top of page

LEGO® City

Kustwacht

60163 kustwacht starterset     UITVERKOCHT

5 - 12 jaar

 

Help de LEGO City kustwacht op het strand en op het water met deze startset inclusief strandtoren met trap en uitzichtplatform, strandbuggy met rolkooi die open kan, plaats voor twee minifiguren en ruimte voor een tweepersoons surfplank op het dak, verrekijker, twee walkietalkies en een kleine surfplank.

Inclusief drie minifiguren: een strandwacht, een surfer en een buggybestuurder, plus een figuur van een haai.

 

 

60164 Kustwacht Reddingswatervliegtuig     UITVERKOCHT

5 - 12 jaar

 

Word lid van het dappere LEGO City kustwacht team en kom in actie met het reddingswatervliegtuig inclusief propellers die kunnen draaien, cockpit die open kan, beweegbare achterklep en ruimte voor de bijbehorende jetski plus een reddingsvlot met noodlicht.

Inclusief twee minifiguren: een reddingsvliegtuigpiloot en een zeiler.

 

 

60165 4 x 4 Reddingsvoertuig     UITVERKOCHT

5 - 12 jaar

Werk samen met het sterke team van de LEGO City kustwacht en hun stoere 4x4 reddingsvoertuig inclusief 4x4 truck met minifiguur-cabine die open kan, bergruimte achter die open kan met plaats voor gereedschap en uitrusting en een afkoppelbare aanhanger voor de bijbehorende reddingsboot met plaats voor twee minifiguren, kantelmotoren met draaiende schroeven, radio-antennes, gereedschapskist en reddingsboeien.

De set is ook inclusief duikerssloep met duikuitrusting, motor en vuurelementen.

Inclusief drie minifiguren: een kapitein/chauffeur, een kustwachtmedewerkster en een duiker, plus een figuur van een octopus.

60167 Kustwacht Hoofdkwartier     GERESERVEERD

6 - 12 jaar

 

Trek je zwemvest aan en ga aan de slag met het LEGO City kustwachtteam in hun hoofdkwartier van twee etages met kantoren en een radarantenne die kan draaien.

Er hoort ook een schip bij met een brug en dek die kunnen worden geopend, draaibare radarschotel, zoeklicht, ziekenboeg en reddingsboot met lanceerfunctie, en een helikopter met landingsplatform, een speedboot en een boei om zelf te bouwen.

Inclusief zeven minifiguren: zes leden van de kustwacht (drie matrozen, twee helikopterbemanningsleden en een hoofdkwartierbemanningslid) en een zeiler, plus twee dierenfiguren: een haai en een octopus.

bottom of page