moment verder kunnen gaan.

30559 Elsa's en Bruni's Boskamp     € 4,00

Leeftijd: 5+

Bezorg een Disney's Frozen-fan een leuk avontuur met deze set, bestaande uit een sneeuwhut met een boom, een open haard, een minipoppetje en een LEGO salamanderfiguur.

30646 Vaiana's dolfijnenbaai     € 4,00

Leeftijd: 6+

Kijk, daar zwemt een dolfijn! Ga op een exotisch avontuur met Disney Princess Vaiana en ontdek een lieve dolfijnenbaby in de LEGO Disney Princess Vaiana's dolfijnenbaai. Dit leuke bouwsetje voor kinderen vanaf 6 jaar bestaat uit een bouwbare palmboom, een glijbaan, een figuur van Vaiana, Pua en een babydolfijn.

30671 Aurora's speelplek in het bos     € 4,00

Leeftijd: 6+

Inspireer jonge Disney fans met deze bouwset met een boom met draaiwiel en 2 dierenbedjes, 2 LEGO® ǀ Disney dierenfiguren en een LEGO ǀ Disney minipoppetje van Aurora.

40659 Mini stoomboot Willie     € 55,00

Leeftijd: 9+

Betover elke LEGO® ǀ Disney fan van 9 jaar of ouder en vier Disney's 100ste verjaardag met deze nostalgische Mini Stoomboot Willie (40649) bouwbare set. De boot en Disney's Mickey Mouse minifiguur zijn beide zeer nauwkeurige replica's van het origineel, gemaakt van zwart-witte stenen. Het schoepenrad op de stoomboot draait en beweegt de stoompijpen op en neer. Het model en de minifiguur kunnen worden gebruikt voor leuke rollenspellen en zien er geweldig uit in elk huis of kantoor.

bottom of page