top of page

LEGO® Ninjago

30293 Kai Drifter     € 3,75   (UITVERKOCHT)

6 - 12 jaar

 

SScheer over het water van de junglerivier aan boord van Kai Rider straalboot met 2 knopschieters en een Kai minifiguur in toernooi-uitrusting.

 

Een exclusief zakje in de Ninjago serie.

 

2114 Chopov      € 5,98

6 - 14 jaar

 

Spin jezelf naar de overwinning op een Spinjitzu meester! Sterk als een os en zo hard als steen: Chopov gebruikt zijn verdedigingstechnieken in de strijd om wapens en roem! Gebruik de vier duelkaarten om de uitkomst van gevechten te bepalen. Bij de set horen 1 LEGO minifiguur, een zwarte aardespinner, 3 wapens, 1 personagekaart, 4 duelkaarten en LEGO stenen.

 

 

9564 Snappa     € 5,98

6 - 14 jaar

 

Spin jezelf naar de overwinning tegen de Spinjitzu meesters! Snappa behoort tot de Fangpyre slangenstam. Hij is voor niets en niemand bang! Gaat hij de ninja's uitschakelen met zijn giftanden ? Jij beslist. Customize je spinner met de rode slangenkroon. Gebruik de vier duelkaarten om de uitkomst van gevechten te bepalen. Bij de set horen een Snappa minifiguur, een groene spinner, een rode slangenkroon, een gouden wapen, 2 gewone wapens en een karakterkaart.

 

 

 

9566 Samurai     € 5,98     UITVERKOCHT

6 - 14 jaar

 

6Spin jezelf naar de overwinning tegen de legers van de slangenstam! Samurai komt de ninja's helpen in hun strijd tegen de gemene slangen. Zijn identiteit blijft een geheim. Voer de LEGO Ninjago Spinjitzu meesters naar de overwinning en laat die slangen zien hoe goed een samurai kan vechten! Gebruik de 4 speciale duelkaarten om de uitslag te beïnvloeden. Bij de set horen ook een blauwgrijze spinner, een rode kroon, een gouden wapen, 2 gewone wapens en een karakterkaart.

 

 

 

bottom of page