LEGO® City

Politie

30346 Gevangeniseiland Helikopter polybag        € 4,00     

5 - 12 jaar

 

Controleer de wateren rondom het gevangeniseiland op ontsnappingen. Inclusief minifiguur.

 

30351 Politie-Helikopter polybag    € 4,00

5 - 12 jaar

 

Controleer de wegen van Lego City op verkeersopstoppingen en geef het door aan de meldkamer. Inclusief minifiguur. 

60067 Helicopter achtervolging     € 37,50  

5 - 12 jaar

 

In volle vaart achter de boeven aan! Stop de boef die er vandoor gaat in de gestolen speedboot. Spring aan boord van de sterke politiehelikopter en zet de achtervolging in! Vlieg in volle vaart over het moeras vol alligators heen en probeer de vluchtende boef in het oog te krijgen. 

Laat de politieagent aan het touw omlaag zakken naar de snel varende speedboot. Oeps... een nieuw probleem! Kijk uit voor de grote, gevaarlijke alligator die in het water ligt! 

Inclusief 3 minifiguren met diverse accessoires: een piloot, een politieagent en een boef.

60127 Gevangeniseiland starterset     € 10,00

5 - 12 jaar

 

Alarm! Er is een boef ontsnapt uit zijn cel op het gevangeniseiland! Spring in de politiebuggy en ga achter de ontsnapte boef aan. Arresteer hem voordat hij de boot kan bereiken waarin zijn handlanger op hem wacht. Laat ze niet ontsnappen met de verstopte buit!

 

Iedere dag actie in LEGO City!

 

 

60138 Snelle Achtervolging     GERESERVEERD

5 - 12 jaar

 

Alarmfase één! De boef gaat ervandoor in een gestolen sportauto met zijn buit van geld en goud. Start de snelle politiewagen en zet de achtervolging in!

Als je de boef niet kunt inhalen, roep je de hulp in van de politiehelikopter. Laat Chase McCain omlaag zakken via de lijn zodat hij de boef kan arresteren. Alweer een dag vol actie bij de LEGO City politie!

Inclusief vier minifiguren: een piloot, een politieagent, een boef en – exclusief voor het voorjaar van 2017 – Chase McCain.
 

 

 

60139 Mobiele Commandocentrale     UITVERKOCHT

6 - 12 jaar

 

Stop de vrachtwagen en laat de politiehond los! De boef die in de mobiele gevangenis zit, probeert te ontsnappen met hulp van zijn makker.

Maak de ketting met haak vast aan de tralies van de celdeur en geef vol gas met de quad om de deur open te breken. Laat de hellingbaan van de mobiele commandocentrale omlaag komen, rol de politiemotor eraf en zet de achtervolging in!

Inclusief vier minifiguren: twee politieagenten en twee boeven, plus een politiehond-figuurtje.

 

 

60140 Bulldozer inbraak     UITVERKOCHT

5 - 12 jaar

 

Haal het beveiligingsteam erbij: de boeven zijn de bank aan het beroven! Zet de uitrusting in de politietruck en laat de helikopter met zoeklicht boven de bank vliegen om alles in de gaten te houden.

Probeer de bulldozer van de boeven te vinden, waarmee ze de brandkast uit de muur willen trekken! Werk samen met de politieagenten, de politiehond en het beveiligingsteam om de boeven te omsingelen en de inbraak te voorkomen!

Inclusief vijf minifiguren: een politieagent, een piloot, een beveiligingsexpert en twee boeven, plus een politiehond-figuurtje.
 

 

 

60141 Politiebureau     UITVERKOCHT     

6 - 12 jaar

 

Groot alarm op het LEGO City politiebureau! De boeven willen hun handlanger uit de gevangenis bevrijden, maar hij zit toevallig net op de wc! Schuif de hoogwerker uit en stop het dynamiet in het ventilatierooster, maar blijf uit de buurt als het ontploft.

Schuif de koevoet door de tralies zodat de boef die kan grijpen – en maak dan dat je wegkomt! Zet de achtervolging in met de helikopter, de motor en de snelle politiewagen en zorg dat die boeven snel weer achter de tralies komen te zitten!

Inclusief zeven minifiguren: vier politieagenten en drie boeven, plus een politiehond-figuurtje.

 

 

60170 Off-road achtervolging    € 5,00

5 - 12 jaar

Pak je crossmotor en ga op LEGO® City bergpatrouille! Rijd door de bergen op zoek naar de plek waar de boef zijn buit verstopt heeft. Hé, wat gebeurt daar verderop? Iemand lijkt naar iets op zoek te zijn. Als die boef niet voorzichtig is, zal die slang hem nog bijten! STOP, in naam der wet!

 

 

60171 Bergachtervolging     € 10,00

5 - 12 jaar

 

Patrouilleer in de bergen van LEGO® City met je partner op de politiequad! Wat is dat nou? Het lijkt erop dat de boeven hun buit opgraven bij die boom. Snel! Dan kunnen we ze misschien verrassen en in de kraag vatten. Hé, kom terug! Gooi de ketting van de quad over het uiteinde van die boomstronk daar om de boef terug te trekken terwijl je partner de andere boef helpt om de bijenkorf van zijn hoofd te krijgen. Auw, dat prikt!

 

 

60172 Modderwegachtervolging     Gereserveerd

5 - 12 jaar

 

• Inclusief drie minifiguren: twee politieagenten en een dief.
• Inclusief een politieterreinwagen met terreinbanden, cabine met plaats voor een minifiguur en een netkanon.
• Ook inclusief een rotselement met een functie om een rotsblok te laten vallen.
• Activeer de hendel op het rotselement om het rotsblok los te laten.
• Druk op de knop op de achterkant van het netkanon om het net naar de boef te schieten.

Spring in je politieterreinwagen en achtervolg de boef over het bergachtige terrein! Maar wees voorzichtig, want er kunnen stukken rots vallen. Aaah, kijk uit! Door dat enorme rotsblok moest de terreinwagen van de boef wel stoppen. 

Laat je partner hem achtervolgen op de crossmotor terwijl jij het netkanon laadt en richt. WOESH! Kun je de dief vangen voordat hij ontsnapt?

 

60176 Wilde rivierontsnapping     € 12,50

5 - 12 jaar

 

Spring in de politiespeedboot en ga de boef achterna! Ontwijk de rotsen en boomstronken in de rivier terwijl je dichter bij het vlot probeert te komen. Zet de zwaailichten aan en ga naast het vlot varen. Maar kijk uit voor het stinkdier: je wilt niet besproeid worden! Bah!

60206 Luchtpolitie vliegtuigpatrouille     € 8,50

Leeftijd: 4+

 

Spring in het vliegtuig van de Luchtpolitie en voer vanuit de lucht patrouilles uit in de straten van LEGO® City! Wacht eens even, wat doet die boef daar met die kluis? Schijn rond met het zoeklicht, richt het op de boef en maak een duikvlucht om hem aan te houden voordat hij ervandoor gaat! Het is weer een spannende dag in LEGO City!

60207 Luchtpolitie Drone-achtervolging     € 16,00

Leeftijd: 5+

 

Kom bij de Luchtpolitie van LEGO® City en ervaar de actie hoog in de lucht! Hé, wat gebeurt daar op het stadsplein? Waar komt die drone vandaan en waarom vliegt die rond het standbeeld? Wacht eens even, die boef probeert het beeld te stelen! Roep de politiehelikopter te hulp en vuur het netkanon af om de boef en zijn drone te pakken te krijgen voordat hij ermee ontsnapt. Het is weer een spannende dag in LEGO City!

- Inclusief 3 LEGO® City minifiguren: een agent van de Luchtpolitie en een boef, plus een goudkleurig minifiguurstandbeeld

60208 Luchtpolitie Parachute arrestatie     € 22,50

Leeftijd: 5+

Ga op pad met de LEGO® City Luchtpolitie en doe mee met de snelle actie! Kijk eens, wat is die rode stip daar in de lucht? Het is de boef, die aan een parachute naar zijn kameraad in de vluchtbuggy gaat! Spring in het supersnelle politievliegtuig, stijg op en schuif de haak uit om hem te pakken te krijgen voordat hij wegzweeft, terwijl je collega op zijn motor achter de buggy aan gaat!

- Inclusief 4 LEGO® City minifiguren: 2 agenten van de Luchtpolitie en 2 boeven
- De set omvat een supersnel Luchtpolitie vliegtuig met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur en een uitschuifbare haak om de parachute van dunne, gecoate stof te pakken, een politiemotor en de speelgoedvluchtbuggy van de boeven
- Accessoire-elementen: een helikopterpiloothelm met vizier dat open kan en zuurstofmasker, handboeien, 2 rugzakken en 2 geldzakken
- Gooi de speelgoedparachute in de lucht en probeer hem te pakken met de uitschuifbare haak van het vliegtuig
- Het vliegtuig van de Luchtpolitie is ca. 7 cm hoog, 22 cm lang en 20 cm breed
- De parachute van de boef is ca. 29 cm hoog en 20 cm breed
- De vluchtbuggy van de boef is ca. 4 cm hoog, 9 cm lang en 4 cm breed

60209 Luchtpolitie Diamantroof     € 45,00

Leeftijd: 6+

Pak je uitrusting en kom bij de LEGO® City Luchtpolitie! Klim in de cabine van het politietransport-pantservoertuig en vervoer de kostbare diamant door de stad. Hé, wat is dat voor geluid? Er is iemand op het dak geklommen die probeert de lading te stelen! Vlieg er snel naartoe met het jetpack met vleugels en voorkom dat de boeven ervandoor kunnen gaan in hun helikopter! Lukt het je om er te zijn voordat ze met de buit weg kunnen vliegen?

- Inclusief 4 LEGO® City minifiguren: 2 agenten van de Luchtpolitie en 2 boeven

60239 Politie Patrouillewagen     € 8,50

Leeftijd: 5+

Start de krachtige motor van de politiepatrouille auto en bescherm de stad! Hé, het lijkt erop dat de politieman hulp nodig heeft bij het regelen van het verkeer. Zet de pylonnen neer en wordt een held van alledag van het LEGO® City politiekorps!

- Inclusief een LEGO® minifiguur van een politieagent
- De set bestaat uit een LEGO® politieauto met afneembaar dak, ruimte binnenin voor een minifiguur en herkenbare opdruk
- Ook inclusief 2 pylonnen als accessoire-elementen
- De patrouilleauto is ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed

60241 Politie hondenpatrouille     € 8,50

Leeftijd: 4+

Oh nee! Een boef probeert in te breken bij de juwelier om de kostbare edelstenen te stelen. Dit is een klus voor de LEGO® City Politie hondenpatrouille! Spring achter het stuur van de politieauto en rijd er snel naartoe. Laat dan je trouwe politiehond los en arresteer de boef voordat hij ervandoor gaat! Weer een succesvolle dag voor de helden van LEGO City.

60242 Politiearrest op de snelweg     € 16,50

Leeftijd: 5+

Iiiieeek! De beruchte boef Vito racet weg met een gestolen kluis vol bankbiljetten en goudstaven. De heldhaftige luitenant Duke DeTain zet de achtervolging in met zijn geweldige politieauto. Kraak! Vito heeft een krat vol vis geraakt – de vis vliegt in het rond! Goed onderschept! Haal diep adem en help Duke die boef te arresteren. Beleef avonturen boordevol actie met LEGO® City!