top of page

LEGO® The Lone Ranger

79106 Cavalerie Bouwset    UITVERKOCHT  

6 - 14 jaar

 

Stuur de Lone Ranger en zijn trouwe paard Silver in het gevecht! Sluip langs de muur en verrras de cavallerie soldaten terwijl ze eten koken op hun kampvuur. Bevat 4 minifiguren met accessoires: Lone Ranger en 3 soldaten.

 

 

79107 Comanche Kamp     € 24,00    UITVERKOCHT

7 - 14 jaar

 

Begeleid de Lone Ranger en Tonto op hun reis naar het kamp van de Comanches! Bezoek Red Knee in zijn Tipi met de afneembare bovenkant en ga zitten aan het kampvuur! Pak je spullen en spring in de kano om te gaan vissen. Maar ps op de schorpioen, die op de rots in hinderlaag liggen. Bevat 3 Minifiguren met accesoires: Lone Ranger, Tonto en Red Knee.

 

 

79108 Postkoets ontsnapping    UITVERKOCHT

7 - 14 jaar

 

De bandieten beginnen een overval op de postkoets, om Red Harringtons waardevolle zilver te stelen! Gooi de bagage aan de achterkant van de postkoets om de schurken te vertragen. Spring dan op het galopperende paard, maak het los van de koets en help de Lone Ranger en Tonto, om de bandieten te verjagen, voor ze het zilver stelen kunnen! Bevat 5 Minifiguren met accesoires: Lone Ranger, Tonto, Red Harrington en twee bandieten, Jesus en Barret.

 

 

 

79109 Colby City duel     € 52,50

8 - 14 jaar

 

Ga achter de bandieten aan wanneer ze de bank in beroven in een Colby City duel! Vuur het coole dak kanon af wanneer de bandieten de safe opblazen en het zilver willen stelen! Zoek dekking en help de Lone Ranger, Tonto en Texas Ranger Dan Reid om de gangsters terug achter tralies te zetten! Bevat 5 minifiguren met accessoires: de Lone Ranger, Tonto, Texas Ranger Dan Reid en 2 bandieten, Ray en Frank.

 

 

79110 Zilvermijn vuurgevecht    UITVERKOCHT

9 - 14 jaar

 

Besluip Butch Cavendish en zijn maatje in de Zilvermijn! Help de Lone Ranger, Tonto en Chief Big Bear om de bende te verrassen! ga door de geheime waterval en klim op de ladder naar de kraan om zo het zilver op te hijsen! Laat het rotsbok vliegen wanneer je uit de mijn wilt ontsnappen met de schat! Bevat 5 minifigures met wapens en accessoires: Lone Ranger en Tonto, Chief Big Bear, Butch Cavendish en de bandiet Skinny Kyle.

 

 

79111 Constitution treinachtervolging     UITVERKOCHT

8 - 14 jaar

 

Red Rebecca en Danny van Butch Cavendish en zijn bende aan boord van de Constitution! Help Tonto om het dynamiet te plaatsen en de watertoren op te blazen om zo de voortrazende trein te stoppen! Rijd samen met de Lone Ranger op zij trouwe paard Siver achter de trein met drie wagons en spring aan boord! Pas op voor de de gatling gun! Ontdek de geheime verstopplek in de kolenwagon, laat de deur van de gevangeniswagon ontploffen en ontsnap samen met Rebecca en Danny! Bevat 7 minifigures met accessoires: de Lone Ranger, Tonto, Rebecca Reid, Danny Reid, Butch Cavendish, Latham Cole en Captain Fuller.

 

 

bottom of page